Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Száz stadiont ezeret

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma este prömier, holnap poszt, képregényes. Vagy nem. A matériától függ. Kellemes napot, bejglit, halászlevet, pihenést! ..
Száz stadiont ezeret 2014.12.25 13:53:00
Áldott békés Karácsonyt, bejgligőzös jó reggelt, kajakómás másnapot és VV7 hogyvoltban gazdag napokat mindenkinek! Egészen tegnap estig nem tudtam, hogy mi hiányzik a szentestékből, amíg a nagyim által kényszeresen belém szuszakolt zserbóba oltott ponty szelettől, 7,8-as…..
Száz stadiont ezeret 2014.12.25 11:06:56
@VV Erőlegény:

Így.
De ennek az eljárásnak az archetípusa az az eset, amikor Majoros művész úr pakoltatta magára a biteket , kivitte Lorenzót (R.I.P.), és igen nagy különbséggel kinn is hagyta.
Neki ez összejött, azóta mások is be- bepróbálkoznak ezzel.
Lilu egy szvetterben, én pizsamában kezdtem neki a VV7 legutóbbi adásának, a különbség csak annyi, hogy az én pizsamámban nem lehet kamera elé állni. A villa szerelmi sokszögei tovább bonyolódtak tegnap, A Napon, Amikor Lett Volna Párbaj, De Nem Lett, Mert X-Faktor, Ebina kiborult,…..
Booya! Itt vagyok, meg a napi hogyvolt is. Én nyertem a kihívás napját, aminek a felszopó szakasza szügyig gázol a geciskedésben, áskálódásban, a kiafaszomatérdekelben és szerelmi hol az ollókban. Egy kicsit még belenyalunk a múlni nem akaró Faszkalap-gate-be, amiről unokáink is…..
Száz stadiont ezeret 2014.12.19 00:42:50
@Aharon:

"Zsu most vérgeci. Nagyot fog koppanni a kövi párbaján."

Úgy vélem, Dániel a saját fegyverét - a távolságtartást - fordította most Tévéslotyó ellen, és ez bizony igen mókás. Na ez a műsor, meg a sóóóó, nem az amit Renyóék művelnek...
Száz stadiont ezeret 2014.12.19 00:59:51
@Aharon:

Talán túl sokat látok bele Dánielbe, de nem tartom kizárhatónak, hogy az eddigi pincsulása az adott helyzet kiaknázására történő tudatos alkalmazkodás volt, és most jött el az alkalom, ahol ezen változtatni lehet. A jó stratéga alkalmazkodik a helyzethez, ugyanakkor felismeri az alkalmas pillanatokat, és él velük.
De lehet persze, hogy mindez a véletlen műve, nem látok senki fejibe bele.
Száz stadiont ezeret 2014.12.19 01:01:30
@egyemakisszíved:

"Vajon ki lesz az utolsó indián közülük"

Ülő Medve, esetleg.
Megkésve, de nem megtörve, itt a mai összefoglaló - nem nekem kellett volna megírnom, hanem egy kollégának, akinek innen is küldök egy VV Dennis ujjával bekent Sportszeletet, de ne szaladjunk előre, nem lóverseny ez. Bencus informál minket a kardigánban, hogy 30 nappal ezelőtt…..
Mit mondjak, nem ez volt az az adás, amivel meg lehetne győzni a savanyúképű fanyalgó kollégát meg szomszédot, hogy a Valóvilág igenis egy szórakoztató és fordulatos műsor, amit nem csak a random csöcsvillantásra váró agyhalottak képesek élvezni. Lássuk, miből élünk, tegnapi…..
Száz stadiont ezeret 2014.12.16 23:20:27
@Schlomo Goldberg:

"retek patkány geci kanapémedve"
Igen találó kategória, az jutott hirtelen eszembe, hogy valaki elsütötte-e már itt vele kapcsolatban a South Park-os klasszikust: EMBERMEDVEDISZNÓ...?
Száz stadiont ezeret 2014.12.16 23:51:47
@szmoti:

Nemtom, nekem így dereng, de a Te verziód is épp olyan találó klasszikus megnevezés alanyunk számára, úgy gondolom.
Száz stadiont ezeret 2014.12.16 23:55:26
@csiri bá:

