Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jimjim

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juli tehát elmondja Attilának, hogy Miklósba szerelmes. Attila arcán látszik, hogy ugyanazt gondolja, mint mi: te jó ég, ha a negyedik Berényit, azt a Zolit nem írják ki a sorozat elején, Juli még azzal is összefeküdt volna! Attila elmegy kiszellőztetni a fejét, és hiába jön Juli…..
Miki tehát magához tér a kómából, de Bandinak van olyan mázlija, hogy Mikinek amnéziája van, nem emlékszik semmire, saját magára sem, nemhogy a balesetre! Nóra teljesen kiborul, de mindenben segítségére van a hazatérő Mikinek. Kifejezetten imponál neki az ,,ártatlan” Miklós,…..
jimjim 2017.11.17 12:02:35
jimjim 2017.11.17 12:03:31
Bözsi vívódik, nem tudja, elmenjen-e az ingyen világkörüli útra Irmával, mert ó jaj, nem látná a családját, mit enne a család, és igaz, hogy ingyen lenne az út, de azért kéne költőpénz… Itt sápítozik mióta, hogy csak Bükkszentkeresztre jutott el, most meg visszakozik.…..
jimjim 2017.04.20 19:11:14
@RTB: Megcsinálja azt is staybedsnek :-D
Vagy készül egy egész estés Bk spinoff, Tóbi és a csokigyár címmel ;-)
jimjim 2017.04.21 17:51:19
@Gillotte: Igazán nincs mit :-D
Krisztián segítségével Rudi megszabadul a gyökerektől, akik a pókeren nyert tízmilliót akarják viszontlátni. Krisztián nagyon pipás a barátjára, amiért bajt hozott rájuk, Alíz már fél egyedül otthon lenni, hátha rátör valaki. Annyira besokall, hogy felszólítja Rudit: oldja…..
Natasa leülteti Szamarat, hogy várja meg Emíliát, ha beszélni akar vele, s megkéri, hogy legközelebb ha küld valamit, írja rá a nevét. Emília nem jön, úgyhogy Szamár elmegy, de megadja a számát, hogy hívja már fel a pszichológusnő, és beszélgessenek kicsit. Milán is…..
Nórát nagyon felzaklatja, hogy Liza visszatért, szerencsétlen lány csak dadog valamit, és inkább elfut Nóra elől. Az ügyvédnő átmegy sírdogálni Julihoz. Tudja, hogy Liza beteg volt, hogy nem direkt ölte meg Robit, de akkor sem tud megbocsátani neki. Érthető. Julinak is feláll a…..
jimjim 2016.11.21 19:49:27
New Bartha még mindig kórházban, alkesz doki szakértő kezeiben. Bartha jön látogatni, mire Krisztián annyira felcseszi az agyát, hogy frissen műtött hassal kipattan az ágyból és gyepálná is a bátyót, de Enikő és a doki gyorsan visszafektetik az ágyba, átvérzett a kötés. Hát…..
Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE:…..
jimjim 2015.03.01 21:02:33
@jimjim: Mitmondtam :D
Eddig tartott VV Laci nagy menetelése, három párbaj és rengeteg vademberkedés után VV Dennis farka és VV Fanni pinája erősebbnek bizonyult VV Endina küzdelmével a magyar nyelvvel és VV Laci pampulaszájának biggyesztésével. Nem mondjuk, hogy mi megmondtuk, de igenis megmondtuk…..
jimjim 2015.03.01 11:29:41
Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni. Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk,…..
Az utolsó hétbe léptünk és rutinos VV nézők már tudják, hogy a műsor ilyen tájt leledzik a moslékos vödör legalján. Már nem segít a konfliktusok bejátszása, nem segítenek a szabadtéri programok, sőt még az se segítene, ha valaki a csillárról lógva hányná telibe a…..
Enikő vívódik, mert jelentenie kéne az iszákos doki esetét. A doki megjegyzi, hogy Enikő nyugodtan szólhat a vezetőségnek, csak akkor azt is említse meg, hogy ő meg munkaidőben hentergett a főnökével. Enikő úgy dönt, nem szól senkinek és megígérteti a dokival, hogy soha…..
