Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kismalacka

0 bejegyzést írt és 865 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is elnézést a késői hogyvoltért, de volt itt egy izgalmas eredményvárás ma este, és nem a Love Island döntőjére gondolok. Akkor nézzük az utolsó előtti Love Island összefoglalót. Mondanám, hogy megnéztem ezt az epizódot, hogy nektek ne kelljen, de TUDOM, hogy a másfél órás agóniát ti is…..
kismalacka 2019.10.14 12:19:51
@Nethooligan: Engem kifejezetten taszít, amikor ezek elvonulnak a baszobába...mindig olyan érzésem van, mintha kukkolnék, és kurvára idegesítő. Én ezért sem szavaztam pl. Ma már kinek vonzerő ez? Max. aki idáig egy kő alatt élt...sokkal jobb lett volna taktikai, váratlan húzások, amiből a néző nem tudhatta volna, hogy mi lesz a következő kanyar.
De ez így mindenféle szabály nélkül konkrétan fos volt.

Laller pedig borzasztó volt a fináléban. Is.
kismalacka 2019.10.14 12:38:07
@Mindjártkarácsony: Igen, remek lehetőség lett volna ha halljuk milyen taktikai vonal mentén mennek. De ezeknek nulla taktikájuk volt, kvázi mint a zombik megcsinálták a szerkik utasításait.

Nem mutatták, mint ahogy a TC/Rajmi köcsögözést sem.
kismalacka 2019.10.14 12:41:12
@candyperfumegirl: Azt hittem annyira jelentéktelennek ítélted, hogy nem akartál karaktert pazarolni :)
Előrebocsátom, négyszer futottam neki ennek a posztnak, a blog.hu ma igazán kitett magáért. És igen, volt biztonsági mentésem, de nem engedte visszamásolni, a képeket össze-vissza szétbaszta, vagy csak simán hibaüzenetekkel bombázta a szívem közepét méregbe mártott nyilakkal. Úgyhogy nem kérek…..
Ez is eljött, az utolsó lovi bejegyzést hogyvoltozom ma, el is morzsoltam egy könnyet.  Karola falja a lépcsőfokokat dühödten, úgy ront be, mint egy különösen izgatott kamion. Ékszer egyből rá is startol és felölti a fogadatlan tyúkprókátor gúnyát. Mert Ő úgy ismeri Eriket mint a tenyerét és…..
Takarogy innen - szól a légyre Helga és kajával teli szájjal bassza oda az udavarhölgyi koronáját. Miss Love Island nem beszélhet így - billenti helyére IzomTibi a dolgokat benne. Priviben meghallgathatjuk, hogy annyira be van vadulva Helgától amennyire még soha senkitől, szóval lassan falat bont a…..
kismalacka 2019.10.11 05:49:59
@d00m: Gondolod hogy Erikért bomlani fognak? Már elég erősen tikkel, ami nem jó jel. Plusz, sok, tömény, fullasztó, olyan mint amikor a gőzkamrában már nem kapsz oxigént.
Drága feleim, hát itt vagyunk. Bicegve bár, de befordultunk az utolsó kanyarba, innen már látszik a célegyenes felirat, ha nyálunkat a földön csigaként végigcsorgatva, kezek nélkül fókában kúszva is, de be fogunk érni. Mennyi szerelem csírázott ki az elmúlt 37 napban, és mennyinek taposta le első…..
kismalacka 2019.10.09 12:40:18
@ConantheBarbarian: A Rajminál mit? Milyen fejlődést? Egy sunyi rókaszemmel nézi az egész játékot, Ékszert csak használja, pedig szerintem Ékszernek valóban tetszik, de ha megnyernék a 20 misit Rajmund azonnal télakolna, főleg mivel Ékszercsalád is rühelli.

Tibi báról már egyszer mondtam, hogy mintha a másik csapatban focizna...egészen hihetetlen hogy mennyire nem képes semmit sem kipréselni magából Helga felé. Mondjuk nincs könnyű helyzetben, mert Helga sem egy olvadozó jégcsap de ez a műmájer mosoly...mintha Jokert nézném.

