Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években a Fidesz foglalkoztatáspolitikájának központi elemévé a közmunkaprogram vált. Ennek a foglalkoztatási formának az erőltetése azonban csak arra volt jó, hogy a kormány mindenhol dicsekedhet az alacsony magyar munkanélküliségi rátával. Az igaz, hogy jelentősen…..
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.11.11 20:15:22
@Lordmotor: inkább üljenek otthon ezek az emberek, kapják meg ingyen a lóvét és igyák el... az bizonyára jobb lenne.

De okos vagy te! Mert ha el akarná inni a pénzét, akkor a közmunka után már nem tudná, ugye?
De jól kicseszett a közmunka az alkeszekkel, ezután nem tudnak többet inni!
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.11.11 20:20:00
@Girhes Joe:

az a 9%-os munkanélküliség se igaz (már csak azért sem, mert azt a kormány mondja), ugyanis ebben a statisztikai büvészkedésben már a külföldön dolgozók is benne vannak.

Ráadásul 2010-ben 11%-os volt a munkanélküliség, ehhez képest kúrtak el a fideszkomcsik minden lehetőséget, semmire se jutottak, pedig az emberek összes pénzét lenyúlták.
Király Viktor ma hajnalban lépett először, és remélhetőleg nem utoljára színpadra a The Voice amerikai kiadásában. Az idei szabályváltoztatásoknak köszönhetően a négy mester 24 énekese küzd majd meg a nézők kegyeiért az élő műsorokban, és az első héten menten 12 ki is…..
Annyira magyaros véget ért a hazai labdarúgó-bajnokság közvetítése körüli huzavona, hogyévek múlva tanítani fogják majd valami állami médiaakadémián: a jogok egy részéért nem kevés pénzt fizető Sport TV egy meccset sem adhat a hétvégi bohóckodásból, mert csak. Mindegy,…..
Tegnap este több mint harminc percig csak a menekültügyről volt szó a köztévé Híradójában, miután bejelentette a kormány, hogy ideiglenesen nem fogad több menekültet. Meszes Boglárka műsorvezető hosszan olvasta, mennyire drámai a helyzet az országban menekültügyben. Ezután egy…..
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.06.25 18:34:33
@kalbász: Érdekes, hogy így fröcsögni csak magukat liberálisnak vallókat látni.

hallgass mindennap Orbán diktátort vagy azt a másik Moszkva bérencet, a Vonó Gábort te nemzeti hülye gyerek, aztán nyisd ki a szádat, hogy liberálist láttál!
Itt van nekünk ez a jó Viktor Mihály, Magyarország korszakos miniszterelnöke, akit mindenki csak bírál, kritizál, bánt. Mit tehet szegény az ilyen félázsiai bandával, akik meg sem érdemlik Őt? Emberként biztos rosszulesik neki, hogy látástól vakulásig értünk dolgozik, naponta…..
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.27 23:58:31
@Blogger Géza:

Te kretén századvéges hazudozó, 2010 óta Magyarország az EU leggyengébben teljesítő 5 országa között van.

Az államadósságra beszedett sok 1000 milliárd forint eltünt, a 2010-es szintü államadósság meg itt maradt mindenkire.

Abban persze igazad van, hogy ha a magadféle hasznavehetetlen munkakerülő prolira ráírják hogy közmunkás, akkor az kozmetikázza a foglalkoztatási statisztikát. Kádár vezéretek is így csinálta, minden munkanélkülit berakott valamelyik céghez egész napos henyélésre, és azt is teljes foglalkoztatásnak hívták.
A baloldali radikális Sziriza most kap tőlem egy őszinte, szívből jövő gratulációt innen jobbról. Ugyanis Görögországban nem egyszerűen a baloldal győzött, hanem a változás, a felfrissülés. Az Új Demokrácia és a Paszok együtt, felváltva tette tönkre az országot, végül…..
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.25 23:58:44
@maxval bircaman szerkesztő:

Nagy észlény vagy te bulgarszkaja birka. Győztek a balosok, és ez hatalmas pofon a balosoknak.

