Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akidur

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Jalopnik-cikk fordítása következik, az ottani szerkesztők véleményét tükrözi, ne tessenek egyből nekem esni. Szerintem többnyire érdekes gépek, egyet-kettőt el is fogadnék, persze nem a meggyalázott Deloreant. Még annyit tennék hozzá, hogy az angol nyelvben a „vulgar” szó nem csak ízléstelent…..
akidur 2014.10.22 11:33:01
@Michel Djerzinski: Nekem például mindig is kifejezetten tetszett a Multipla :) aztán rájöttem, hogy az egyik legideálisabb családi autó (4 éve van egy példány). Kifejezetten a konvencionálistól némileg elszakadó forma fogott meg(persze ez sokak szerint egyenlő a rondával).
akidur 2014.10.22 13:03:19
@Michel Djerzinski: Értem és megértem a véleményedet, sokszor találkoztam ezzel. Biztosan bennem van a hiba(és a a maroknyi Mutiplás táborban), bár a praktikum csak a tulajdonlás után ütközött ki igazán(vagy belemagyarázom).Bár a 3 fős család úgy megy el kerekezni, hogy 5 perc alatt berakom a bicókat(és ha kell a sátrat + kempingcuccot vagy bármit). Kicsit csodálkozom, hogy pl. a Pontiac Aztek nincs a listán, ami szintén tetszik(nem a Breaking Bad sorozat miatt), bár az európai embernek kevésbé elérhető és racionális. Ja és talán azért is létezik a Multipla, mert az olaszok meg merték lépni bevezetést.