Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gilda Max

27 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FitBalance ArénaEGÉSZSÉG ÉS FITNESS FESZTIVÁLÁprilis 26. vasárnap Gilda Max órarend:10:00-10:45 Zana Móni – Miló Viki Zsákos köredzés11:00-11:45 Kovács Ildikó és Fürtös János utcai önvédelem12:00-12:45 Kun Évi és Vajda Ági Alakformáló köredzés13:00-13:45 Csont…..
Gilda Max Önvédelmi alapismeretek   Önvédelmi alapismeretek közvetlen közelről.Időpont: 2015. Május 08. Gilda Max Flórián1033.Budapest Flórián tér 6-9.III. emelet Belépés napijeggyel vagy bérlettel, dupla alkalom érvényesítése mellett. ..
Mozogj velünk az egészségedért! Mozogj velünk az egészségedért!Találkozunk a GILDA MAX színpadnál (Fitnesz Park). Programunk: GILDA MAX SZÍNPAD (Fitnesz Park)10:00-10:45 Zana Móni – Miló Viki Zsákos köredzés11:00-11:45 Kovács Attila Utcai önvédelem12:00-12:45 Kun Évi…..
COSMOPOLITAN BODY DAY A rendezvényről Szeretnél egy igazán vagány csapatban Cosmo-lányokkal együtt edzeni? Szívesen kipróbálnál új sportokat, de nem tudod, melyik jönne be neked? Akkor gyere el március 7-én bármelyik Gilda Max Fitnessközpontba, és ismerj meg szuper…..
Budapest legforgalmasabb körútján, a Városliget sarkánál épült Hermina Towers irodaházban található a Gilda Max Hermina terem, ami igazi fitness fellegvár, valódi, békebeli edzőterem...
NAPKÖZI BODY BÉRLET AKCIÓ Ne hagyd ki,ez tényleg neked szól! 20 alkalmas napközi Body Bérlet akció! A 20 alkalmas napközi body bérlet a Gilda Max termeiben csak hétköznapokon használható és a 9.00 -15.00 óra közötti időszakban, kivéve az Allee és Flórián termeket, ahol…..
Itt az új év, és elkezdett edzeni? Íme 10 dolog, ami az egészet elronthatja Tánczos Zoltán, a Testnevelési Egyetem tanára nemrégiben kiadott egy könyvet A fitnesz és személyi edzés címmel, ennek örömére megkértük, szedjen össze tíz tudnivalót azoknak, akiknek esetleg az…..
Fogadalmat Tettél? A Gilda Max Fitness téged vár! Amennyiben januárban GILDAPLUS bérletet vásárolsz, a bérlet tipusától függően akár 4 alkalommal többször sportolhatsz kedvenc Gilda termedben. ..
SWING DANCE   A Swing Dance Gym a 20-as, 30-as évek táncstílusát kombinálta a ma igen elterjedt step aerobikkal. Talán nem is gondolnánk, hogy ennek a stílusnak mennyire dinamikus, minden porcikát megmozgató, és próbaára tévő tárháza van a táncolni, kikapcsolódni vágyók…..
Gilda Max Hermina Tower Felhúzó verseny   Újabb remek estén vagyunk túl! A Gilda Max Hermina Tower Felhúzó verseny remekül sikerült, erős mezőny, bátor versenyzők és neves bírói gárda gyűlt össze a Hungária körúti termünkben. Nick Árpád, Sevcsik János, Penkó Gábor és…..
A Gilda Max fitness hálózat jótékonysági gyűjtést szervez a Mikulás Gyárral együtt. Karácsony ünnepén gondoljunk másokra is! Hozd el a megunt játékod, ruhád, sportcuccod és a 10 éves Mikulás gyárral együttműködve eljuttatjuk azokat a rászorulóknak. ..
Gyermekfitness sikerek a Gilda Max SE-ben November 30-án rendezték meg a II.Fitness Ajándék Kupa-t. Egyesületünk fitnesses növendékei -bár kis létszámban- de annál sikeresebben képviselték a Gilda Max Sportegyesületet. Két győzelmet is szereztünk. Tanítványaim, a 2008-as…..
GILDA MAX Fitness Karácsonyi meglepetés! Minden vendégünk, aki december hónapban Gilda Max bérletet vásárol, 5000 FT értékű Sneakerz kupont kap ajándékba!..
Gáll Franciska az egyre sikeresebb, feltörekvő magyar modellek közé tartozik. Az Icon ügynökség szépsége nemcsak a divathetek és a legnagyobb márkák kedvence, hanem a vezető divatmagazinokban is egyre többször felbukkan. Portfóliójában máris olyan címek szerepelnek, mint a Vogue…..
Miló Viki és Erdei Zsolt - Madár vár titeket Nyílt nap a Gilda Max Flórián Küzdősport Centrumában! November 22-én, szombaton ne csinálj más programot!     ..
Hallássérült sízőket támogat a Gilda Max!   A héten került aláírásra az az együttműködési szerződés, melynek értelmében a Gilda Max a Magyar Hallássérült Sí Csapat tagjait, felkészülésüket támogatjuk: Tulcsik Melindát, aki jelenleg a Siketlimpiára készül, továbbá…..
Miló Viktória & MADÁR 2014 SZEPTEMBERÉBEN MEGNYITOTTA KAPUIT A GILDA MAX KÜZDŐSPORT CENTRUM   a Flórián Üzletközpont II. emeletén így további közel 500 négyzetméterrel bővül a Gilda Max Flórián területe. Miló Viktória „Aki másokat legyőz az erős, aki önmagát…..
A Gilda Max Allee és a Flórián termekben bővítettük kardió gépparkunkat! Új Life Fitness futógépeket állítottunk hadrendbe. Csatára Fel ! Gyertek próbáljátok ki ! ..
Infraszaunás Jóga Az infra szaunázás jótékony hatása mellett, formálódik az alak, beindul a fogyás, méregtelenítés, fejlődik az egyensúlyérzék és a koordináció is. Jót tesz a bőrnek, a vérkeringésnek, fejlődik a hajlékonyság, csökken a stressz, nő az…..