Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bohmjo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tárcán kínálom Tivadar 2017.05.15 18:28:05
Írta: Turányi Tamás   A város rendületlenül lapul, csak lapul, az emberek csinálják a furcsaságaikat, de hazafelé már szótlanul mennek. A tárgyak a lakásokban nem szeretik, ha használják őket, sokkal jobb mereven várni a maguk köré álmodott üregben, hogy végre idejétmúlttá váljanak és…..
Vári Anikó 2016. decemberében jelentkezett egy szakközépiskola pedagógusi állására. Ugyanazon a napon posztolt egy hírt a saját Facebook oldalán, aminek kapcsán kritikus megjegyzéseket tett a magyar oktatáspolitikára és annak alakítóira. Pár nappal ez után az intézmény igazgatója ügyfelünk…..
A Kétfarkú Kutyapárt furcsa politikai marketinget visz: különböző színűre festi a szétrepedt járdabetont. A vicces, vidám színek, valljuk be, jobb kedvet visznek az arra járók életébe – de ezt nem mindenki gondolja így...
bohmjo 2016.11.11 21:06:40
@Csaba Szikora: Egy normális, józan országban karbantartják a közutakat és a járdákat. Ezért zseniális a kétfarkúak festési akciója. Röviden: repedezetten veszélyes és ronda, festve kevésbé ronda. Ahülyeségre a legnagyobb veszély a humor.
Napi Vers József Attila: Ősz 2007.10.21 08:57:24
akarva se lehetne szebben"Tar ágak-bogak rácsai között kaparásznak az őszi ködök, a vaskorláton hunyorog a dér. Fáradtság üli a teherkocsit, de szuszogó mozdonyról álmodik a vakvágányon, amint hazatér. Itt-ott kedvetlen, lompos, sárga lomb tollászkodik és hosszan…..
Önt is dühíti, hogy a Fidesz-szóvivők mesterségesen kreált szószörnyetegekkel beszélnek lyukat a hasába? A Nyugati Fény most megalkotta a fidesz-magyar kéziszótárat, amelyben a szokásos Fidesz-dumákat lefordítottunk tiszta érthető magyar nyelvre. Vastaggal a fideszes hazugság, utána pedig a valódi…..
Miért olyan sikeres a FIDESZ? (szigorúan magánvélemény)  Szerintem sokan gondolkodtak már ebben az országban azon, hogy a fidesz miért nyeri sorra a választásokat, amikor ennyire rosszul kormányoz? Nos, egy komplex, ámde hatékony képlet segítségével, ami tulajdonképpen már már…..