Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mária Busa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hét múlva ismét Olaszországba látogatok, gondoltam ráhangolódásnak készítek egy jó bolognai ragut. Nem egy kimondott szilveszteri fogás, de sebaj.  Mondanám, hogy én készítem a legjobb bolognait, de lehet ez túlzás lenne, de az biztos, hogy akik eddig kóstolták (és ők nem voltak kevesen) odáig…..
A Sweetland shop webáruház kínálatából 3 Secrets de Provence terméket teszteltem a nyáron, egy száraz sampont és kétféle szappant. A Secrets de Provence egy finom illatú, minősített biogazdálkodás által előállított test-és hajápolókat forgalmazó cég. A Secrets de Provence kiváló minőségű és…..
Ázsiából (Dél-Koreából) indult a csiganyál kozmetikai szintű felhasználása, szabályos csiganyál láz tört ki, megjelenése óta hatalmas őrület és szeretet övezi. Az európai nők még most kezdik felfedezni és alkalmazni, és rádöbbenni csodálatos bőrmegújító hatására. Az összetevőre egy csigatelepen…..
Mária Busa 2017.08.22 20:31:58
A kifutók világától a mindennapokig mindannyian tudjuk, hogy a megfoghatatlan, fiatalos, harmatos ragyogás a szépség Szent Grálja. A természetes szépség kulcsa, hogy magabiztosnak érzed magad a bőrödben és tudod, hogy képes vagy mindig a legtökéletesebb formádat hozni.  Azt…..
Mária Busa 2014.10.31 10:09:33