Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fülöp Ágnes

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nálunk garantáltan nem fog unatkozni! - ígéri a 3 csillagos Park Hotel Miskolctapolcán. Az alábbi sztori alapján ez végül is így is volt, igaz, Barbaráék kicsit másféle szórakozásra számítottak. Panaszaik egy része eléggé egybecseng  a Tripadvisor és az Ittjartam.hu értékelőiével, bár mondjuk a…..
  Az ingatlanosok mind gátlástalan, erőszakos hiénák? Biztos, hogy nem, de az ilyen sztorik miatt van ez a kép róluk. Kedves Homár! Anyagi kár nem ért az alábbi esetből, de bosszúság igen, gondoltam, megosztom. Hirdetem a lakásomat, a hirdetések végén kedves kéréssel az…..
Fülöp Ágnes 2015.02.25 08:22:15
Velem meg olyan fordult elő, hogy árultam a lakást, tudatlanul, ingatlanost bíztam meg vele, én épp nem tartózkodtam az országban. Kulcs is volt neki adva. Eltelt pár hónap, nem sikerült eladni, én pedig időközben hazaérkeztem, és ekkor én találtam az ismerőseim közt egy vevőt, akivel össze is jött az üzlet. Az ingatlanos erre mondta, hogy rendben van, de ő is hozott embereket, akik megnézték, sokat, azután fizessek neki ennyit meg ennyit. Meg is mutatta a papírt, amire fel volt írva, hogy kik nézték meg távollétemben a lakást. Az ismeretlen nevek közt felfedeztem egy távoli barátomat, és gyanús lett, hogy nem is szólt, hogy érdeklődik a lakásom iránt??? Megkérdeztem őt, és döbbenten állt, hogy dehogy nézte ő meg a lakást. Na, ezt elmondtam az ingatlanosnak, hogy ne akarjon bolondnak nézni, ezután kötve hiszem, hogy valóban annyi mindenkinek megmutogatta a lakást, mint ami oda van firkálva a papírra. Érdekes módon, tudomásul vette, és nem forszírozta tovább.

Másik, amit még szeretek, hogy ingatlanosok által közzétett hirdetésekben rendszeresen csapnivaló képeket látni, viszont sokszor az meg nem szerepel a hirdetésben, hogy pl milyen az adott ház fűtése, mennyire van leszigetelve, stb. De bassza meg, az, hogy van játszótér meg posta 980 méteren belül, az mindig ott van... Szintén szeretem azt, amikor újszerűnek hirdetik azokat a paneleket, amikben az egyik szobában ki van cserélve a parketta laminált lapra vagy a fürdőben fel van rakva a legolcsóbb obis csempe.
Ha tehetem akkor konkrét ügyekről szeretek a legjobban értekezni, hiszen ezekből táplálkozva lehet a legjobb tanulságokat kihozni egy témából. Kit érdekel, ha azt írom, hogy biztosan vannak olyanok, akiket a bank ki akar fosztani? És az mennyire érdekel, ha azt mondom, hogy az alábbi…..
Fülöp Ágnes 2015.02.06 14:40:45
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: a modern piacgazdaságban ez nem így működik. Az állam nem apáskodhat így senki felett, mert feltételezzük azt, hogy az emberek legalább kicsit tudnak tisztán gondolkodni.

De mégegyszer megkérdezném, mire kelhetett olyan égetően az a közel két millió ft, ha már BAR listások is voltak a szülők. Hogy képesek voltak miatt belekeverni az egész családot, és amit már az elején nem tudtak rendesen törleszteni, tehát valószínűleg nagyon kaka lehetett az anyagi helyzet.
Fülöp Ágnes 2015.02.06 14:42:23
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: na látod, a kommented végén te írtad le a tutit. Hogy elküldöd a bankot a vérbe a hülyeségükkel együtt. Na, ugyanígy meg tudja ezt tenni bárki.
Fülöp Ágnes 2015.02.06 15:04:12
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Ez mind szépen hangzik így, de a másik oldal is élvezte a dolgot, ezt ne felejtsük el. Gyanítom, autóról volt szó az ügyletben, biztos nagy volt az öröm, amikor haza vitték. Valamit, valamiért. Amíg a pénze kellett, addig jó, hogy ott volt kéznél a bank???

Zárójelbe csak, meg van szabva, hogy mennyit lehet levonni az adós fizetéséből, benne van a Vht.-ben. A jövedelme 33 %-át, ha pedig tartásdíjas követelésről van szó, vagy több tartozása is fennáll, úgy az 50%-át. Írni is akartam az előbb, hogy ha a 80-100 ezer forintos jövedelemből 45 ezret vonnak le, úgy gyanús, hogy több tartozása is van az anyukának, nem csak ez. Mert ha csak erre vonnak le annyit, akkor azonnal terjesszen elő végrehajtási kifogást, mert az teljesen jogszabálysértő.