Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sugar_Kane

36 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolatok A nagy szerelmek 2017.08.26 19:27:21
Lehet kinőttem a nagy szerelmekből?!  Visszagondolva minden nagy szerelmem tele volt fájdalommal és sok könnyel. Ez vajon normális?! Így kell lennie?! Az első nagy szerelem általános iskolában történt. Igazi gyerek szerelem. Biztos mindenki átélte....Nekem mégis inkább fájdalmas volt, mint…..
Gondolkoztatok már azon miért teljesültek álmaink gyermekként?! Mert ártatlan, félelemtől mentes szívvel és lélekkel kívántunk. Nem féltünk, hogy mi lesz ha nem kapjuk meg, hisz esténként tündérmeséket olvastak nekünk, később már mi olvastuk és ott a hercegnő mindig…..
Úgy gondolom mindenkire vár egy boldogan éltek, míg meg nem haltak. Viszont, mivel az életünkben nem mennek olyan kiszámíthatóan a dolgok, mint a mesékben, ezért keményen meg kell dolgozunk minden egyes nap a mesés, boldog befejezésért.  Teljes egészében alakíthatjuk életünk…..
Néha mikor már azt hiszed lelked és szíved is jól van, valami felsőbb erő figyelmeztet, hogy bizony nem vagy még rendben, mert egy váratlan pillanatban összetörsz. Összetörsz, sírsz szobád magányában és keresed a válaszokat, az okokat és a megoldást. De nem jön válasz, nem…..
"Egyszer kinősz majd az olcsó macsókból…Egyszer majd megérted, valami igazira vágysz, nem csak egy üres, jól öltözött felszínre, egy elsuhanó álomképre.Egyszer majd a szó kevés lesz, egyszer majd csak a tettek beszélnek. Nem fogsz már hinni egy csábos mosolynak, csak annak,…..
Hogyan álljunk fel a padlóról?! Nem tudom. Adhatnék most tanácsokat, de nem teszem, mert mindenki máshogy dolgozza fel az őt ért árulást és csalódást, szóval, nem kezdek felesleges okoskodásba, de egy valami biztos! Újra meg kell találni büszkeségünket, önbecsülésünket és…..
Közeledik az ünnepek ünnepe. Karácsony! December elején minden város fényárban úszik, az üzletek ünneplőbe öltöznek. Szomorú, hogy az évek során ez az ünnep elvesztette kissé „varázsát”. Értem ezalatt, hogy ebben az anyagias világban mindenki arra helyezi a hangsúlyt,…..
Megfigyeltem, hogy minden héten van egy nap az életemben, amikor úrrá lesz rajtam a mélabú, a bánat, a félelem és a negatív gondolatok! Ez ma az a nap! Nem tudom megmagyarázni. Egyszerűen csak elhagy a hitem és csak sírnék szobám magányában. Ilyenkor nem megy a pozitív…..
„Az élet legnagyobb kínszenvedése a némaságra ítélt szerelem. Szeretni valakit és nem tudni beszélni vele, egyenlő az őrülettel.” Pontosan ezt éled át két hónapja... Nem is igazán érted, hogy te, aki nem bírod a bizonytalanságot, az elvarratlan szálakat, hogy lehetsz még…..
„Két olyan pillanatunk van, ami egészen biztosan egyszeri és megismételhetetlen. Az első és az utolsó szívdobbanás. De a kettő között... a kettő között még lehet egy harmadik. Van egy harmadik, amiért értelmet kap a másik kettő. Az a pillanat, amikor találkozol Vele, a…..
Idővel minden könnyebb lesz. Haragod csitul, csalódottságod enyhül, életkedved és életerőd kezd visszatérni. Már látod az élet napos oldalát is, nem csak a szűnni nem akaró viharfelhőket életed egén. Visszanyered hited, reményed egy igazi tündérmeséhez. Minden egyes napod a…..
„Valóság épül... kövekből, téglából, gerendákból, megfogható, látható anyagokból. De nem itt kezdődött. Nem a kövekkel, téglákkal, gerendákkal. A valóság építése nem velük kezdődött. Hanem álmaiddal. Mert a valóság álmokból épül. A te álmaidból. Az én…..
