Regisztráció Blogot indítok
Adatok
messzevágyó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Vajda Mihály, az egyik legnevesebb kortárs filozófus, lemondott a debreceni professzor emeritusi címéről, miután a debreceni egyetem díszpolgári címet adományozott Putyin orosz elnöknek.    Vannak még bátor emberek Magyarországon, csak nyolcvankét évesek.    UPDATE: ( a teljes…..
messzevágyó 2017.09.04 20:11:05
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nem is díszpolgár volt.)))

Ez a Balog nagyon balog.
Skrabski Fruzsina személyes történetével állt a nyilvánosság elé, amikor Veres András püspök atya augusztus 20-i beszédében a mesterséges megtermékenyítésről tett megjegyzései által megszólítva érezte magát. A kialakult vita kapcsán szeretnék rávilágítani a katolikus jellegzetességekre: a tanítás…..
Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát…..
Varánusz Te leváltanád Orbánt? 2017.07.08 11:53:02
16% - ennyien szavaznának egy LMP-Együtt-Momentum-Párbeszéd listára, állítja a Medián legfrissebb felmérése után. Na helló, jó reggelt, jobb későn felébredni, mint soha - mondhatnánk - ha ez ilyen egyszerű lenne. De nem az.  Abban semmi újság nincs, hogy a szavazóképes kedveslakosság jelentős…..
messzevágyó 2017.07.21 19:58:51
@látjátok feleim szümtükkel:

Vigyázz, mert megkaphatod te is, hogy egyél kalácsot.
Varánusz Rohadjál meg, Simicska! 2017.06.24 12:19:57
Azt eddig is sejtettük, hogy Simicska a Jobbik plakátkampányával elguríthatta a Fidesz gyógyszerkészletét, de csak most lett világos, hogy valójában nekifutásból szétrúgta a Nemzeti Gyógyszerszekrényt. Emezek a zavart tikkelés után rohagyá'meg a kurva anyád üzemmódba kapcsoltak, és régi jó…..
messzevágyó 2017.06.24 15:53:24
@ulpius66:

Nemdehogy. Fogd már fel!!! Nem Lölö lesz a téma, hanem a tettestársat ejtő orbánisztáni hálátlanság, az útszélen hagyása a gyerekkori szotyolatársnak, a ne te nyerd a legtöbbet mentalitás.....
   Szávai Ferenc mérhető nemzetközi tudományos munkássággal nem rendelkezik, előszeretettel publikál az irredenta Nagy Magyarország című lapban és az ott megjelent baromságait a tudományos publikációi közé sorolja.   Szávai Ferenc egy igazi 1944-es mintájú seggarc, aki emlékezetes módon tiltotta…..
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
messzevágyó 2016.07.04 17:48:03
@Érvsebész:

Tragikus!!!! Azt sem tudja, kikről beszél :"a szakgimnáziumok HALLGATÓI", "vendégHALLGATÓ"
Viktor és a fiúk "gyorsan és határozottan" megoldották az oktatásproblémát: Czunyiné ment a levesbe, átszervezik a KLIK-et, és az igazgatók kapnak bankkártyát, mivel legalább a krétát ki tudják fizetni. Jippiájé, örvendjünk, kormányunk meghallotta a tanárok-szülők szavát és "azonnal" cselekedett.…..