Zsófi szerintem egy kifejezetten szép lány, és az alakja is rendben van. A kifutón nála sokkal rosszabbak szoktak jönni, elég jól ismerem őket. Csak valóban...ne szólaljon meg, bár a Zsanér kivágásakor egészen értelmes volt.

Nemkatonának Panna egy kényszerpálya, bezzeg Szintikénél úgy izgult mint Oidipusz anyák napján.

Karola tegnap a reszelőjével, maszkkal az arcán egészen pusztító volt. Nem tudom hova tudja még fokozni :(
kismalacka 2019.10.09 14:41:12
@Macropus Rufus: Miért? Az alapszakok 6 félévesek, azaz 3 évesek. Ha 18 évesen felvették, májusban simán diplomázhatott és van egy BA diplomája.
Fiúk gyúrással kezdik az újabb tartalmas napot a szerelem szigetén, és édesfaszom, most vettem csak észre, hogy a gyúrós helyszínen levő tükröket a következő feliratokkal látta el a kreatív szóhasználat terén nagyot hasító kellékes: Dögös, Csibész, Édi, Vágy, Cuki. Nem akarok erről többet beszélni.…..
kismalacka 2019.10.07 23:27:18
@Samhazai: Azért mert Zsanér összejött Norbival - aki most bent van - Bence meg az új csajjal. A többi is kb. úgy szereti egymást mint te a szomszéd öregurat :) De pl. az Ékszerpárost miért kell benntartani? Vagy Tibi bácsiékat?
kismalacka 2019.10.07 23:56:22
@Nethooligan: Szerintem Zsanérék nem jelentettek volna veszélyt rájuk, viszont Erik 15 emeletet zuhant nálam :( Az új páros Panna és a katona pont úgy nem fognak a labdába rúgni mint ahogy Zsanérék sem tudtak volna, és Eriknek tök mindegy lett volna hogy kit mond. Így viszont nálam kuka, Karollal együtt meg különösen. Most sajnálom hogy anno Zsanér benntartotta.
Elég lassan indul a rész, még ott tartunk, hogy Karó nem érti, miért baj az, hogy seggeket fogdos bekötött szemmel. Le kell ülni és megbeszélni higgadtan, így is lesz és gyerekek, a műsor első őszinte bocsánatkérése megszületik, Karó részéről. Nem tudta, hogy Eriknek ez rosszul eshet, itt már csak…..
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
kismalacka 2019.10.02 14:05:52
@megvagyhadnagy: Lehet, de ezt leszámítva is olyan nyimnyám csávónak tűnik nekem...és nem is férfias. A szövege meg ugyanolyan nyálas mint ő maga és szerintem a családja is ezt láthatja otthon, ezért üzentek Ékszernek.
kismalacka 2019.10.03 12:32:55
@AkkorlegyenPtr: Szerintem Helga is érzi, hogy Tibcsi Lunára van ráizgulva, és még az üzik előtt azt hitte, hogy az Izomemberrel nyerő páros lenne.

