Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerti medence építés

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Medencefedés megoldások, előnyök A fix, vagy eltolható medencefedés beengedi a fényt, de a meleg bent marad.  Ha az épület közelében, lehet az épülettel összefüggő a medencefedés, akár, mint egy télikert. Lehet hozzá építeni külön átjáró folyosót is. Lehet magas, kupolás ívű, vagy épp a víztükörhöz…..
Ön döntsön a fürdőzésről, ne az időjárás! Gazdálkodjon Ön a szabadidejével, vesse le korlátait és nem csak a családja fogja meghálálni, hanem a pénztárcája is, ha mielőbb meglepi medencéjét egy időtálló alapanyagokból készült medencefedéssel. Mert medencéje megérdemli a gondoskodást Ha már…..
„Jajj, úgy élvezem én a strandot” mert függetlenül az időjárástól bármikor kellemesen kikapcsolódhatok, vagy épp zavartalanul pihenhetek a kerti medencémben! Szeretné, ha ez a felszabadult érzés Önre is érvényes lenne? Ha most gyorsan egy határozott igennel válaszolt magában, az valószínűleg már a…..
A gépészeten sose spóroljunk! A megfelelően működő gépészet a medence szíve, így általános elöregedésén túl komoly károkat tud benne okozni egy elmaradt téliesítés is. Sokszor az elhanyagolt, öregecske medencén már csak a medence részleges-, vagy teljes medencetest- és medencegépészeti felújítása…..
Bármilyen típusú medencefedés használatával a fürdő szezon jelentősen meghosszabbodik a fedetlenekkel szemben. Kültéri medencék esetében, fűtés és fedés nélkül, sajnos csak 3 hónapig tart a fürdés szezon. Miközben polikarbonát medencefedéssel az üvegházhatásnak köszönhetően, fűtés nélkül is, 5-6…..
  Németek által kifejlesztet technológiának a lényege azon alapszik, hogy a medence zsalu elemeit, előre lebetonozott betontéglákra helyezzük. Minden egyes elem toldásához egy-egy téglát biztosítunk. Ezzel a módszerrel érjük azt el, hogy egy ütemben tudjuk a medence alját az…..
Precízen kialakított munkagödörre azért van szükségünk, mert a medence zsaluját előre betonágyra helyezett betontéglákra helyezzük. Minden zsaluelem illesztés alá elhelyezünk egy-egy téglát, amelyet a nullaponthoz igazítva megfelelő mélységre állítunk be. Az alaptégla…..
A medencetest kiásáshoz nélkülözhetetlen egy állványra szerelt szintező. Ésszerű egy olyan hely kiválasztása a szintező felállítására a munkaterületen belül, ahol a munkavégzés során, a nagy földkupacok ellenére, nem kerül takarásba, illetve nem lesz szükség a többszöri…..
 Mint minden más hasonló építkezésnél, a medence építésnél is a legnagyobb hangsúlyt a munkagödör precíz kiásására kell fektetni. Ehhez elengedhetetlen egy ügyes kezű, tapasztalt földmunkagép kezelő és a medenceépítő szakember tökéletes összhangja. Egyetlen más…..