Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CoDe kft

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      2020-s év a nagy változások éve a koronavírus miatt! Vajon elhozza a digitális átállást?        A járvány hatására Aki tudott átállt a távmunkára Bezárt a boltok egy része, és az online (élelmiszer)vásárlásra álltak át az emberek Bezártak az iskolák és online oktatás indult…..
Jó infografika az adott témában..
A digitális jövő kérdéseitől hangos a sajtó. Mi vár a gazdaság szereplőire? Ki tud lépést tartani, s ki bukik el? Új igények új technológiákat hoznak magukkal. A nagyok bírják a tempót? Hogyan ültethető át a startupok konyháján fortyogó technológia a sokkal konzervatívabb nagyvállalati és pénzügyi…..
Még ma is sokan kérdik, hogy mit adhat egy klaszter. Miért érdemes csatlakozni. A pillanatnyi piaci információk rendszeres megosztása, új lehetőségek keresése mellett, talán kiemelném különböző rendszvényeken és tanfolyamokon való közös részvételt. Legutóbb pl. a…..
A skillPOOL Szakértői Klaszter cégei kiemelten fontosnak tartják a jövő szakembereinek képzését. Klaszterünk tagjai több különböző oktatási intézményben tartanak rendszeresen vagy esetenként előadásokat...
In 2014 one of the biggest challenge in Hungary is to find someone who is not thinking to work abroad for a shorter or longer period. It is not only true for a persons, but more and more company is thinking on the same: getting business in new countries.Working in an international environment is…..
Májusban a skillPOOL Szakértői klaszter megalakulása után első bemutatkozásunk egy régi kollégánál, Rácz Zsoltnál történt. Ez adódik abból, hogy a tagok közül többen is régóta ismerik, vagy üzleti kapcsolatban vannak vele. A klaszter első bemutatkozása másként történt,…..
Akkor beszélgessünk róla. [ Ugye tegezhetlek ? Kösz. ] GL: Hogyan írjunk lassú alkalmazást ? (ezt itt én mondom) Te: Milyen alkalmazást ? (ezt itt Te mondod) GL: Szinte bármilyet. Te: Tervezzük meg alaposan ! GL: Jó ötletnek tűnik. Szedjük össze a szükséges inputokat, a böngészőből,…..
Mostanában elég sok üzleti és privát beszélgetésemen szóbakerült a klaszter. Sokan nem is ismerik ezt a formát (Mi a csuda az?) de az is feltünt, hogy  aki már ismeri az is elég szkeptikus: "Még nem láttam jól működő klasztert! Általában csak pályázati pénz lenyúlás.... Ti…..
Skandinávia ..
IT cégeket az utóbbi időben komolyan foglalkoztatja a fiatal szakemberek elvándorlása. Egyre nehezebb jó Java vagy .NET fejlesztőket találni. De nem csak találni, de megtartani is! Hasonló a probléma tapasztalt architektek,projekt managerek (Scrum Master-ek) esetében is. A skillPOOL…..
A CoDe Kft valamikor a 90-es években a Main Csoport tagjaként kezdte meg működését. (ez talán már történelem...)  Nemzetközi kapcsolatainak köszönhetően a 2000-es években a Common Trust Business Association alapító tagjaként tűnt fel. Mindkét társulás hazai és nemzetközi kis…..