Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drAti78

212 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 20-án futottam az utolsó értékelhetőt, még Szombathelyen a tesómmal egy jóleső 22 kilométert, ami a lábamat nem viselte meg, utána azonban mégis leálltam a futással. Irány megint a fizikoterápia és mellette teljes pihenés amíg teljesen fájdalommentes nem leszek. Az egyedüli mozgás a heti…..
Visszavonhatatlanul beköszöntött a nyár, a gyerekeknek is véget ért az iskola, aki teheti, már a vakációra készül. Nyaralásra persze mindenki szeretne a legjobb formájában elutazni, ott picit kiengedni, utána pedig visszaszerezni a súlyát, esetleg tovább fogyni. A jó hír az, hogy ez korántsem…..
drAti78 2018.10.12 11:07:03
Ha már belevágtunk, csináljuk rendesen :) Kedves Horváth Attila!  Nevezésedet sikeresen leadtad a következő rendezvényre:  Telekom Vivicittá 10 kmRajtszámod: 20064    Tervezett rajt: 2019.04.14., 13:00 órakor Ami fontos még, hogy az egy órán belüli időre jelentkeztem. Aztán már csak futni…..
Hát kérem ismét itt vagyok. És októbertől ismét nekiveselkedek - immáron megszámlálhatatlan - újrakezdéseimnek. Az elmúlt időszak a különböző sérülések kezeléséről szólt. Még mindig fáj a vállam és a talpam is. Elmentem egy gyógytornászhoz, aki egyrészt azt mondta, hogy nyugodtan sportoljak, ha…..
Legyen a szeptember az új január! Rengeteg helyen olvasni ezt a gondolatot. Én meg teljesen igaznak érzem. Sokkal inkább kezdődik valami új szeptemberben, mint januárban. Esetünkben lassan kezdődik a bölcsi! Szeptember 17-én fog Vilmos először menni. Azt gondolom, hogy onnantól kicsit…..
Jó régen nem jelentkeztem. Vagy 4 hónapja. Ezalatt az idő alatt mozgás terén nem túl sok minden történt. Fogalmazzunk úgy, hogy rendesen elhagytam magam. Sikerült ismét 120 kilóssá fejlődnöm. Na de legalább lesz honnan lefogyni! :)  Az az igazság, hogy semmi olyat nem tudok írni, ami miatt úgy…..
Nézzük mi történt a Rebuilding 2. hetében. Szombaton a tervek szerint Ogre edzés következett volna. Sajnos a vállam nem volt az igazi, ezért az orvos javaslatának megfelelően kihagytam az edzést. Az egész nap a családdal telt, illetve este Hali meccs! Odafelé eldöntöttem, hogy ok a fogyókúra meg az…..
Laci általában vasárnap szokott posztolni, úgyhogy én megpróbálok péntekenként.  Tehát nézzük mi történ péntekig: Túl vagyok nagyjából az első héten. Jelentem egész jól haladok. A kajára nagyon sikerült odafigyelni. Reggelire legfeljebb zabpehely, vagy abonett volt ami tartalmazott némi…..
A rebuilding szót a baseballból ismerem. Arra használjuk, hogy ha egy csapat úgy dönt, hogy a következő pár évben egyáltalán nem foglalkozik a teljesítményével, nem nézi, hogy hány meccset nyer, hanem kizárólag arra törekszik, hogy a meglévő jó játékosait (és nyilván a rosszakat is) elpasszolja, és…..
drAti78 2018.04.17 11:13:42
@Rehlaci: Vilmossal futáson többször agyaltam. Még kicsit korai, de lehet kipróbálom.
A 45 percben igazad van. Pár hét és elérem. De nem akarok korán terhelni. Ha minden ok. Jövő héten 40-45 perc már mehet.
drAti78 2018.04.17 16:13:52
@Tompahawk: Az éhgyomri kardió nagyon kemény. Biztos meg lehet szokni, de én amikor megpróbáltam nagyon idegesített, hogy a szokásos nagyon lassúhoz képest is extra lassú lettem. De ez most nem fog érdekelni, úgyhogy kipróbálom, aztán majd valami lesz. A 40 perc meg teljesen ok, de nem egyből. Lassan, biztosan. :)
Tele vagyok jó hírekkel. Először is sikerült 121,2 kilóval mérlegelnem! Ez azért jó hír, mert innen könnyű lesz majd sokat fogyni! Legyünk pozitívak! :)  Az az igazság, hogy szanaszét zabáltam magam az elmúlt pár napban, így jött ki ez a remek eredmény. De lementek végre valahára a választások, és…..
Februárban azt terveztem, hogy mindennap fogok edzeni valamit. Ezt végülis nagyjából sikerült teljesíteni. Igaz iszonyat beteg voltam a hónap jelentős részében, de csak két olyan nap volt, amikor egészséges voltam, és nem edzettem. Az meg nem is rossz. A március már nem ment ennyire jól. Munka,…..
