Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ebertix

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor az ember napja szigorú rutin szerint telik, akkor valahogy repül az idő. Iskola, tanulás, pici lógás a haverokkal, és máris tizenegyet üt az óra, másnap pedig elölről. A gond a hétvégékkel van, ilyenkor mindenki lelép haza, én meg nagyjából egyedül maradok a…..
ebertix 2014.11.11 08:04:51
Kicsit idealista a poszt. Ha a posztíró legalább 1 hónapot eltöltött volna az arab világban és esetleg dolgozott is volna ott, akkor hamar változna a pozitiv véleménye.
Közlekedés: Kaotikus, az arabok rossz sofőrök, figyelmetlenek és teljesen felelőtlenek. Végtelenül erőszakosak, a balesetek mindennaposak. Mivel a jövedelmi olló többszöröse az európainak, ezért egy kereszteződésben találkozhatsz a legújabb Mercedes-szel és a 70-es, 80-as évek zömmel francia autóival, amibők úgy vannak összetákolva. Láttam olyan Peugeot 309 est, amiben kertiszékfélén üldögéltek elöl és a fél autó birkaszörrel volt kibélelve. Parkolásnál azonnal megjelennek a helyi integetős emberek és jattot kérnek. A körforgalmak 2 sávjában 4 autó, az indexhasználat esetleges. Vidéken életveszély, 40 -50 éves teherautók 4 m magasra pakolt cuccokkal, kerülgetik a motorra hegesztett utánfutón utazó családokat. Mindig felkészülve kell lenni, hogy az előtted haladó valami baromságot csinál, mondjuk keresztbe leparkol, vagy index nélkül satufékkel megáll.
Vásárlás, szolgáltatás: ott húznak le, ahol tudnak, én hamar ráálltam, hogy kizárólag áruházban vásárolok, ami hosszú távon olcsóbb is.
Az ügyintézés lehet, hogy a boltban gyors, de érdemes kipróbálni egy helyi cégnél, vagy hivatalban. A magyar állami hivatalnokok tohonyaságát meg kell szorozni tizzel.

Lehet, hogy az első pár nap izgalmas kint, de aztán az Európához szokott ember hamar megcsömörlik.