Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trollie

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"- Milyen volt New Yorkban felnőni? - kérdeztem. - Milyen volt? Milyen volt... Tudod milyen az, amikor bármikor megverhetnek vagy megerőszakolhatnak csak azért, mert fekete vagy?" Még most, sok év távlatából is hallom a hangján, hogy freeze-ben van. Színtelenül, lassan, maga elé meredve beszélt.…..
Trollie 2020.06.04 11:55:41
@blah: De válaszolni azért nem tudsz terelő mester... :DDDD
Az előző posztban már több aspektusát áttekintettük Kásler Miklós EMMI miniszter legutóbbi, nagy vihart kavart személyi döntésének, mellyel kapcsolatban erősen felmerül annak lehetősége, hogy a miniszter körül – ebben a járványos időszakban stílszerűen talán így jellemezhetjük – fogyni kezdett a…..
Trollie 2020.04.17 14:12:12
@kvadrillio: Téged tuti a fidesz fizet, hogy még inkább hülyének állítsd be a baloldalt, mert magától senki nem lehet ennyire fogyatékos, mint ahogy itt előadod magad... :DDDDD
Hiába éltük meg a #metoo-t és hiába nézünk olyan sorozatokat, mint a 13 reasons why, a zaklatás és az erőszak valahogy a mai napig tabu maradt. Vagy, ha mégis megszólalunk az ügyben, könnyen rácsúszunk egy áldozathibáztató narratívára. És bár én is azt gondolom, hogy vannak bizonyos dolgok, amit…..
Amikor megkapod egy csajtól, hogy normális vagy, helyes és kedves fiú, ám mégis dob, a legtermészetesebb dolog, ha egy kicsit kiakadsz. Posztolónk egyik korábbi nője úgy tartotta, hogy a jó pasi az nem csak úgy van, hanem a nő faragja magának amilyenre akarja, és ez talán még…..
Sziasztok! Tudom, hogy ez a bejegyzés nem témába vágó, de szót kell hogy ejtsek róla. A napokban nagyon sok olyan téma jött velem szembe ami fölött egyszerűen nem tudok elsiklani. Az egyik az amiről ma írni fogok. Ma (május 17.) van, a Nemzetközi homofóbia, transzfóbia és bifóbia elleni világnap.…..
Magyarországon egyetlen szélsőjobboldali, EU-ellenes párt maradt/van: a Fidesz. Noha lehetne értelmes vitát folytatni olyan kérdésekről, mint a föderatív Európa kontra nemzetek Európája, az állampárt tudatosan rombolja ennek minden lehetőségét...
Trollie 2019.03.29 07:39:13
@Fülig José: Az megvan, hogy pontosan 2 éve szüntették be a letelepedési kötvények értékesítését?
Esetleg jöhetnél még aktuális dolgokkal fogyatékos, pl. keresztes háborúk, ilyesmik... :DDDD
A halál és az adók mellett a japán vonatok pontosságát tartottuk az élet biztos pontjainak, ám a legfrissebb statisztikák utóbbit megcáfolják...
Trollie 2019.03.04 11:45:25
@Meister: Nem tudom meddig voltál kint, de én amikor kint dolgoztam néhány hónapot az elővárosi vonatok (Yokohama-ból/ba) rendszeresen 1-2 percet késtek.
A másodperce pontosság max a Shinkansenre igaz, de hát olyan jól hangzik, hogy nem késnek a vonatok, hogy mindenki szeretné elhinni...
A kommunikáció egy szakma, amit tanulni kell. Ha elég sokat beszél félre egy ember, könnyen lehet belőle szómágus. Hogy működik a szómágia? Nézzük egy adott példán! Megjelent a mai napon egy MTI hír, ami így szól: Ötvenezerre nőtt a bölcsődei férőhelyek száma Magyarországon – mondta Novák Katalin,…..
Trollie 2019.02.06 08:19:22
@élhetetlen: "Erre megkérdeztem, hogy komolyan okosabbnak gondolja magát, mert világosabb a bőre?" Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de a válasz az, hogy igen, okosabb mert világosabb a bőre...

hu.wikipedia.org/wiki/James_D._Watson

"2019 januárjában Watson az amerikai közszolgálati televízióban (PBS) azt mondta „nem változtak eddigi nézetei, és továbbra is azt vallja, hogy a gének miatt lényeges különbségek vannak a fehér és a fekete bőrű emberek intelligenciaszintje között, a fehérek javára."