Most hogy kicsit nyugodtabbak az éjszakák, és végre tudom értelmezni a "szép álmokat" elköszönést itt az ideje, hogy egy jó kis új céllal és tervvel kezdjünk neki a dolgoknak. Már nem számolom, hogy hányszor és miket terveztem el. Megtanultam ezzel együtt élni. Én már csak ilyen vagyok. Tervekben…..
Azt hiszem semmi nem bizonyítja egy barátság igaz és őszinte természetét, mint az, hogy ha a bajban is kitartasz a barátod mellett. Teljesen biztos, hogy jó barátja vagyok Lacinak, mert a blogra való legutóbbi bejegyzést a sürgősségin várakozva olvastam. Igen. Nekem is sikerült lesérülnöm. Még…..
  Túl vagyok a Warrior challenge felkészülés első hetén. Jelentem minden izmom megvan. Érzem őket. A legváltozatosabb formában és helyeken jelentkezik az izomlázam, de olyan nagy bajom nincs. A hétfői edzés (január 1.) elmaradt. Szünnap volt a teremben. Szerdán iszonyatosan meghajtottuk a fenék…..
Először is mindenkinek boldog új évet! Szívesen értékelném a 2017-ben történteket, de igazából nincs mit mondanom. Összesen 370 km-t sikerült futnom, ami - különösen annak ismeretében, hogy ebből októberben csináltam meg 75-t - tulajdonképpen semmi.  Ahogy az előre látszott a tavalyi év elment -…..
November elején jelentkeztem utoljára. Azóta egészen komoly edzésmunka van mögöttem. Benne 0 azaz nulla km futással. Sajna ez van. Nem megy minden. Elkezdtem ugyanis komolyan (már magamhoz képest komolyan) foglalkozni a kettlebellel. Kiderült ugyanis, hogy a kettlebell edző egyébként tart személyi…..
2017. októberében végre valahára sikerült több, mint 75 km-t futnom! Egy hónap alatt! Ez a kb. 3 éves futókarrierem során a legtöbb. Hogy őszinte legyek borzasztó büszke vagyok magamra! Ráadásul mindezt úgy sikerült elérni, hogy a hónap második felében két futó edzés helyett inkább valami más edzést…..
Remekül haladok a felkészüléssel. Sikerült tartanom a tervet, és valószínűleg kifejezetten jó formában leszek november végére. Ennek megfelelően kifejezetten ostoba döntésnek tűnik, de elengedtem a siófoki versenyt. Úgy döntöttem nem indulok. Elég nehéz lenne minden aspektusát elmagyarázni, hogy…..
Idén nincs szerencsém eddig a maratonokkal. Márciusban a Messini verseny előtt az utolsó héten sérültem le, most meg a Sparon az időjárás miatt aggódhattam már napokkal a futás előtt mert az előrejelzés meleget és sok napsütést jósolt, pont amit utállok. A 10 hetes edzéstervem mondhatom, hogy jól…..
A SPAR maraton előtti utolsó tempófutásként ma egy 10 kilométeres versenyen vettem részt, mintegy összekötve a kellemest a hasznossal. Bár az utolsó tempó elvileg elég ha csak fél óra a tervezett maratoni tempón, ez a verseny egyszerűen annyira kínálta magát, hogy nem hagyhattam ki. Mondhatom, hogy…..
A felkészülés 5. hete majdnem tökéletesen sikerült, de egyben rettenetes is volt. Tökéletes mert sikerült mind a 4 edzés. Azért csak majdnem, mert  a szerdai edzést sajnos csütörtökön voltam kénytelen megcsinálni.  És rettenetes, mert végig combproblémákkal kis túlzással alvás nélkül toltam a héten…..
Nem nagyon van mit írni a felkészülés 3. hetéről. Egy métert nem sikerült futnom. Olaszországban az egyik futás a sörözés miatt maradt el, a másik meg csak úgy. Mindegy, ez van. Aztán itthon sikeresen átvettem a családon végigmenő betegségeket. A 4. hét sem egy sikertörténet. De itt legalább nem…..
Eddig még minden rendben. Nem. Ez nem a zuhanás közben nyugtatja magát a szerencsétlen monológja. (Aki nem látta az 1995-ös Gyűlölet című francia filmet, az nem érti miről beszélek. Amúgy a film elképesztően jó, tehát ha van egy szabad másfél órátok nézzétek meg.) Na szóval minden rendben. Most…..
Sosem voltam valami nagy vallásos ember, és mindig irigyeltem azokat akik őszintén, minden kétség nélkül tudnak hinni valami természetfelettiben. A Jóistenben, Buddhában vagy valami hasonlóban. Tényleg tök jó lehet biztosan tudni, hogy ha el kell köszönni az itteni világtól, akkor még van folytatása…..
Na kérem az van, hogy sikerült egy kis túlzással tökéletes hetet zárnom. Már a "0" hét is jól ment. 3 edzéssel. Egyedül a pénteki maradt ki családi okokból. Aztán ezen a héten belehúztam. Hétfő: A hétfői edzés miatt kifejezetten aggódtam. Előző nap este futottam egy órát, és tulajdonképpen…..