Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Snauczher

27 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A budai rakpart lépcsőin kóborolt szerda reggel egy közepes termetű vaddisznó a fővárosban, az Erzsébet híd és a Szabadság híd között.Ritka vadállat vendégeskedett szerda reggel Budapesten a Duna budai rakpartján. Egy olvasónk jelezte telefonon, hogy a buszból vaddisznót látott…..
Zúgolódás a miskolci drog-tárgyalásonMiskolc - Végső fázisába, a perbeszédekhez érkezett a tizenhat hónappal ezelőtt drogcsempész és -kereskedő bűnszervezet tagjaiként perbe fogott vádlottak tárgyalása a B.-A.-Z. Megyei Bíróságon, de a hétfői tárgyalás meghiúsult.A…..
BALLÓSZÖG |Önbíráskodás, sanyargatás és személyi szabadság korlátozása miatt kerül bíróság elé két ballószögi férfi, akik tavaly nyáron tetten érték és – a vádirat szerint – alaposan helybenhagyták a tanyájukat fosztogató tolvajokat.– Sok…..
Kecskeméten a Március 15-e utcában még pénteken hajnalban kötött el egy fiatalember egy Trabantot. A rendőrök igazoltatni akarták a kocsit, ám a sofőr menekülni kezdett és több parkoló autót is összetört, majd kiugrott a Trabantból és elszaladt. Szombaton aztán a rendőrök…..
Eger Egy idős, cukorbeteg emberhez kérték a tűzoltók segítségét a mentősök, mert az érintett nem tudta kinyitni lakásának ajtaját.A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletétől megtudtuk, hogy a péntek este és az éjszaka nyugodtan telt, az egri tűzoltóknak…..
Lehet, hogy nagy árat fizet szerelméért az a férfi, aki egy motort lopott el Kercseligetről pénteken este.A rendőrséget este nyolc óra körül értesítette a sértett, hogy a kercseligeti teleház előtt leállított Simson motorkerékpárját ismeretlen tettes elvitte. A rendőrök negyed…..
Pénteken hajnalban, egy óra és fél kettő között borult árokba Orosháza határában egy sószóró gépkocsi.   Tekintse meg képgalériánkat! Az Orosháza és Pusztaföldvár között felborult hókotró Fotó: Kovács Erika A sűrű hóesésben eltűnt a határ az út és…..
Petneházi kacsaPetneháza - Dühös névtelen olvasónk kérte számon, miért nem írtunk a szombat éjszakai verekedésről, amikor egy három fős kopasz kigyúrt, feltehetően örző-védő társaság félholtra vert egy szolgálaton kívüli rendőrt a település egyik kocsmájában, majd…..
Huszonnégyen nézték végig a gyilkolástLAKITELEK Senki nem szólt a rendőröknek, pedig gyilkolás történt. Igaz egy malacot szúrtak le, amit végig nézet huszonnégy budapesti főiskolás.A budapesti Rajk László Szakkollégium diákjai azt kérték, hogy szeretnének részt venni…..
Nagyberény Halálos sérülés lett egy pletykából Nagyberényben. Bíróság elé állt kedden a tettes és a társa.Még tavaly májusban Nagyberényben két helyi fiatalember jócskán a pohár fenekére nézett. Egész nap, aztán egész éjszaka ittak, másnap pedig egy helybéli…..
Szűk a villamosoknak a felújított Szabadság híd  A több mint négymilliárd forintból felújított Szabadság híd pesti hídfőjénél úgy sikerült átépíteni a Fővám téri villamosmegállót, hogy a szembejövő villamosok visszapillantó tükrei összeérnek, tudta meg az…..
Komló Betört egy férfi pénteken éjszaka az egyik komlói belvárosi pizzériába. A betörőt azonban tetten érték a rendőrök, s a helyszín közelében el is fogták.Mivel a tettest megzavarták, nem keletkezett kár. A férfi ellen eljárást indítottak.  S-com: Elégikus,…..
