Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anry Soós Éva

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Zoe Bell megalapította a hollywoodi harcos csajok klubját (Youeube.com) Igazi sztárparádét vonultat fel az a kisfilm, amit műfaját tekintve nevezhetnénk karanténvideónak, de ami a szereplőgárdát, az ötletet és a megvalósítást illeti, elmondható hogy profi munka profiktól. Csak kapkodtam a fejem…..
Ha korábban azt írtam, hogy a 2010-es évek a szakállas, sörényes férfiak évtizede volt, akkor már most leírhatom, hogy 2020-ban tarolnak a nullásgépek. A koronavírus járvány és a karantén életmód a férfiak szépségápolási rutinjába is markáns változást hozott. Míg a nők nagy része az ollóval és…..
Pár nappal azelőtt, hogy kitört volna a „maradjotthon”, még gyorsan elrohantam körmöshöz. És olyasmit tettem, amit már nagyon régóta nem. Egy rövid franciát kértem. A körmös is csak nézett rám. „Ilyet már ezer éve nem kértek tőle!” De megnyugtattam, hogy higgye el, tudom a tutit, és különben is a…..
Fotó: Radisics Milán A jó ötvenesnek tűnő férfi ernyedten rogyik a budapesti Klauzál tér kopott, üres padjára, miután elolvasta a fára kiragasztott plakátot. Meredten, mozdulatlanul bámul maga elé. Társa, aki némileg fiatalabbnak tűnik, bíztatni próbálja: „Majd sütünk szalonnát a Margit-szigeten!”…..
  Járvány ide, pánik oda, a héten az egyik reggelem elég izgalmasan, furán szürreálisan indult. Robbie Williams-szel ébredtem. Ágyban, párnák közt. Na, jó! Ő is egy ágyban, meg én is egy másikban. De valahogy az egész annyira meglepően intim volt, még akkor is, ha egy ponton hirtelen ott termett a…..
  Divatszakemberek már az évtized elején megjósolták, mi várható a 2010-es években a divatban, és igazuk is lett. Az elmúlt tíz év egyre inkább a fenntarthatóság jegyében telt, és az eddigieknél jóval ritkábban váltakoztak a meghatározó trendek. Újabban pedig már vásárolni sem divat. Sőt,…..