De gondolom te okosabb vagy mint egy Nobel-díjjas tudós aki génkutatással foglalkozik, ugye? :DDDD
Két nagy csapás is érte a rezsimet csütörtökön. ..
Trollie 2019.01.18 13:23:34
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"A schengeni határt őrizni kell. Regisztrálni kellett volna a magukat menekültnek mondókat, és lefolytatni a menekültügyi eljárást. Nem pedig buszoztatni őket."
lol, te tényleg ennyire retardált vagy? :D
Hogy gondoltad lefolytatni az eljárást, amikor még nem volt kerítés se, a horda egyáltalán nem működött együtt a hatóságokkal, százan százfelé futottak.
Csak úgy lehetett volna ha ZÁRT táborokba terelik a retkeket és kötelezik őket, hogy várják meg az eljárás végét de azért meg a libsi fajtád sírt volna a leghangosabban...
Jó lenne ha egyszer kimásznál a rózsaszín kis buborékodból fogyatékos... :DDDD
Az étterem gyorsan alkalmazkodott a NER-hez, és megszüntette az értékelés lehetőségét. ..
Trollie 2019.01.08 14:53:37
A plebejus miniszterelnök eljutott a luxus magánrepülőgépezésig és Nagy Imre megtagadásáig...
A magyar kormány egyik pillanatról a másikra betiltotta a gender szakokat a magyar egyetemeken. Írtunk már erről, de most a dolog jelentősége miatt térjünk ide vissza még egy pár polgári szóra. A sebesség nem érdekes. Az Akadémia vezetése 54 percet kapott, hogy véleményezze a (fél)kivégzéséről…..
Trollie 2018.08.12 13:31:35
A logika sosem volt a Fidesz erőssége. De folyamatos kampány van, ilyenkor semmi sem számít. ..
Trollie 2018.06.15 14:02:17
@vilagnezet.blog.hu: Sajnálom, hogy beteg családban nőttél fel és emiatt mindenkit gyűlölsz... :(
Ezért nem kellene engedni homoszexuálisoknak/drogosoknak, hogy gyereket neveljenek mert akkor nem kellene hozzád hasonlóan szenvedniük...
Ma este kicsivel 8 előtt a 182-es busszal utaztam hazafelé. Egészen elmerültem a gondolataimban, míg meg nem hallottam, hogy egy nő valakit végtelenül undorító módon aláz. Az említett hölgy egy 14-15 éves fekete kislánynak címezte mondandóját, aki a busz másik oldalán ült. Szótlanul...
2018. Április 8.-án délelőtt megtettem, amit megkövetelt a Haza. Rajtam nem múlik, hogy a szabadrablásnak és a vegytiszta szervezett bűnözésnek ez a féktelen, arrogáns, pökhendi, lekezelő, mindenen és mindenkin gátlástalanul átgázoló tébolya véget érjen...
Trollie 2018.04.09 12:28:55
@Szelid sunmalac: Nyomjad csak tovább a gyűlölködést retardált aztán meg csodálkozz rá, hogy az emberek miért nem szavaznak a gyűlölködő liberálisokra... :DD
Sokat utazva feltűnő, hogy Magyarország wannabe légitársasága elég mostohán bánik a nem A-listás nőkkel, ha azok arra vetemednek, hogy jelentkeznek légiutaskísérőnek. A Wizz-sztyuvik szinte mind 40 alatti, magas, sovány, kifejezetten csinos arcú hölgyek és hozzájuk illő urak. Még elvétve sem látni a…..
Árpi valószínűleg valami forgalmas helyen lakik a belvárosban, és nem a főzőcskézés a hobbija, valamint pizzafüggő, vagy legalább is hetente többször muszáj hozzájutnia. Akárhogy is: házhoz rendelt, a futár jött, a pizza viszont csak nem akart az ajtó előtt landolni. Ráadásul 2x is, mint egy rossz…..
A KFC-ügy bőven túlmutatva önmagán többek közt az ország lelkiállapotáról is erős tükröt tartott elénk. Bea ennek és nemrégen szerzett távolsági buszos élményének kapcsán elmélkedett egy sort az egymásra figyelés, a türelem és az emberi hangnem használatának fontosságáról. Ezzel maximálisan egyet is…..
Durván megosztotta a politizáló közönséget a Momentum tegnapi akciója, jelesül hogy Fekete-Győr András és néhány társa váratlanul bementek az Origo szerkesztőségébe, hogy kamerák előtt kérjék számon az ott dolgozó "újságírókat". A Momentum rajongótábora lelkesedik a produkcióért, eközben mások (a…..
Trollie 2017.05.19 10:56:17
@Gergely Molnar: Tudnád légyszi definiálni, hogy hány kg -tól ilyesztő valaki?
Mert azt mondod, hogy ha kigyúrt kopasz megy be egy szerkesztőségbe az rémisztő, de ez a két csicska nem volt az...
Szóval? 80-90-100?
Kettős mérce? :DD
A Corvin negyedi aluljárón mentem át, amikor arra lettem figyelmes, hogy a Pál utcai feljáróban egy hajléktalan férfi a fekvőhelyéhez közel a falnál áll. Láthatóan valami nehézsége, kellemetlensége volt, egyik lábáról a másikra állt. Két rendőr állt vele szemben, úgy…..
Múlt héten forgattunk Miskolcon, a Számozott utcákban. Azóta nyolcvan újabb ház bontását kezdte meg az önkormányzat. Mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy a stadionrekonstrukció csak ürügy volt, a Számozott utcákban valamennyi házat le fogják dózerolni. A városvezetés szerint „a lakosság részéről…..