Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Starfighter

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis olvasónk szerint, aki a MÁV táblázatát és az Elvirát böngészve arra lett figyelmes, hogy egy 105 kilométer út ugyan annyiba kerül, mint a 120 kilométeres. Vajon miért?Szia MÁV-figyelő!Nemsokára a Balaton mellé kell utazzak, mérőgyakorlatra. Amikor megkerestem a…..
A gazdasági válság azért jó, mert erre mindig lehet hivatkozni. Akkor is, ha nincs pénzünk, és akkor is, ha egy cég vezetőjeként elbocsátásokra készülünk. A jót persze nem gondolom komolya, mert ebbe semmi jó nincs, csak erre most lehet hivatkozni.Sok céget tényleg nagyon rosszul…..
Hagyok egy kis időt, míg ezt a képet feldolgozzátok: 48 óra, az legjobb esetben is 2 nap. Nem tudom, nálatok mi a szokás, de 48 órán belül én legalább kétszer szoktam fürödni, de nyári napokon többször is. Nekem még a 12 órás izzadásgátló is sok. A Garnier tehát vagy a nem…..
Starfighter 2009.05.17 09:43:55
@Decesso: Szerintem inkább művelődjön a tévéből, mint a Wikipediából, ahova mindenki akármilyen hülyeséget beírhat.
Nem akarom én mindenben szándékosan a hibát keresni, de erről az új IWIW dizájnról jót sajnos nem tudok mondani. Szokatlan még, de rossz is. És nem is akarom megszokni, mert bántja a szemem. Kezdjük a legelején:Netbookon megnyitom a kezdőlapot, és mit látok? Legalább 200 pixel…..
Amikor a felújított állomások, megállóhelyek szétverése mint téma előkerül, akkor Barosstelep megállóhelyről is szó esik. A felújított állomások közül a vandálok ezt verték szét, már az első héten. Barosstelep megállóhely az érdi fejlesztések keretein belül épült a…..
Tegnap volt szerencsém a Déliben felszállni egy teljesen tiszta vonatra. Meglepődtem, mert a vonaton sehol nem láttam firkálást, taget, de még csak koszt sem. Ez a bizonyíték arra, hogy egy régi a kocsi is lehet szép, és egy régi kocsiban is lehet kulturált körülmények között…..