Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TonyRomo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma este, az Ascot United - Wembley FC angol kupameccsnek nagyobb jelentősége lesz, mint azt a két résztvevő csapat (mindkettő az angol megyei bajnokságban vitézkedik, ami a kilencedik osztálynak felel meg) elsőre gondolta volna, hiszen ha a legvadabb becslést nézzük, akkor 700 millió…..
Sokan vannak, akik szerint semmi sem számít jobban az életben a szerelemnél, annál, hogy szeretve legyünk. A mai kutakodás alatt találtam rá egy úgymond "testvér blogra", ami speciálisan ezt a témakört járja körül, olvasói élmények felhasználásával. Szabad…..
Mi a véleményünk a búcsúszexről? Meghosszabítja a fájdalmas elszakadás folyamatát, vagy éppen a happy endes brékáphoz járul hozzá?Sziasztok!Valaki említette itt a blogon, hogy hiányolja a happy endes brékápokat, íme egy: „Nagyon komoly” „kapcsolat”…..
Ismét egy történet, ahol igencsak furcsán viselkedik az "érett férfi" a nagybetűs "Aktus" előtt-alatt-közben. Ki hallott már olyat, hogy "fáradt vagyok a szexhez" meg hogy "menjünk inkább valahová?"Nem tudom, mennyire hétköznapi az én…..