Te valami tudatmódosító füvet legelsz már évek óta, nem igaz? Önerőből nem lehet ennyire elhülyülni.
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.26 00:04:18
@maxval bircaman szerkesztő:

Meghát olyan ez mint a Nagy Októberi Szocialista Forradalom. Az is győzött, aztán 70 év múlva be kellett ismernie, hogy semmit nem tudott megvalósítani a nagyívü terveiből, amit meg megvalósítottak, abból meg államcsőd lett.

A görög idiótáknak nem lesz 70 évnyi időhúzásuk a bukásig, két-három hónap alatt el kell dönteniük, hogy Európai élet vagy Venezuela.

Orbánc vezéred is így járt 2010-ben: az EU rángatta vissza a barmát az államcsődtől, amit a matolcsizmus ugyanúgy megvalósított volna, mint ahogy most ez a görög idióta meg akarja csinálni.
Bár a kormány egy ideig kicsinyíteni igyekezett az ügy jelentőségét - technikai jellegűnek minősítve az EU médiaügyi aggályait -, Neelie Kroes levele egyértelműen megfogalmazta az EU aggályait. A levelet Mong Attila tette közé blogján - másnapra a levél magyar fordítása is…..
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.25 21:55:30
@Kón Bandit: "Hova lett a zemberek magán nyugdíja Szlovákiában, ahol a kormány nem védte meg a nyugdíjrendszert?"

Na te dupla hülyed batyu, aztán Magyarországon hova lett a manyup vagyon?
Jobb lett volna ha inkább tovább vedeled a vasárnapi pálinkádat, és nem akartál volna okoskodni a felnőttek világában.
                      Az osztályharcot, amely a Marxon nevelkedett                       történésznek a szeme előtt lebeg, ama durva és                       materiális dolgokért vívják, amelyek…..
Sajnos nem tudom teljes bizonyossággal megfejteni (pedig meg tudom), mi történt pénteken Brüsszelben, midőn Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek és Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének pacsi céljából egyberagadt keze minden idők egyik legkínosabb diplomáciai…..
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.25 12:04:18
@zobod:

Ja tudom már mire kell Debil Gyurkának 100 milliárd forint a kretén közgazdasági agyzavarainak a hirdetéséhez: az oktatási kölség 1 milliárd forint, 99 milliárd meg kell a károkozozások megtérítésére.
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.25 15:17:43
@byba:

Igen ezt mindenki tudja, hogy Orbánc meg Lázár azért járnak titkos svájci találkákra (luxus szállodákba állami pénzen!!), hogy Putyin oligarcháival egyeztetve átvegyék az utasításokat és a jutalékokokat az EU elleni bomlasztásukért (Gáz, Paks, állampolgárság Putyin maffiózóinak, EU ellenes politika, és az ezekért járó svájci számlákra jövő átutalások)

Annyi lóvét kaptak már a ruszki tartótisztjeiktől, hogy Récselt is luxus tanfolyamra kell járatni Svájcban 15 millió forintért, különben már az abalkon kellene kidobni a pénzt, annyi van belőle.
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.25 15:19:48
@byba:

Orbßanc sikeres kormßanyzása??

Te szerencsétlen hülye fidesz komcsi, 150 ezren menekültek el 2010 óta az országból, hála ennek a "sikeres" nemzetáruló oligarcha rezsimnek!
Aki önként hülye, azzal nincs mit kezdeni. Kezdem mindjárt önmagammal a sort, amikor nem állok ki egy állításom mellett, nehogy akaratlanul megbántsak másokat.  Pedig megbántani valakit nem nagy mutatvány, ilyen sértődős népség a világon nincs több, mint mi, magyarok. Itt…..
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.24 09:25:22
@Hajdú Peter: "Magyarorszagot ert tamadasaibol"

Szegény kommunista fidesz, legutóbb Rákosi és Brezsnyev használta az ilyen büvöletes kifejezéseket. A szegény elmebeteg Orbßan is azt hiszi, hogy az EU valamiféle háborúról szól az ő korrupt hatalma ellen, nem pedig a demokratikus vitákról. A diktátorok legjellemzőbbje, hogy életük árán is ragaszkodnak a hatalmukhoz, a kritikától teli fossák a gatyájukat és vagy lövetnek a kritikusra vagy elfutnak a vita elől.