„Tudod mi az, ami már nincs nekem?Az idő.Az a fajta felesleges és haszontalan idő fogyott el, amit eddig arra pazaroltam, hogy meglépd azt a bizonyos lépést. Megtanultam, régen rossz, ha valaki időt kér, ha várni kell arra, hogy tudja, én kellek-e neki. Nem akarom, hogy valaki…..
Egy igazi hercegnek az a dolga, hogy az egekbe emeljen, felvidítson, a szó jó értelmében bálványozzon, mindenre képes legyen érted, érted éljen és te érte! Ez egy igazi herceg dolga. Ezzel szemben ott van a te drága barátnőd és az ő „hercege”! Már 15 éve a hercege és nem…..
… pedig néha jó lenne és azt kívánjuk, hogy álljon meg! Nem hosszú távra, csak egy kis időre míg összeszedjük önbecsülésünk és összetört szívünk darabkáit. Csak addig míg egy kis időre elbújunk toronyszobánk magányába, jól kisírjuk magunkból fájdalmunkat és…..
„Nem akartam én beléd szeretni, feltételezem, hogy te sem határoztad el előre. De amikor találkoztunk, világos volt, hogy egyikünk sem ura annak, ami velünk történik. Egymásba szerettünk, annak ellenére, hogy sok mindenben különböztünk, és ezzel valami rendkívüli, gyönyörű…..
Hogy is kezdődött az én tündérmesém?! Elég kurta-furcsán... Nyár derekán egy napsütéses napon hercegem üzenetet írt... Egyik üzenet követte a másikat. Vicces volt, kedves és elragadó. Tetszett. De egy másik herceg jobban. Összeszedve minden bátorságom írtam a másik…..
Egy bizonyos kor felett őrültség hinni a mesékben?! Butaság azt hinni, hogy a te életed is alakulhat úgy, mint egy tündérmese?! Ezek a gondolatok évekig foglalkoztatnak, de látod, hogy a környezetedben élő emberek sorra találnak rá saját hercegükre és megélik saját…..
„Mikor a lelkem megtelik fájdalommal, akkor is mosolygok, mert így ezt a mosolyt látom visszatükröződni a körülöttem levő emberek arcán, s hamarosan már a lelkem is jobb kedvre derül.” Bármilyen hihetetlen, de a fenti gondolatok igazak! Valóban működnek! Tombolhat akármilyen…..
„Amikor két ember együtt növekszik, sokszor keletkeznek köztük szakadékok, mert nem tudnak lépést tartani egymással; mindenkinek megvan a maga haladási sebessége, a maga egyéni fejlődési üteme. De ha szeretsz, tudsz várni egy kicsit, amíg a másik beér, és akkor kéz a kézben…..
„Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja.” A jó értelemben vett megszállottság néha jól jön, és elég érdekes dolgokat sodor az utadba! Igaz, hogy amire sokat gondolsz, vagy ami gyakran…..
Első és legfontosabb teendőd, hogy vedd fel a gumicsizmád! Tudom, nem egy üvegcipellő, de jól jön! Hidd el nekem szükséged lesz rá! Hercegnő vagy, nem lehet vizes szépen pedikűrözött lábad! Miután kis cipőd csizmára cserélted, ne nézz hátra! Soha! Ha Hamupipőke is visszament…..
Nem, nem vagyunk gyengék és nem kell minket állandóan megmenteni! Erős, határozott, öntudatos hercegkisasszonyok vagyunk, saját akarattal rendelkezünk! Néha még merészebbek és bátrabbak vagyunk, mint hercegeink! Ha meg kell minket menteni és védeni, jobb ha tudjátok az azért van,…..
… mikor elfelejted mi zajlik lelked viharában, és egyszerűen csak boldog vagy, mert csodás barátaid, szerető családod, jó munkád van! Még ha a mindennapok viharával meg is kell küzdened tudod, hogy mindig lesznek emberek, akik ott állnak melletted és segítenek tartani az esernyőd,…..
„Aki igazán Téged akar, testestül, lelkestül, mindenestül, hibáiddal és hiányosságaiddal együtt, az várni fog rád. Várni, akár éveket.Kitartó lesz és nem az érdeket nézi. Aki téged akar majd és egy életre, annak az embernek nem számít a tér, az idő, a hely.Nem fog neki…..