Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drunken Kitchen

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az országok találkozása a gasztronómiában mindig izgalmas, főleg ha bor-étel párosításról van szó. Mi most két, alapvetően nehéz, erősen fűszeres nemzet konyháját hoztuk össze egy könnyed, nyáresti, borozós csemegében. Sajtszósz, jalapeno, kukorica, nachos és a Frittmann…..
Homoky Dorka és Zsirai Kata sötét, kemény harcot ígérő plakátot kaptak első borpárbajukra, pedig a tokaj-hegyaljai lányok jó barátnők, és a Szent Orbán napi rendezvény is teljesen barátságos volt. Mádon, a Zsirai Pincészetben mutatták be boraikat, miközben a Delicia…..
Sabar Cabernet Sauvignon 2010Érett szín, nem túl intenzív, szinte átlátszó. Intenzív, szép illat, kis dohány, kávé, ribizli, gyümölcsök. Ízben kevesebb gyümölcs, érettebb aromák, kis paprika, nyersesség, erősebb savak. Érezni a hideg évjárat hatását, nem érett be…..
Trombitás Tamás Zweigelt rosé 2013 Enyhe rózsaszínes szín. Préselés nélkül készül, színmustból. Visszafogott illat, birs, kis eper. Ízben is jön az epresség, édes alma. Kellemes, szép, egészséges savak. Nincs benne zöldes fenolosság. Nagyon természetes, tiszta ízek. A…..
Trombitás Olaszrizling 2011Tipikus olaszrizlinges, mandulás illat. Termálos kövesség, kis fém. Zöldbarack, fűszerek, gyógynövények, mandula, birs. Szép savak. Egyenes, szép ívű szerkezet. Hosszan ott marad. Trombitás Olaszrizling 2009Érett zöldbarack, mandula, füves,…..
"Ebben a pekában volt már borjú és kecskegida, szárnyas is persze, de rájöttünk, hogy a disznó lesz benne a legjobb" - ezúttal a csülke, a lapockája és az oldala. "De miii? Peka?" - a leggyakrabban ismételt kérdés, amikor így januárban befüstöltük a pécsi sétálóutcát.…..