Mindezt a néphülyítést addig csinálhatják az agymosó diktátorok, amíg van hozzád hasonló 10 millió igénytelen és süket majom az országban, aki nem gondolkodik hanem teli szájjal zabálja a nemzetáruló diktátorok propaganda szövegeit.
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.24 09:31:12
@alfacharlybravo:

Mivel az ország összességében semmire nem vitte az elmúlt 24 év alatt, így nincs mese, ebben az országban vaklószínüleg a teljes lakosság primitív ahhoz, hogy védje, ápolja és fejlessze a demokráciát. Ehelyett van tízmillió orránál fogva vezethető majom, amelyik egyszer a komcsi diktatúrát életeti, másszor a Fidesz diktatúrát, harmadszor meg kikéri magák, hogy őrajta csak ne kérjen senki semmit számon.
Január 25-én újfent az urnákhoz vonul Görögország. A helyi szavazók pedig minden jel szerint nem kisebb dologról döntenek aznap, mint a szebb napokat látott Európai Unió jövőjéről. Természetesen a gazdasági válság kirobbanása óta sokan keltették már az EU halálhírét, ám…..
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.21 23:24:52
@Alick:

Ne törődj vele, hogy amit írsz azt magad sem érted, másrészt köze nincs a blog témájához.
Ez a nemzeti szájhősködéssel koldulunk nevezetü orbanisztáni produkció csak az ostoba fideszes és jobbikos szavazóknál ér célba.

A hülye görögök hogy fogják majd verni magukat, amikor majd elhagyják az euró övezetet, aztán két perc alatt beérik a moszkvai "sikereket". Majd akor rájönnek, hogy a büdös frnacba kellett volna inkább elhajtaniuk a görög Orbányjukat.
Érdemes figyelemmel kísérni Rogán Antal kommunikációs ellentámadását. A volt V. kerületi polgármester, aki a vezető kormánypárt parlamenti frakcióvezetőjeként az ország egyik legbefolyásosabb politikusa, gyakorlatilag bármelyik médiumban kifejtheti az álláspontját. Korszerű…..
A Fidesz, ma, Magyarország legerősebb és egyben legcentralizáltabb pártja, az Országgyűlésben másodszorra is kétharmados mandátumarányt szerzett. A szervezet a köztudatban és az irányításban egyaránt összeforrt egyetlen alapító nevével, Orbán Viktoréval. A cikksorozat…..
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.19 20:28:12
Bayer Zsolt – a Nészabadság egykori talpas újságírója, sváb kisebbségiként rendre sugárban hány a kisebbségi népcsoportokra

Deutsch Tamás – az 1. számú Fidesz troll. Rövid miniszterségét 5 milliárd forintos károkozással zárta le (stadion beléptető rebdszer), azóta ez a troll a Fideszben mindennemü szakmai munkától el van tiltva

Fodor Gábor – ma a Magyar Liberális Párt egyszemélyes troll tagsága

Kövér László – színtiszta komcsi családból származik, karrierjét az MSZMP-ben kezdte építgetni. Aztán mint minden rendes kommunista család, ők is szépen elprivatizálgattak maguknak egy-két állami céget. Egyéni ízlés kérdése, de Lacikának már akkor is a legnagyobb tahóság sült le a pofijáról. Színtiszta komcsi háttérrel maga mögött a kedvenc szórakozása a komcsik gyalázása

Molnár Péter – emeg ki?

