Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balambér atya

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 300 milliárd forintos, kizárólag magyar tudósok részvételével kifejlesztett hibernálókamrában akár 250 évig is életben tudják tartani a főpolgármestert. Kommunikálni is lehet majd vele, ugyanis az agyhullámai minimális szinten aktívak lesznek, így alkalmas lesz arra is, hogy…..
Balambér atya 2012.09.22 12:09:29
@Asakura Hao: OKJ-s troll
  Tavaly júniusban szórakoztunk és szörnyülködtünk a híren, hogy a Penny Market árauházaiban kitört a balhé a fillérekért árult, ám valójában nem kapható, idézőjel közé kívánkozó sajt miatt. Még videónk is volt a remek harcról, ezt most megtekinthetjük újra.A…..
Ilyen mocsok hidegben muszáj egy kicsit nosztalgiázni, duplán, mert nyár is rég volt meg a tinédzserek sem tegnap voltunk. Egyébként meg tegye föl a kezét, aki meglepődik, ha valaki megagyalnak a ZP kecses kidobói. De azért a törött karú lány gipszelt kezének hátracsvarása kicsit…..
Balambér atya 2010.01.26 09:08:45
@faqtya: Nem előző rendszerben történt a sztori, de réginek régi :D 91-ben bementem egy ABC-be, venni akartam valami apróságot anya névnapjára, 8 éves voltam. Az üzletvezető meg jött utánam, és kérdezi, hogy mit csinálok ott? Mondom neki, hogy mit szeretnék, erre azt kérdezi: nem lopni akarsz? Na akkor gyorsan le is vettem valamit a polcról, hogy megyek innen, erre mikor a pénztárnál voltam, még odakiabált a pénztárosnak, hogy nézze meg van-e elég pénzem. Egészen félelmetes volt.

Azóta csak az aldiban vásárolok, meg őstermelőtől. Laptopot meg csak Palkovicsnétól.
Szürreális beszélgetéssel akarta szerződésbe lovallni Ádámot a Fundamenta Lakáskassza ügynöke, aki képtelen volt fejből megtanulni a szövegét, így felolvasott, majd a magnóját surrogtatva megpróbálta kimondatni a Naiv Ügyféllel, hogy át akar lépni az Allianzhoz. Kaland alant:…..
Eszter 8 éves kislánya hosszas gyűjtögetés után fényképezőgépet akart venni, így anyukája elkísérte a Media Marktba, ahol a vasorrú bába volt a pénztáros és jól elzavarta az apróval fizetni akaró szegény kislány. Az indok, hogy nem köteles elfogadni 50 db-nál többet…..
Balambér atya 2010.01.19 21:49:14
@sick fuck: ebben egyet értek veled. Nekem egy cd íróval voltak problémák, garanciás volt. Tesómat beküldtem, hogy vigye vissza, mert ő volt épp MM közelben. Elküldték, hogy vigye a márkaszervizbe. Elvittem oda, onnan visszaküldtek a MM-ba. Onnan ismét csak el akartak küldeni. Mondtam az ügyfélszolgálatosnak, hogy akkor inkább vegyük be a buliba a fogyasztóvédelmet is, nézzük meg ők mit szólnak ehhez. És láss csodát, rögtön felajánlották a lehetőséget, hogy csere vagy levásárlás. Azóta nem vásárolok ott.