Akkor már biztos hogy így a helyes (igen, és klasszikusokat meg csak pontosan, valóban), nem néztem pontosan utána, de a lényeg lejött, reményeim szerint.
A Való Világ olyan mint egy high school musical, csak valamivel ritkábban perdülnek táncra, és gyakrabban kúrnak, mint ahogy azt egy amerikai tinisorozattól elvárnánk. Most Zsu és Dani játszotta el a 16 év felett már kicsit kínos, “Ha meghúzom a hajad, az azért van, mert nagyon…..
Száz stadiont ezeret 2014.12.15 16:39:15
@Aharon:

Nincs is ezzel gond, ha pont erre van kereslet, miért is ne. (Mai közhely: amíg lószar van, veréb is lesz.)
Engem az sem zavar, hogy egyesek sült sáskát, meg miegyéb rovarokat ropogtatnak roppant élvezettel, de attól én még gusztustalannak tartom a dolgot.
Felőlem is bárki bármit, távol áll tőlem, hogy bárkinek is meg akarjam szabni hogy hogyan és miképpen, viszont én meg minderről olyan véleményt alakítok ki, ami nekem tetszik. Például azt, hogy kevés undorítóbb dolog létezik a képmutatásnál.
Száz stadiont ezeret 2014.12.15 16:48:59
@Aharon:

Váljék kedves egészségedre.
Magam nem vagyok ilyen gasztronómiai kalandor, már a pacal is túl van azon a bizonyos határon nálam.
Kinek mi esik jól, nincs ezzel semmi gond.
Minden a munkahét körül forog, nyafizás van, hogy dolgozni kell, mégiscsak borzalmas élet ez, hogy a létfenntartásért nem csupán dögleni kell egy kanapén. Macival kezdünk, aki a raktárban méri fel a terepet, bent pedig a szorgos kis méhek figyelik, hogy mit csinál, szerintük…..
Száz stadiont ezeret 2014.12.12 17:10:52
@csincsilla72:

Hát van, mint látjuk de UGYE nem keversz most össze azzal a topktárssal, akinek azt címeztem?
Mondd, hogy nem, lécciléccilécci....
Száz stadiont ezeret 2014.12.12 17:16:08
@FOGASFŰRÉSZ:

"Bírom, hogy teljesen megadja magát az ösztöneinek"

Éljenek a szimpatikus ösztönlények!
Száz stadiont ezeret 2014.12.12 17:18:49
@csincsilla72:

Hű, nagy kő esett le...
Újra itt. Bence a házi gizdánk, ő nyitja meg nekünk a napi fosfolyamot, aminek a mai adagja elég híg lett. Meg egy picit ízléstelen is. A múltban tapicskoló adás a hétfő késő délutántól indul, amikor is a lakók Vikcsut gyászolják. De szó szerint. A kertbe lebaszott hokedlire…..
Száz stadiont ezeret 2014.12.10 15:15:42
@Aharon:

Valóban ne, ahogy a "Ponyvaregény"-ben a Problémamegolónak nevezett figura még ennél is sarkosabban megfogalmazta, de azt már végképp nem citálnám ide... :-)))
Száz stadiont ezeret 2014.12.10 15:31:08
@Bujumburi:

Ha jól emléxem, akkor pont Zsúidomító Dani birtokolja ezt a szjúpörfícsört.
(A tévedés jogát fenntartom.)
Tegnapi párbajon Vikácsu akkorát koppant, hogy az még Kőbánya Alsón is visszhangzott, a mai összefoglalóban pedig összesen két történetszál van, az egyik Basszájba és Ádiná összemelegedése, a másik pedig a párbaj utáni erőviszonyok átrendeződése. Már megint Lilut kapjuk,…..
Száz stadiont ezeret 2014.12.10 00:10:29
@csincsilla72:

"...Fannit és Renátát a mentőben is ütném,"

Jáááájjj, ilyet csak nagyon óvatosan ám, mert jön az az epéspuszi, vagy mézescsók, vagy kiafaxom terézanyapótlékutánzatse, és csúnyán fog nézni.
Az meg maga a borzalom.
Száz stadiont ezeret 2014.12.10 00:17:00
@csincsilla72:

Tőlem felesleges, mert én enyhén szólva nem haragszom, a savanyúsmár vagy büdipusszancs vagy kicsoda hülye dumáját meg majd elrakod magad ahová való (gondolom).