Orbán Viktor – a Felcsúti MSZMP-s párttikár fia, aki szintén az ifi-MSZMP -ben építgette a karrierjet. Majd a 3/3 által támogatott fal-ellenzéki lett, olyan sikerrel, hogy ma is testével védi a pártállam összes besúgóját és komcsijait. Mint minden rendes komcsi család, ezek is elprivatizálták maguknak az állami vagyont. Jó MSZMP-s komcsiként ezek is ritmusban szidják a komcsi testvéreiket.
Aztán KISZ Viktor felismervén, hogy a diktatúrákat csak liberalizmussal lehet megdönteni, beállt Soros által pénzelt libsinek, és nemzetközi karriert futott be, egyenesen a Liberális Internacionálé alelnöke lett. Majd amikor a szadesz mellett nem látta a kiugrási lehetőségét, akkor kényszer polgár lett. Jelenleg a suttyó magyar-félálzsiai embertípus a társadalmi ideálja, éjt nappal téve dolgozik azon, hogy a társadalom még ebben a ciklusban eljusson ennek a létformának a megvalósulásához. A cél minél gyorsább elérése érdekében a ő maga is turbóban játssza a népi szerepet: vedeli a pálinkát, a világon minenkire okád és a népnek hatalmas forradalmi sikereket ígér (mint Fidel Castro).
Legközelebbi szerepe a börtöntöltelék lesz, egy kormányváltást megjósolhatóan nem tudni fog fegyház nélkül megúszni.

Hajrá Orosz hazánk, hajrá Moszkva!
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.19 23:17:17
@A megvalósult amerikai ólom..:

És kit fizet most Moszkva hogy rendületlenül bomlassza az EU-t és vezesse ki onnan Magyarországot? Csak nem Orbánt?

És egy utóirat: ki a f.szt érdekel Orbán elvtársad cellatársa, Gyurcsány?
Egy vadonatúj 525-ös BMW-ben fotózta le az Egyenlítő blog olvasója Puskás Andrást, Rogán Antal korábbi alpolgármesterét, Pasa parki szomszédját. Rejtély, miből telhet Puskásnak a drága autóra, távozásakor ugyanis 76 millió forintos adósságáról számolt be, és szó nem…..
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.19 19:56:24
@Chaoyang:

Na meg Pekingben minden második ember a Holdra jár nyaralni és majdnem mindenkinek saját szigete van a Karib-tengereken, ugye?

Jut eszembe: Pekingben ha lebukik egy hivatalnok korrupció miatt, akkor őt kivégzik.

Látod okostóni, Pekingben ezért nem jár egyetlen állami alkalmazott sem autóval, a hosszú élet titka ott a BKV.
Mi meg azt hittük, hogy Matolcsynál nincs dilettánsabb jegybankár a földön. Jó érzés, hogy van, de egyszerűen értetlenül állunk a történések előtt. Amit Thomas Jordan vezetésével a svájciak csináltak, az már most bekerülhet a Guniness rekordok könyvébe a tök feleslegesen…..
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.19 00:06:45
@2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek:

Nekem is!

Kósa Laja
30 millióval megmentett devizahiteles,
többszörös luxuslakás tulajdonos
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.19 00:07:24
@2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek:

Nekem is!

Lázár Boldizsár
Tízéves önálló lakástulajdonos
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.19 00:08:06
@2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek:

Nekünk is!

A teljes Fidesz frakció
Magyarország jelenlegi miniszterelnöke szeret hangzatos kijelentéseket tenni, ami politikai karakterének szerves része, mégis utólag bizonyára többször megbánta, ha a hallgatósága idegein cimbalmozott néhány vitatható mondatával. Károkat okozott ezekkel nem csak magának, a…..
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.18 14:04:10
@$pi$:

Te nagyon kretén fidióta barom, a Charlie Hebdo a muszlim hívőket vérig sértve provokálta a vallási érzelmükben, erre fel kapták a kokit.

Menj már ki te barom fideszkomcsi Vatikánba aztán tartsál már fel táblákat Jézus meg a pápa karikatúráivall. Egy perc alatt agyon fog verni téged a tömeg, de nem azért mert a keresztények eleve terroristák és gyilkos a vallásuk, hanem mert olyan téren sértetted meg a legfelsőbb értékeiket, amit sehol a világon nem lehet.
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.18 17:43:36
@$pi$:

Hogy te mekkora egy sötét balfasz vagy ezzel a fideszbirka batyu elvtársaddal egyetemben! Az egész világ elszörnyed a te Gumicsizmás suttyó faszvezéreden, bármit is csinál, ugyanis egy ez a debil Orbán nem való az európai civilizációba. Meg ti a hívei sem, akik ráadásul 1000-szer ostobábbak vagytok még az MSZMP komcsiknál is.