Van isten, itt a harmadik kiadás abból a realityműsorból, ami a legjobban ötvözi magában az összes beköltözős valóságshow elengedhetetlen kellékeit, a szép környezetet, hogy egy kicsit irigyeljük a lakosokat, a lóvét, hogy legyen tétje, és a párkapcsolati kibaszósdit, hogy…..
Nem ezt az összefoglalót fogják benyújtani nemzetközi Emmyre az RTL-nél, az nagyjából borítékolható, hiszen történés nem sok volt benne, viszont annál többet acsarkodtak egymásra a lakók, akik már kezdenek nagyon komolyan kikészülni a játékban. Ja, és volt tudósklub megint,…..
Egy egészen érdekes öfi elé nézünk, amiben kivételesen nem a csicskagecifaszozás lesz a fő téma, hanem kedveskedni kell egymásnak. No meg elindul az iskola hét is, aminek a szintfelmérőjén jókat derültem. Teleszórom idézetekkel a hogyvoltot, mert megéri kiemelni a sok bődületes…..
Nem a faszi, a malac. Csak a tisztánlátás végett. ..
jimjim 2015.01.15 11:49:46
@Danielsson: Az hat számjegyű összegek amiket kapnak kb hetenet az elég önértékelés nekik.
jimjim 2015.01.15 11:53:48
@sixx: Én nem látom, hogy a dolgozóit szólta, volna le. Valószinű a bent lévő elmebetegekről beszél.
Ezen kivül, meg teljesen egyetértek. A munka az munka, amit el kell végezni, nehogy éhend*göljön az ember.
Ebben az epizódban annyi volt a cselekmény, hogy Peter Jackson abból már trilógiát rendezne, de úgy, hogy az utolsó részt a végén kettévágnák, meg még másfél órát hozzácsapnának az egészhez a díszdobozos bluray rendezői változatában. Ott kezdünk, hogy majndme mindenki…..
jimjim 2015.01.14 19:36:24
@csiberibe: Bár útána értelmetlen lenne már :D
jimjim 2015.01.14 19:43:33
@csiberibe: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Jogos :) Már értem a lényeget :D
De akkor, hol lenne az ákcijó?!? :D
jimjim 2015.01.14 19:46:50
@-pkata-: Törölni talán nem fogják, de válaszolni se :D
Próbálja megőrizni mindenki a nyugalmát, és kapaszkodjon a legközelebbi felesbe, ugyanis Lilu figyelmeztet, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, és olyan fejet vág hozzá, hogy nem lehet nem komolyan menni. Meg is ijedtem rendesen. Elérkeztünk a játék…..
jimjim 2015.01.10 13:33:15
@ruzs54: :D Jogos :)
Mondjuk Ádinára meg jobban illene a hiéna, kazalra az ázott macska, 12.ker= görény (vagy pincsi :D) batmanra, meg bondjuk illően a madár aki szarik a többi fejére :D
A gárdonyi kollégáktól kaptuk a szomorú hírt: A forgalmi szolgálattevő hölgy hétfő este a síneken vetett véget életének. Csupán 33 éves volt. █ – M.B...
jimjim 2015.01.07 16:55:30
Kis jubileum ez, az ötvenedik VV7-hogyvót de akkor is, ha a hatodik évadból indulunk ki, kb. félúton vagyunk, könnyes is a szemem egy picit. Lilué és Bencusé nem, rém vidámak, egyikük miniben, a másik ahogy szokott, és nem, nem Bencére adták rá a platformcipőt sem. Lehet nem is…..
Micsoda összefoglaló jutott nekem az újév első hogyvoltozására, egy rossz szavam nem lehet. Lesz itt tényleg minden, mint a búcsúban, ahogy a szilveszteri buGYi - ahogy tegnap Bencus egy enyhe freudi elszólással fogalmazott- agyeldobatós képsorait felvonultatjuk. Kulcsszavakban:…..
Két részre bontott műsorhoz kettészedett hogyvót dukál - asszem ezt az ősi albán kertévés mondást egy Tirana melletti barlang falára felvésve találták régészek a századelőn, mi meg nem vitatkozunk vele. Lilut a Nagy Eseményre egy combtőig (azért nem írom, hogy pináig, mert…..