Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Book girl (törölt)

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, igen. Tegnap volt a költészet napja. Köszönjük meg Kölcsey-nek, hogy megírta a mi himnuszunkat. :) ..
Tele a könyvespolc Books♥ 2015.01.10 15:09:14
♥ ..
Tele a könyvespolc Cica a hóban 2015.01.05 15:54:31
Na sziasztok emberek! Névnapomra tegnap kaptam egy könyvet. Nekem nagyon tetszik, és szerintem nagyon aranyos. a neve: "Cica a hóban". Egy cicáról szól. :) Itt a bemutató: "Pamacs cica is nagyon szeretne otthonra találni. A testvéreinek már sikerült-de úgy látszik, ő nem kell…..
http://www.poet.hu/vers/152915 Boldog újévet! ..
Boldog újévet kívánok mindenkinek! Csak óvatosan este, és lássatok szép tüzijátékokat. :) Mivel Újévkor van a névnapom, remélem ti is jól érzitek majd magatokat. :)      ..
Sziasztok! Nos, arra gondoltam, csinálok egy olyan bejegyzést, amikor elmondom, miket kaptam Karácsonya. Ha tetszik ez a rész, több ünnep után is csinálhatok. A kommentben ti is megoszthatjátok velem a ti ajándékaitokat! ^^Nos, akkor kezdjünk bele:  1. FEJHALGATÓ Nagyon tetszik, és…..
Én nagyon is. Lehet, hogy van aki kinevet ezért, de nézd meg a képet jól. Szívem szerelmét is így találhattam meg, ők mutatták az utat, hogy azon az estén merre menjek. Ahogy beléptem az ajtón, ahonnan diszkó zene szólt, egyből őt pillantottam meg, és már azon az estén összeismerkedtünk. Azóta is…..
Sziasztok! Ez egy "pályázat". Nos, írd meg kommentbe, hogy mit kérsz Karácsonyra! :) ( szabályok: 1.AZT ÍRD LE, AMIT IGAZÁN SZERETNÉL 2.NINCSENEK NYEREMÉNYEK( csak az, hogy leírtad a kívánságodat. :) ) Úgy írd le, ahogy a fenti képen van. :)  ..
Book girl (törölt) 2014.12.23 09:12:47
@Prada Marshmallow: :) My Christmas List: Books, and lot of things! ^^
Tele a könyvespolc Versike 2014.12.18 18:15:07
Hali!  Nos, most arra gondoltam, mivel itt a Karácsony, leírom a templomi versem. :)  SZEMLÉR FERENC KARÁCSONYRA   Foszlik a fény, fogy a hő, közeledik az idő, meg kell már születned! Gyűlnek is a pásztorok, igazodik száz torok édes énekednek.   Nem tudjuk, hogy merre…..
Halihó! Itt Book Girl! Tudom, új vagyok itt, de nagyon szeretem a könyveket, és úgy gondoltam nyitok egy ilyen blogot. Úgy gondoltam, hogy ide aranyos ( komoly, vicces stb.) verseket, novellákat, esetleg regény részleteket, versszakokat írok. Igen, a blog sablonát én szerkesztettem. :)…..