Megválaszoltam neked te suttyó eszü, hogy amikor egy vallási közösséget provokálnak és a provokatőrök kapnak egy unortodox választ, akkor pont hogy nem a valllási közösséget kell elítélni, legyen az akár keresztény közösség is.

De te lebutított fidesz birka még ennyit se tudtál felfogni, igaz a munkásőr múltad miféle szellemi színvonalra is jogosítana fel?

A primitív fidesz bandádnak amúgy meg vannak számlálva a napjai, mert a nem kádári generáció kezd összeállni és nem lesz hajlandó többé szívességből a Felcsúti Nemzetrohasztó paraszt gyerekre rakni az X-t, mint 2010-ben, csak azért, mert a maszopra nem rakja.

Nem, ti fidesz barmok, a legkötzelebbi választásnál a fidesznek már csak a magatokfajta töljesen sötét kádári nyugger banda marad meg szavazónak, senki más.

A bukásotok oka ebben rejlik és nap mint nap közelebb van.
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.18 17:51:39
@♔bаtyu♔:

Te balfasz, a te őseid is egykori gazdasági bevándoroltak voltak, mégpedig Ázsiából.

Egyébként meg sokkal inkább kellenének ide az európai életet elfogadó és azért tenni akaró bevándorlók, mint a magatok fajta ruszki bérenc birkámagyarok, akik az országot kiszolgáltatják megint az oroszoknak.

Nem akarnátok esetleg ti kivándorolni a jó orosz anyaországotokba?

Bár igaz, ha jönnek tavasszal a megerősödött népi mozgalmak, akkor nektek majd menekülnetek kell Putyin elvtársotokhoz.
Barcza György pályafutása mindig is nagyon izgatta a Mentális csapatot, nem véletlenül. Egy szép reményű, tehetséges fiatalember alakult át a szemünk láttára agyament fideszdroiddá, ami önmagában akár vicces látvány is lehetne. A dolog attól vált véresen komollyá, hogy az…..
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.18 12:13:18
@Mészáros Laci:

Én azt röhögöm bennetek elvakult fidióta hívőkben, hogy ti mindent meg tudtok magyarázni, hogy miért is jó az ami tömeg szívatás. Csak azért mert éppen a kedvenced szopat. Na de hogy fogtok majd visítani, amikor ez a fidesz fajta egyszemélyes "demokrácia" egy napon majd egy ellenzéki párt kezébe megy át. Akkor majd verni fogjátok a fejeteket, hogy mi is van, mert akkor majd a szarban nektek kell fürödnötök. Teljesen alkotmányos és magyar törvény alapon.
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.18 12:46:53
@Mészáros Laci:

Ja persze, a tartalékolási ököllszabüalyok. Amelyek alapján 2008-ban is azt mondták, hogy bőségesen elegendő az a 14 milliársd euró körüli deviza tartalék. mPersze, emlékszem, hogy akkor is minden rendben volt, aztán jött egy meglepetés és minden össze dőlt.
Ma sincs garancia arra, hogy ez nem ismétlődhet meg, csak rohanjon Orbanisztán az EU helyett továbbra is Moszkva karjaiba.
Jaj, jut eszembe, a fidesz szövetséges Moszkva hogy összecsuklott egy hét embargó után!!! Pedig milyen szép deviza tartalékai voltak neki!!!

