Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wicktory

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden munkaterületen, ahol a szintkülönbség miatt a dolgozó 1 m-nél nagyobb esési magasságnak van kitéve, biztosítani kell a leesés elleni védelmet, a magasban és a mélyben végzett munka esetén is. A kérdés, hogy ehhez milyen munkavédelmi eszközökre van szükség? Fontos…..
A magasban történő munkavégzést a 14/2004. (IV. 19.) FMM rendelet szabályozza, mely a munkaeszközök és használatuk biztonsági és egészségügyi követelményeinek minimális szintjéről szól. Elsősorban a veszély fogalmának meghatározásával kell tisztában lenni, ahhoz, hogy…..
Mi választ adunk erre a kérdésre is!  A ipari védősisakokra vonatkozó alapvető szabványokat az EN 397 számmal jelölik ezek a maximum 5 kN erejű, zuhanó tárgyak elleni ipari védősisakok, áthatolás, átlyukadás elleni védelemmel vannak ellátva. A kemény héjazattal ellátott…..
A modern kor embere a mozgásszegény életmód áldozata. Az irodai munkát végzők háta az átlagosnál is nagyobb veszélynek van kitéve, napi 6-10 órát tölt üléssel, miközben állandó versenyfutásban van az idővel. A gerinc egészségéért sokat tudnak tenni még ülőmunka esetén…..
TroBolt Blog Anyák a munkahelyen! 2014.10.20 08:41:53
Az egyik kedvenc témám. Órákig képes lennék róla írni. És most nem azokat az előnyöket ecsetelve, amik anyagi előnyökkel járnak (arról ebben a cikkben Tovább olvashatsz) a munkáltatónak, hanem azokat a bevételi előnyöket, amiket azzal együtt szerez, hogy egy anyuka a GYED, vagy…..