Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lord dr. Opál Sándor

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Facebook-on kaptam egy videót, amiben a Belügyminisztérium egykori osztályvezetője, dr. Opál Sándor beszél, és persze ki mást hívhattak volna meg sztárvendégnek a Mokkába, mint Pataky Attilát. A bejegyzés végén majd erről a videóról is írok egy véleményt, most azonban inkább Pataky egyik…..
Lord dr. Opál Sándor 2015.03.20 18:51:12
LORD DR. OPÁL SÁNDOR TITKÁRSÁGÁNAK A FELHÍVÁSA

Kérjük mindazokat, akik sértő, megalázó, gúnyolódó és hazug megjegyzéseket fűznek az interneten Lord dr. Opál Sándorral kapcsolatban a vitatott cikkekhez, vegyék figyelembe a következőket is.

Az Oroszországi Föderáció elnöke, Vlagyimir V. Putyin úr, már több alkalommal tartott erről a témáról nemzetközi sajtókonferenciát. Először 2014. dec. 15-én, amikor India űrhajót akart küldeni a Marsra. Az elnök úr egyebek közt kijelentette, hogy "... aki az Oroszországi Föderáció engedélye nélkül teszi a lábát akár a Hold, akár a Mars bolygóra, az nagyon meg fogja bánni." Azért mondhatta ezt, mert a még nem civilizált földrészek és bolygók haszonélvezeti és/vagy tulajdonjoga azt az országot illeti meg, amelyik elsőként küld oda kifejezetten tudományos kutatási célból kutatót, s az elsőként térképezi azt fel. A Szovjetunió jogutódai pedig az Oroszországi Föderáció államai. (FÁK). Ez esetben Lord dr. Opál Sándor úr marsi felfedezései 40 évre voltak titkosítva. Néhány évvel ezelőtt azonban több volt belügyi beosztottja külföldön és a magyar sajtóorgánumoknak is elárulta Opál úr űrhajósi múltját. Tettükért az űrhajózásban együttműködő országok (pl. az Oroszországi Föderáció, az USA, Izrael stb.) titkosszolgálatai szövetségi szintű államtitkok elárulásáért jelenleg is körözik őket. V. ö. pl. a következő internetes közleményt:
www.youtube.com/watch?v=AmFRxJHhmns

Másrészt Putyin úr a legutóbbi magyarországi látogatásakor Lord dr. Opál Sándor úr utazásáról a magyar kormány minden illetékes minisztériuma, továbbá pl. a Magyar Tudományos Akadémia is hivatalos tájékoztatást kapott.

Mindezért Opál úr mindenkit kér, hogy amíg nem kényszerítik, addig senki ne kényszerítse rá másokra a tudatlanságból eredő szkepticizmusát.