Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fazi02

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy emberként ünnepelte az ország a „fagyállós gazda” másodfokú ítéletét. Eszerint V. Pálnak mégsem kell börtönbe mennie: 7 év letöltendő helyett megúszta másfél év felfüggesztettel. A férfi bűne az volt, hogy fagyállót kevert a saját pincéjében tartott borába, hogy megleckéztesse a bort…..
Fazi02 2016.09.13 11:03:04
@William Kidd: Érdekes, valahogy erre a kommentre senki nem reagált, pedig szerintem ez áll a legközelebb a valósághoz. Főleg ez a mondatod:
"A nemzeti erzelmu jobbos magyarok meg inkabb depolitizaltak lettek es kivulrol nezik ezt a szarcsomot, amit magyar politikai kozegnek hivunk."
Nekem ez a legnagyobb bajom az ilyen blogok alatti kommentekkel, hogy rohadt szélsőséges az egész, vagy ballib vagy fityisz, nincs átmenet és nem is látom az erre való törekvést, sem a blogokon, sem az embereken, pedig nagyon kellene valami alternatíva, mert ha most lenne vasárnap a választás és bizony fogalmam sincs kire szavaznék. Talán a Kétfarkuékra, Ők legalább őszintén barmok.
Írtunk már többször is az Android One programról, az első bejelentés után hirtelen lelkesedésemben az idei év legfontosabb Google bejelentésének neveztem. Ha valaki nem emlékezne hirtelen, ez az a program, amiben a Google mérnökei a kis gyártókkal szorosan együttműködve olyan…..
Fazi02 2014.12.19 11:32:37
@sanyix: biztosan igazad van, nem igazán értek hozzá, ha jól tudom 4.0 van az enyémen és igen mindenféle gyári (értsd sony) szar. Amikor régen kicsit utána olvastam, hogy mit csináljak, hogy ne laggoljon a telefon akkor általában mindenhol 2 megoldást írtak, egyik amit csináltam is a gyári visszaállítás, a másik, hogy vissza 2.x android verzióra, ha jól emlékszem akkor gingerbread-re. Igaz én már eldöntöttem, hogy a következő tuti lumia lesz, amúgy is kíváncsi vagyok mit fognak majd kihozni a win 10-ből.
Fazi02 2014.12.19 11:53:00
@decoati: mostmár erre az 1-2 hónapra nem fog érdekelni eddig is elvoltam vele, csak néha bosszantott. Mondjuk mint végfelhasználó azért feltenném a kérdést, hogy akkor miért éri meg egy régi androidos telefonra kiadni egy olyan új verziót amitől így laggol, hiszen gondolom, hogy elsősorban a felhasználói élménynek kellene megfelelni, amit így maga a gyártó ront el.