Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jack Carter

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Woody Allen egy megkerülhetetlen személyiség. Érdekes meglátásaival, cinizmusával és fanyar humorával ugyan elég megosztó egyes körökben, de itt Magyarországon és a világ többi részén is hatalmas rajongótábora van. Nagyon kevés az olyan rendező, akinek filmjeiből elég, ha néhány percet megnézel és…..
Jack Carter 2016.03.25 14:43:31
Dánia sajátos helyzetben van, kissé mintha egyfajta hídszerepet töltene be Skandinávia és Európa többi része között. Egyszerre tűnnek kissé zárkózottnak és lazának, a nyelvük nem értő füllel hallgatva finoman szólva is komplikáltnak tűnik – na, ezek voltak az…..
Jack Carter 2016.03.10 11:25:43
@Hari Seldon 2: Dánia azért nem volt soha igazi nagy gyarmatbirodalom, és Grönland "einstandolása" nem igazán magyarázza azt, ha rengeteg a nem éppen rőtszakállú vagy szőke viking alkat. Ennek alapján pedig megemlíthető olyasmi érdekességként, ami akárpozitív gondolatmenetekre, következtetésekre is vezethet, mint pl. hogy az adott hely befogadó, népszerű stb.
Próbáljunk ne mindent a rasszizmus gyanújával szemlélni, és azért a PC őrületben is engedtessék meg észrevenni, hogy valaki...ööö...láthatóan nem ott született, mert az északi klíma nem ad okot ilyen mértékű pigmenthalmzódásra. Nem hiszem, hogy ezzel máris kirekesztők lennénk. A szőke az szőke, a szeplős az szeplős, az aranb meg arab. Szerintem legalábbis.:)
Az óra indul: “százezer utca van ebben a városban. Nem kell tudnia az útvonalat. Mondjon egy időt és egy helyet, cserébe kap tőlem öt percet. Ha ez idő alatt bármi történik, állok a rendelkezésére. Akármi történik utána, onnantól magára van utalva. Érthető? Rendben. Ezen a számon nem ér el többet” -…..
Jack Carter 2015.09.01 15:08:12
@Todward: Azt se felejtsük el, hogy vannak olyan filmek, amelyek lényege nem a pörgő és/vagy eseménydús, fordulatos stb. sztori, hanem az atmoszféra, a hangulatkeltés. Aki azt hitte, hogy egy újabb Szállítót vagy F&F-t fog látni, és menet közben sem esett le, hogy itt bizony teljesen másról van szó, az biztosan csalódott.