Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ivako

33 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
képmutatok salamander 2019.08.19 16:32:54
képmutatok AT vízesés 2019.08.19 16:25:34
képmutatok bérmálásom 2019.08.18 14:44:05
Élvezd a napot! Gondolj arra, hogy ebben a házikóban, ebben a környezetben lazulsz... Keresd az ilyen élményeket, és legyen részed milliónyi boldog pillanatban...   carpe diem - értelmes napot!..
carpe diem carpe diem 1.3 2019.04.02 17:27:18
Vannak pillanatok, amelyek megváltoztatják az életünk röppályáját. Jill Santopolo..
carpe diem carpe diem1.2 2019.03.02 11:19:09
apró örömökből áll össze a boldogság - a tiéd is! hasonlít ez az igazság az előző bejegyzésben szereplőhöz. ám nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy kellenek ezek a pillanatok, mert nélkülük nem tudunk teljes életet élni.  monotonitás, gépies mindennapok, boldogtalanság. s ezen lehet…..
carpe diem carpe diem 1.1 2019.03.02 11:08:10
„ Az ember a megélt pillanatainak az egésze. ” belegondoltál? gondolj bele! teljesen igaz, egyértelmű, mégsem jut eszedbe nap, mint nap.   carpe diem - értelmes napot!..
carpe diem carpe diem 1.0 2019.02.25 18:24:52
élvezd a napot, legyen emlékezetes számodra, adj értelmet neki, magadnak s így minden körülötted levőnek... ne vondd meg a szépet, az okosat, a lényeget senkitől...így magadtól sem!   carpe diem - értelmes napot!..
a valasztokoruak 62 szazaleka eltorolne a teli idoszamitast Mégis van olyan téma hazánkban, ahol nem számít a pártbeli hovatartozás, szimpátia. Egyöntetűen a nyári időszámítás mellett voksolt az ország! Világosságot akar a nép! Nosza, akkor legyen világos, világos? s lészen…..
"Tanítsd meg a gyermeknek, hogy gyakran az utolsókból elsők lesznek, de a sor vége is gyönyörű, ha emelt fejjel, egyenes gerinccel áll, mert belátni a tájat. Tanítsd meg neki, hogy minden könny gyémánttá válik, ha tesz érte, csak egy picit is. Tanítsd meg neki, hogy a szép szív az, ami öltöztet,…..
épp most olvastam a lesújtó hírt, hogy kb. 1000 forinttal drágul a fenyőfa ára méterenként. ez rossz azoknak, akik szeretik a magas karácsonyfát, de így nem hódolhatnak eme szenvedélyüknek. nekik ajánlom a falra mászó fenyőfát! persze, hogy csináld magad technológiával készül, ám sok évig…..
elgondolkodni, emlékezni, csendben elmerengeni, a távolba meredni és a vidám dolgokra emlékezni, szeretteinket megidézni: talán ez lenne  a legszebb ünnepi, de inkább mindennapi dolgunk! emlegetni azokat, akik elmentek, mert akkor velünk maradnak... /ivako2015/                                     …..
képmutatok körömvirág 2018.10.28 14:18:25
nincs vita, a természet egyik csodája. sok segítség az életben, csodás szépség a valóságban. nekem tetszik.....
képmutatok muskátli 2018.10.28 14:12:49
ha gondolod és gondozod, gondűző pillanatok rabjává tesz... nekem tetszik.....
sokféle kapcsolat létezik. felsorolni lehetetlen, kiemelni belőle nehéz. de van egy kapcsolat, aminek létrejötte, az a pillanat, amikor elindul, az valami felemelő... ez az unokámmal való kapcsolat első másodperce. marci és papa,      papa és marci  így kisbetűs nevekkel, mert ez eg nagyszerű…..
akik ’elmentek’, hogy el ne vesszenek elgondolkodni, emlékezni, csendben elmerengeni, a távolba meredni és a vidám dolgokra emlékezni, szeretteinket megidézni: talán ez lenne  a legszebb ünnepi, de inkább mindennapi dolgunk! emlegetni azokat, akik elmentek, mert akkor velünk…..
képmutatok a pillanat 2018.10.21 19:36:13
kéz a kézben - szerződést kötöttünk mi ketten, hogy amíg csak lehet, igazi kapcsolatban maradunk. ez az életre szóló kontrakt a belső érzéseken alapul, de mindent felölel.  talán nem is csak életre szól, hanem örökre... ne félj az öregedéstől, lehet jól is csinálni!..
érdeklődés hiányában a holnap elmarad - graffiti egy fiatalember írta ki ezt a mondatot a falra. nem tudni pontosan, hogy mit is gondolt akkor erről, de a 'jövőbelátás professzoraként' is lehetne szólítani. érdekes mondat volt akkor, most pedig a kormeghatározás alapja. nem is sejtjük, hogy…..
Szevasztok! Kérdésem volna! 2008.07.11 17:12:00
Ha kérdeznél vagy javasolnál, itt megteheted a kommentekben! A nagyobb horderejű témákat átemeljük külön posztba, ha röviden el lehet intézni, akkor itt válaszolunk.Fontos: egyszerű hibajelentést ne írj ide, arra való a support kukac blog.hu emailcím. Az ilyen kommenteket…..
képmutatok Duna mellékág 2018.08.06 14:14:24
  A természet kerekein nincs rozsda. (Ralph Waldo Emerson)..
képmutatok sógoréknál 2018.08.06 14:08:39
 születési, származási hozományom a sógorék megismerése. első benyomásként egy kis falusi idill bemutatása.                ..
képmutatok fotoptic 2018.08.01 19:18:12
nem mertem profinak menni. no nem a sportban, hanem a hivatásban. bár az volt minden álmom, hogy fotoriporter, fotós, fényképész legyek, de kitörni az általános elvárások kockájából, na az nem ment. voltam próbálkozó sportfotós, szuperjó gépet vásárló fiatal, állandó késztetést érző alkotó…..
Portik Tamás tegnap elmesélte az emlékeit arról, a fideszes maffia hogyan rabolta le szisztematikusan a belvárosi ingatlanvagyont. A módszerek ismerősek lehetnek mindenkinek, aki az elmúlt időben figyelemmel kísérte Juhász Péter kutatómunkáját az ügyben. Ám Portik vallomása több színes részlettel…..
ivako 2016.06.19 03:19:51
Ha elfáradtál, mert elmúltak az évek, ne csüggedj, keress a korodnak megfelelő szépet, Ami mellett fiatalon elmentél rohanva, most ráérsz megnézni botra támaszkodva; Nevess, szeress, a bajt sose keresd, örülj a mának, holnap már rosszabb is lehet; Keress barátokat, a bánatod oszd meg,…..
és eljött a nagy nap. szóval és tettel tellett az utolsó bejegyzésem óta eltelt időszak. tettem a dolgomat, szóval tartottam azokat, akik éppen mellettem, körülöttem voltak, s magányomban elhessegettem a gondolatokat, melyek negatívan próbálták lefesteni a nagy nap utáni maradék 40 évemet...