Amúgy meg én is ütném őket ambulánsan, naná. :-)))
Száz stadiont ezeret 2014.12.10 00:27:18
@lukacstoncsi:

Aha, szóval maga a RTL csinálta, nem pedig a benti véglények, akik kalákában öntötték rá a szart. Lehet hogy nem ugyanazt az adást nézzük.
Két részre bontott műsorhoz kettészedett hogyvót dukál - asszem ezt az ősi albán kertévés mondást egy Tirana melletti barlang falára felvésve találták régészek a századelőn, mi meg nem vitatkozunk vele. Lilut a Nagy Eseményre egy combtőig (azért nem írom, hogy pináig, mert…..
Száz stadiont ezeret 2014.12.08 12:56:51
@Aharon:

"...de annál több a kibaszott stadionokhoz minden ótvaros falu mellett..."

ÁÁÁhmmm. (Ásít, szem félig kinyit)
Szólított valaki? :-)
Mostanság ébredezem, éjjel 3-5 között néztem az öfit meg a kipenderítősót, és természetesen igen nagy elégedettséggel töltött el az eredmény, meg Rikácstehén (szegecselt röfi, nemtom ki nevezte így, de nagyon jó, vinnyogtam) ostoba és taszító búrája.
Tudja esetleg valaki, hogy Tévéslotyó visszatértekor (apropó, I'll back, mondotta Terminátorina, a gyesznyóölő) melyik alpárállat vonyította azt hogy "HÁ KIK SZAVAZNAK ITT HÁÁÁÁ:::!" megy ilyenek? Renyógenyó lehetett az, vagy esetleg Szolármeghajtású Pöcökvezérelt Bongyorringyó? Remélem a mai öfiben nem rejtik véka alá, kivi vok.
Száz stadiont ezeret 2014.12.08 14:58:52
@A Proverbiális Noszty Fiú:

"Renit különösen szívesen verném agyon Fannival."

Beszállhatok az eksönbe? Lécciléccilécci.....
Két tengely mentén haladunk: Dennis-Fannika és Vikcsu-Zsuzsa konfliktusozik végig. Ez az egy mondat is elég lenne szerintem erről a részről, de hát csak kifejtem, ha már itt vagyok. Dennis és Fanni tengely, avagy Inkább beszélgetnék egy cserép petúniával Dennis és Fanni…..
Száz stadiont ezeret 2014.12.06 00:05:00
@ミラ:

"... ez azért nekem egy icipicit visszatetsző."
Nekem meg nagyon visszatetsző. De a Rikácstehén, meg az ad-hoc sleppje meg még visszatetszőbb.
A Tévéslotyó meg úgysem húzza ki a végéig - de most bizony irány vissza.

"...megint ott tartunk, hogy MIND hülye, aki bemegy."
Ezzel fenntartások nélkül egyet tudok érteni. Viszont szórakoztatóak (és nemkülönben tanulságosak) így összezárva.
Száz stadiont ezeret 2014.12.06 00:15:39
@Mók_Ica:

Eggen, mint minden normális szülő, gondolom én - De a Tévéslotyó meg olyan amilyen, ezen kár rugózni, ennek a nőnek az attitűdje nem fog változni akkor sem, ha most kibukik, tehát az mindegy.
Libbenjen csak szépen vissza, Rikácstehén hesspicsába, Renyógenyó idegroham, satöbbisatöbbi, én meg örül.
Száz stadiont ezeret 2014.12.06 00:23:15
@beacska:

Nemtom, ha nálam valami okból befigyelne a córesszel elegy gixeres gebasz, asszem nem jutna eszembe megélhetési VV-bohóccá válni, de felfoghatjuk ezt úgy is, hogy én vagyok a nem normális, nem fogok ezen megsértődni.
Azt meg kell jegyeznem, hogy ha "Viki" alatt az előző széria gusztustalan rinocéroszát érted, akkor elfogultságot jelentek be, mert azzal az izével olyannyira nem sziNpatizálok, hogy így utólag is több péklapátot le tudnék rajta amortizálni.
Félkarú rabló ide vagy oda.