Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orsi Deak

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sós karamell tipikusan olyan műfaj, hogy nem mindenki érti. A "hülyébbek" röhögve jönnek oda hozzám, miután megkóstolták, hogy "haha, asszem cukor helyett sót tettél bele", az ínyencek pedig halálra dícsérgetik, hogy "úristen mennyire jó benne ez a minimális sós íz". Ancsa…..
Bébicsirke Ekler fánk 2014.03.25 16:25:09
Januárban minden gasztro fórumon azt lehetett olvasni, hogy 2014 macaronja az ekler fánk lesz, de valahogy nem éreztem akkora vágyat rá, hogy kipróbáljam, mint annak idején a macaron iránt. Talán azért, mert az ekler fánkot már ismertem, sok helyen láttam, ezért nem is értettem mi…..
Orsi Deak 2014.12.08 10:09:41
@bebicsirke: Szia! Köszönöm a gyors választ:) A blog valamiért levágta az első kommentem végét, ott írtam is, hogy talán magasabb kakaótartalmú csokiból finomabb lenne..de akkor jól gondoltam:) A puding nem annyira nagy kedvenc, inkább lecsökkentem majd a keményítő mennyiségét, hogy kicsit lazább legyen a krém. Legközelebb majd így tesztelem le a tésztát, ami ízre amúgy nagyon finom lett és az állaga is könnyű volt, csak kicsit lapos...Na de viszont a máz, az nagyon-nagyon finom lett, szép fényes, amilyennek lennie kell :) Itthon így is nagy sikert aratott, laposan és "droetkeresen" :)