A másik:
Nem az MNB foglalkozik deviza államadósság vétellel, hanem ő váltja azt át forintra és ezáltal a dollár/euró az ő tartalék mérlegében van. Amiből kivettek 9 milliárdnyi eurót.
És mivel a CHF-re konvertálás a teljes 9 milliárd eurónyi értékben évekig tart majd, így az MNB mérlegében ott rohad a CHF beszerzési kötelezettség napi árfolyamon, miközben a CHF-et a kerbankoknak a fixált alacsonyabb árfolyamon kell továbbadniuk.
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.18 12:53:26
@Mészáros Laci:

ma, amikor már a fideszesek közül is egyre többnek ég már a pofája a saját maguk által tönkre vágott demokrácia miatt, marhára gyengék azok a szövegek, miszerint bár én itt éltetem a fideszes önkénytörvényeket, de azért én dehogy vagyok fideszes hívő!

Te még abban se vagy képben, hogy a fideszesek egy héttel a forintosítási törvény előtt is áltatták a népet a hitelfelvételkori árfolyamról, a bankok újabb elnáspágolásáról.

Ezek után, hogy lehetne tőled megkívánni, hogy bonyolultabb (bár nem egyáltalán nem bonyolult) jogsérelmeket saját magadtól felismerj?
Vagy legalább felfogdd a bankok jogi álláspontját.
A szombat délelőtti csöndben tűnődöm a majdnem mögöttünk hagyott hét eseményein. Egy pillanatkép villan föl, mielőtt azonban körülírnám, bemutatom a két szereplőjét. Az egyik, Tóbiás József a másiknál korábban ült be a parlamenti pártok egyeztető tárgyalására.…..
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.18 10:31:28
@midnight coder:

Az összes fideszes MSZMP-s családból jön, az összes fideszes KISZ meg MSZMP karrierrel kezdte, a Fidesz kormányban és tanácsadói karban túlsúlyban vannak a 40 éves MSZMP dikatatúrát aktívan csináló és támogató komcsik.

Ezek nem zavarják a fene nagy búsulásaidat?
A baloldali sajtómunkások figyelmébe. Ezek az álíltások nem tőlem származnak, hanem a mérvadó nemzetközi sajtó állításai az orbáni gazdaságpolitika sikeréről. „Az orbáni gazdaságpolitikát („orbanomics”) dicsérik a devizahitelesek védelméért.” (Financial…..
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.18 01:12:35
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ:

Nem te orosz bérenc fidesz komcsi, én nem a bolgár vagy az orosz vagy az azerbajdzsáni urad vagyok, hanem csak egyvalaki, aki utálja ezt a büdös banda, nemzet ellenes komcsi fidesz családodat.
Azon túlmenően, hogy fél év múlva már baromi hálásak lesznek a most kicsit megszeppent lapszerkesztők, amiért Viktor elengedte a kezüket, ez az egész sajtókezelés megdöbbentő. Nem érdekel túlságosan, hogy most ez a Simicska-Orbán háború újabb fejezete vagy Viktor már nem…..
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.16 00:42:34
@J.László:

Figyelj te lebutított fideszbirka: a kommentelő azt írta, hogy Orbánya főtitkár elvtársad a világot nem érti. És nem azt írta, hogy a magatokfajta suttyó panelprolit nem érti.

Mert titeket panelproli birkanépeket ért. Ezért lett neki kétszter kétharmad. Itt.

És nem a világban. Mert ott a világban ő a legtöbbet kiröhögött elmebeteg, aki vagy börtönben, vagy pszichatriai tartós kezelésen ülne.

Fogja akkor a miniatür fidesz agyacskád, hogy mi a különbség a világ és Elszartország között?
„Innsbruck ich muß dich laßen, ich fahr dahin mein Straßen, in fremde Land dahin, Mein Freud ist mir genommen, die ich nit weiß bekommen, wo ich im Elend bin.” („Innsbruck, itt kell hagyjalak téged,/távozom az utamon,/tova, idegen országba,/oda, ahol elvész az örömöm,/ahol…..
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.14 20:55:08
@vezér01:
"aki EU-s állampolgár,az nem gazdasági menekült,hanem csak él a munkaerő szabad mozgását biztosító EU-s alapjogával."

Persze hogy nem az a hivatalos neve a magyarnak, hogy gazdasági menekült, még akkor sem, ha közismert tény, hogy a magyarok a GAZDASÁGI ÍNSÉG elöl MENEKÜLVE települnek át egy másik EU államba.