Tibi csókja iszonyat kényszeredett volt, mondjuk lehet hogy a 450 kamera is zavarta, de tuti hogy nem a Helga típusú lányok jönnek be neki.
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
kismalacka 2019.09.30 07:29:14
@MeadowSoprano: nekem már az is az eszembe jutott, hogy esetleg a másik csapatban focizik...annyira nincs rá hatással egy nő sem...Zsanér került legközelebb hozzá, de az is csak Zsanér miatt, kvázi rámászott.
kismalacka 2019.09.30 19:36:49
@Grapy: Nekem is trójait jelez, és nekem is esetem van.
Csapjunk bele a maiba, izgalmas lesz, mert valaki távozik! Zsanért láthatjuk, aki nehezen éli meg, hogy a Vezérkan IzomTibi már más kikötőbe hajózott. Zsani lassan de biztosan rájön arra, hogy pont úgy mint kint, itt bent is B vagy méginkább C -terv. A legszomorúbb, hogy fogalma sincs arról, hogy…..
kismalacka 2019.09.28 12:40:26
@ddeevil: :) és tényleg
A reggelt máris Rajmi és Andika bimbódzásának szenteljük, Erik visszafogottan örül a galambok boldogságának. Helga szerint Rajmi az első adandó alkalommal átbassza majd Andikát, aki szerint nem lesz itt baj, mert ez most közte és Rajmi között real love, nem valami taktikai masterplan egy…..
Egy másodperccel vagyunk a Tragédia után, Gábor Niát ölelő/fingerliző karja egyelőre a ciprusi orvosok és a Jóisten kezében. Valami véna szakadt és ezzel haza sem lehet repülni, gondolom az úszás nem opció, így marad a helyi kórház. Nem akarom aszondani, hogy mindig tudtam, hogy a gyúrásból baj…..
Álmomban a Love Islanden voltam, és marhára izgultam, hogy a gyerekeket ki viszi oviba, és vajon megmossák-e este a fogukat, és persze reméltem, hogy a férjem megérti, nekem most itt a helyem, és én nem a szerelmet keresem, csak úgy idecsöppentem, mert azért pihenésre mindenkinek szüksége van. A…..
Úúú deszééép - csodálkoznak rá a kúrós odura. Pezsi és buja fények, minden ami kell egy ilyen szexbarlangba, tisztára mint egy mátészalkai wellness részleg. Mély gondolatok, Nia tart továbbra is attól, hogy Gábor többet érez, mit sem törődve a műsor alaptematikájával. Bele is kezdenek a huncut…..
kismalacka 2019.09.14 18:22:59
@szociál: Lehet hogy ki van adva neki, hogy most ő a hősszerelmes figura, de ez a csaj egy biológiai fegyver, a vihogása kombinálva a kegyetlen hangfekvéssel kegyetlen. Ennyire irritáló csajt keveset lehet látni, és komolyan mondom Zsófi fafaragott arca is jobb, mert ő legalább meg sem szólal.
Bele is vágunk a közepébe, rapidrandi az új fiúval, Mátéval, aki akkora tuskó, hogy a láncfűrész lefulladna benne.  Hősünk újabb próbálkozást tesz a szekunder szégyenérzet magasabb szintjére emelésével, első áldozata MissHunAndi. Andi üdítően nőies jelenség az amúgy eléggé férifas viselkedésű…..
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
kismalacka 2019.02.18 13:20:56
@Gitram: +1
Vége a török kalandnak, visszakerülünk a szürke hazai hétköznapi rongyrázásba, aminek első momentuma Ritát érinti, és még csak nem is ő rázza a rongyot, hanem az exférj, aki a házmester legnagyobb bánatára előveszi romantikus énjét, és a stáb tanácsára rózsaszirmokkal hinti be a lépcsőházat, meg…..
    Valószínűleg Darwin-díjat kapok majd előbb-utóbb érte, de most hivatalosan meghatározom a bionáci fogalmát. A bionáci egészen különleges állatfaj. Ha autóval mennél valahova, valaki biztosan beszól, hogy menj biciklivel, mert az bio. Ha biciklivel mész, valaki egészen biztosan beszól, hogy…..
kismalacka 2017.07.31 22:02:17
Azok után, hogy Frei vagy Deutsch Tamás is kifejezetten jó választásnak bizonyult Friderikusznál, a TV2 feltétlenül jó ötletnek tartotta Berki Krisztiánnal zárni az Összezárva Friderikusszal első szezonját. Berkitől elég merész döntés volt bemenni a műsorba, hiszen a Rubint…..
Naszóval a vége. Ez most nem lesz egy hagyományos, rendes hogyvolt, mert az élő kibeszélőben mindent kitárgyalt a kedves-lelkes közösség és a visszajáró trollsereg, amit gondolt, szóval minek. És őszintén szólva kibaszottul el is fáradtam már, jó lesz már egy olyan reggel,…..