Tömegverekedés volt pénteken este Pécsett, az egyik uránvárosi nagyáruház parkolójában. A csetepatéban összesen tizenegyen vettek részt, az egyik csoport nyolc, míg a másik három főből állt.A rendőrség közlése szerint a konfliktus egy tizenöt éves leány miatt robbant ki,…..
Készpénzt, házi kolbászt, mobiltelefont sőt még egy kabátot is ellopott az az ismeretlen, aki egy családi házba tört be Békéscsabán. A lopással közel 400 ezer forintos kár érte a házakat.Ugyancsak iIsmeretlen tettes tört be egy csanádapácai sörözőbe, ahonnan 30 ezer forint…..
Vélhetően nem lesz majd Dacia reklám az a román személyautó, aminek az M5-ös autópálya Kecskemétet elkerülő szakaszán, menet közben szakadt ki a jobb első kereke.Az éppen egy sertéseket szállító, pótkocsis teherautó mellett haladó jármű a pótkocsi elé került, ami alapos…..
Mohács Vasdarabbal dobott meg egy kamiont egy biciklis szerdán Mohácson, pedig a sofőr állítólag csak át akarta engedni az úton. A szélvédője bánta az incidenst.A kamion sofőrje a rendőröknek azt mondta, szerda reggel Mohácson egy biciklistát engedett át az úton, aki…..
Ma láttam a négyes metrót. Ténleg...
Még a posta i elnézést kér a bűz miattIszonyatos szagok miatt háborognak a kaposfürediek. A helybeliek szerint a szennyvízcsatorna felől árad az elképesztő büdösség. A szolgáltató azzal védekezik: lassan megszüntetik a boszszantó állapotokat.A postánkon tapasztalható bűz…..
Csokonyavisonta Házikolbászt vettek, aztán arra hivatkozva, hogy nem kaptak számlát, 80 ezer forinttal bírságolták meg a házigazdát.Füstölt házikolbászt vásárolt két férfi kedden Csokonyavisontán egy idős embertől, a két ismeretlen ezután azt állította, hogy…..
Bélapátfalva Vasárnapról hétfőre virradóra betörtek egy bélapátfalvi lakás melléképületébe. A lehetséges tettesek hamar kézre kerültek, ugyanis a friss hóban hagyott lábnyomaik elvezették hozzájuk a rendőröket.Mint azt Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő ma…..
Autó oldalának gyalogolt az idős férfi MiskolconMiskolc - Nem vitték el azt a járókelőt a kórházba a mentők, aki Miskolcon a Szent I, szent István utca, gyalogos, járókelőstván utcán egy terepjáró oldalának gyalogolt hétfőn délelőtt.  sas_pageid='6834/44800';…..
Heves Az önkormányzat segítő szándékkal kijelölt a város határában több kivágható fát, amit a rászorultak tüzelőként hazavihettek. Nem ez történt.A legjobb szándék ellenére is hiba csúszott a számításba, a támogatandók ugyanis nem csak a szakemberek által…..
Szólád lehetne az ország első települése, ahol utcát neveznek el Zámbó Jimmyről. A kezdeményezők egy része azonban máris visszavonulót fújt.Pápa Lászlóné, a legnagyobb szóládi Jimmy-rajongó indította el a faluban a névadó mozgalmat, s több család a kezdeményezés mellé…..
 2008.10.17.Klasszikus csehszlovák filmekbe kívánkozó történet részesei voltak ma hajnalban a mezőkovácsházi rendőrök Dombiratoson.Ma hajnalban három órakor bejelentés érkezett a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy Dombiratoson a sertéstelepről…..
Miért kell ahhoz nyúlni, ami működik?Hat órán át tartott a három órás út Budapestig Dombóváron ragadtak, és ott két órát voltak kénytelenek rostokolni a következő vonatig a Budapestre tartó kaposvári utasok tegnap délután. Nem várta meg őket a csatlakozás.Mint…..