Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Budaillibsibiboldóbaromagy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs olyan gyermeket nevelő ismerősöm, aki nem mondja el nekem minden lehetséges alkalommal, hogy minél később alapítsak családot, mert utána bizony a kölykökről szól az élet, önmagunkra semmi idő sem marad. Ugyanakkor olyan melegség és fény költözik a szemükbe, amikor…..
Némi sör és házipálinka könnyen szókimondóvá teszi az embereket, a leplezetlen életérzés kimondása pedig igencsak elgondolkodtató tud lenni a viselkedős hallgatóság számára. Nemrég egy eseményen a pozitív gondolkodásról és Istenről beszélgettünk. Érződött, hogy a téma mindenkit érint valahogy, de…..
Budaillibsibiboldóbaromagy 2017.01.29 13:43:15
Pártus király blogja Ki tartás?! 2016.12.19 15:29:55
Üdvözlünk mindenkit az új blogunkon, a Kárpát-medence Szíriusz viszonylatban leghírhedtebb leleplező/igazságkutató magazin megújult honlapján...
Budaillibsibiboldóbaromagy 2017.01.11 07:23:30
Nem képes leállni a posztolgatással Karen Danczuk, akinek már a házassága is ráment erre a szenvedélyére. A korábban önkormányzati képviselőként is dolgozó nő ezúttal bikinis képeket tett fel a Twitterre. Nem irigyeljük Karen Danczukot, mert egyre biztosabbnak tűnik, hogy a…..
Történt, hogy a szokásos lázári stand-up comedy keretében csütörtökön megkérdezték a végrehajtó hatalom második emberét: ugyan miért nem futja az évi 80 milliárdos költségvetésből a közszolgálati televíziónak arra, hogy közvetítse a törvényhozás üléseit...
Csuhaj, drága Feleim, nem kell aggódni, Kedves Vezetőnk nem emigrált az internetadó miatt szívekben gyúlt népharag elől, hanem Rasit látogatta meg Svájcban. Vagyis hazajön, hogy láthassa, az elégedetlenség miatt morcogó slepp azért végrehajtotta-e a kedveslakosság szívatását,…..