De boldogok vagytok ti fideszbolsik, hogy a rendszereitek elöl menekülöknek is egyre civilizáltabb elnevézeseik lettek, miközben mindig ugyanarról volt szó:

30 évvel ezelött még azt monták, hogy az illetö disszidált

20 évvel ezelött azt, hogy kivándorolt (ergo a másik országba BEVÁNDOROLT)

ma meg csak egyszerü áttelepülö. Aki persze dehogy bevándorló, meg dehogy gazdasági menekült! Á dehogy! Egy gyorsnaszádról miért is menekülne valaki egy hanyatló nyugatra?

Tinektek fideszbolsiknak valami iszonyatos magas szórakoztatási értéketek van!
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.14 21:05:13
@Keszthelyi.Aron: ""nem akarunk tőlünk különböző kulturális tulajdonságokkal és háttérrel rendelkező jelentős kisebbséget látni magunk között"

Az orosz bérenc Orbánnak vajon mi is a kultúrája? Az a mérhetetlen szellemi sötétség, amit a suttyósággal emelnek hatványra? S akinek Moszkva meg a keleti feudalizmus a társadalompolitikai eszméje?

Az ettöl különbözöektöl akarja (már megint) megvédeni magát?
Inkább be kellene ezt a tahó fideszbolsi Orbánt íratni egy civilizációs tanfolyamra, hogy egyáltalán jogot nyerjen ahhoz, hogy Európában élhessen.

Mert neki aztán semmi keresenivalója nincs az európai kultúrvilágban, ez köztudott.
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2015.01.14 21:09:49
@vezér01:

látom, 2015 januárjában már eljutottunk oda, hogy a fideszbolsik már nyilvánosan tagadják hogy valaha is halottak volna a fideszröl!

Tavaszra már már 1,5 milliónyi birkatásrsad se lesz, aki még kitart.
Viktorunk szerint Amerika műveleti területté nyilvánította az országot azzal, hogy hírek szerint százmillió dollárokat fog a korrupció elleni harca fordítani itt. És erre mi a miniszterelnök válasza, ha már a szokása szerint ismét belebotlott egy háborús metaforába? Még nagyobb…..
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2014.12.18 09:34:54
@frob: "minek nevezzem a libsit?"

Nevezd Orbán Vikinek!!!

Tudod seggfej, ő az a főlibsi, aki Soros pénzéből kitartva MSZMP komcsi ifjúként a Liberális Internacionálé alelnöki székébe lett bedugva.

Azóta gazdát cserélt Orbán, most éppen Putyin fizet többet, most neki árulja az országot.

Ti fideszbolsik hamarosan ki lesztek penderítve az országból, mehetsz vissza a Gulágra az orosz elvtársaidhoz.
2015 a fideszesek Moszkva fele menekülnek 2014.12.18 10:23:24
@frob:

Tavasszal elkezdődik a fideszbolsi fajtátok kiseprése az országból. Menekülhettek vissza a gazditokhoz Putyinhoz. Jól fogjátok érzeni magatokat a KGB-s gazditok korbácsa alatt, ráadásul mostánaban nagyajólét ám arra!

Azon meg mit csodálkozol te tökkel ütött fidióta birka, hogy Orbán gazdidat ugyanúgy nácizzák, mint ahogy libsizik meg vmár minden, attól függően ki hogy fizetett többet, meg hogy honnan remélt több hasznot. Csak a hazájáért ténykedő ember nem volt még soha.

MSZMP bolsi család terméke a szaros szájú, mocskos kezü,felcsúti gazdád. A nép hamarosan kivágja az országból.
Te meg úgy fogod őt siratni, mint ahogy az észak-koreai testvéreid siratták versenyben Kim Dzsong Unt.
Nagyon valószínű, hogy az egy hónap alatt elvesztett 900 ezer szimpatizáns nem volt elég, a Fidesz vezetésének eddig nem ismert mazochista hajlamai utat találtak maguknak a tudatos szintig: úgy tűnik, még mindig túl magasnak tartják a népszerűségi indexüket. A netadó és…..