Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Király Ákos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A maradék három hét is ugyanilyen eseménytelenül telt el a járőrözésből. Egyszer volt egy lövöldözés Marseille egyik északi elővárosában, a rendőrség meg is szállta a területet, de aztán kiderült, hogy csak a szokásos bandaharc. Toulonban viszont volt egy valódi támadás a slaborok ellen, megszúrtak…..
Király Ákos 2015.04.05 15:41:16
A karácsonyi sportversenyekre az állandó elfoglaltság miatt nem tudtunk készülni, meg a parancsnokság nem is vette komolyan a dolgot. Ennek köszönhetően a focira kétszer annyian érkeztünk, ahány hely a keretben lett volna. Még kijelölt csapat sem volt, nem hogy bármilyen…..
A következő héten Orange mellé mentünk két hétre, a város melletti tavon gyakoroltuk a vízen való átkelést és a partraszállást. A harckocsizók (1REC) volt laktanyájában szállásoltak el minket, amiből néhány hónappal azelőtt költöztek ki. Az átkeléshez először meg…..
A századunk farmja egy Casteltől 18 km-re fekvő egykori mezőgazdasági épület volt az erdő közepén. Miután megérkeztünk a csomagjainkkal, egész nap az épületet és környékét takarítottuk. Nyugisan telt a napunk, azt gondoltam, nem is olyan szörnyű ez a hely, mint amilyen a híre. A Farm épülete, 18…..