Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hegyi Zerge

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokásos péntek reggeli verdiktjei közül az egyik legvitatottabbat adta ki legutóbb a Magyar Rádióban Orbán Viktor. A járvány eldurvulását ugyanis a magyarok fegyelmezetlenségének számlájára írta, ezért szigorú ellenőrzéseket és büntetéseket ígért azoknak, akik szerinte lazán vették eddig az…..
Hegyi Zerge 2020.10.31 11:47:03
@ulpius66: remélem közte leszel...
Múlt hét pénteken mutatta be L. Simon László a Huszmann Terv részleteit, bár maga a bemutató elég egyoldalú volt, mert az egész mozgatórugóját jelentős kormányzati negyed építési projektelemekről nem nagyon óhajtott beszélni. A legdurvább azonban az volt, amikor a beruházás költségiről azt mondta,…..
Egy éve, 2015 elején kezdett tömegessé válni s ezzel a mindennapjaink részévé válni az illegális migráció. Kíváncsiak voltunk, hogyan látja az utca embere a migráció által fémjelzett hónapokat. Elsőre épp egy rég itt élő és dolgozó, beilleszkedett, magyarul beszélő…..
      ( A posztban nem lesz szó a 888.hu-ról és G.Fodor Gábor mai különös bocsánatkéréséről. Egy árva szó nem lesz az egész ügyről, és nem fogom semmiféle közepesnél valamivel kisebb termetű, nem túl gusztusos lényhez hasonlítani. Ez most egy ilyen szöveg lesz.) "... értetlenül állok azelőtt, hogy…..
A szereteről, mint iránytűről beszélt Áder János, Orbán Viktor köztársasági elnöke. Így beszél az, aki a gyűlölet éltetője, táplálója. Sírnivaló, amikor ez az ember a szeretetről beszél. Áder pártja, a Fidesz fröcsög minden hullámhosszon. Gyűlöletet kelt menekült,…..
Hegyi Zerge 2016.01.01 22:01:51
@♔bаtyu♔: 2010ben is siralmas volt. Siralmas hogy ezt tudta ez az ország kihozni a rendszerváltozásból.
Hegyi Zerge 2016.01.02 06:52:16
@lényeglátó: te inkább ne szóljál hozzám. egyébként sem világos, hogy ezt a kiváló gyűlölethalmazodat miért nekem címezted.
Van, aki magától megy el, van, akit lemondatnak, és persze olyan is akad, akit maga a miniszterelnök billentett fenéken. Hatalmas a jövés-menés a kormányzati struktúrában, és a személycseréken túl szervezeti átalakítások is zajlanak. Úgy tudja fenekestől felforgatni saját…..
Számos hasonlóság fedezhető fel Orbán Viktor 2006-os és 2015-ös politikai cselekedei között. Ő diktálta akkor is a gyűlöletet, az országmegosztást - és most is. 2006-ban is hónapok alatt készítette elő a fizikai erőszakot és ezt tette 2015-ben is. Kilenc éve az őszödi…..
Hegyi Zerge 2015.09.20 17:49:20
@kranführer: majd ha kiüríti a te zsebedet is , akkor felébredsz?
Ez az örkényi történet a morálisan megingott, beszari alattvalók által vezérelt társadalmunk kórisméje két percben. A jó hír: a kutya a hivatalos szervek áldozatos intézkedései ellenére megmenekült. A helyszín Nyíregyháza kertvárosa, 2015, pár nappal Újév után. A vizes…..
Érdekes tapasztalat volt megnézni mivel készültek a Párt tagjai az idei karácsonyra: - Orbán Viktor igyekezett a cukinál is cukibbnak látszani, - Bayer Zsolt meg a maga alá trottyantott szarhalmon trónolva izomból próbálta megfékezni, hogy ne üsse meg a…..
Hegyi Zerge 2014.12.27 16:50:01
@Mariann19: a törpe egy nyomorék, aki bibliát árul...és a végén egy kukában végzi..mikor kidobják az ablakon
Karácsony első napján arra ébredtem, hogy szenteste azzal feküdtem le, hogy az ünnepnapok alatt nem foglalkozom politikával, megpróbálom kizárni az életemből az egész éves mocskát, szennyét ennek a közéleti fertőnek, ami körülvesz. Nem sikerült. Tegnap este ugyanis, a szeretet…..
Hegyi Zerge 2014.12.26 05:53:29
        Elég messziről fogom kezdeni.        December 18-án hirdetik ki a Research Excellence Framework (korábbi nevén Research Assessment Exercise) eredményét. Ez a teljes brit felsőoktatásra kiterjedő vizsgálat, amely elvileg minden egyes brit egyetemi oktató tudományos…..
Hegyi Zerge 2014.12.10 12:40:13
@aritus: mint pl az ananászos pogácsa broááááfff...
Én nem tudom, ki, hogy van vele, de egy akciósan 23 ezres pulóver nekem ne szöszöljön, hanem énekeljen, öntisztuljon és néha lepjen meg vacsorával is! Tisztelt Tékozló Homár! Egy kis történetet osztanék meg önökkel, a Gant Outlet Man Biatorbágy üzletében vásárolt rossz…..
Elbasztam. Nem kicsit, nagyon. Néztek rám várakozva, kérdőn az asztal körül ülő európai értelemben vett üzletemberek, mint borzongásra vágyó kamaszok szoktak egy egzotikusan undorító országból érkezett szomorú bohócra, és várták a mesét. - Mik a legfrissebb fejlemények…..
Politika fogyasztó emberként már az előző ciklus kormányzati lépései is nehezen voltak emészthetőek számomra. A mögöttes szándékot, ami szerintem sok esetben nem volt épp túl elegáns, mindig érteni véltem. Ilyen "magasztos" célok: hatalom megőrzése, kiszélesítése,…..
Hegyi Zerge 2014.11.07 20:54:29
@maxval birca hozzászóló: birkabácsi inkább bégessél.
Németh Rezsibiztos Szilárd azt találta ma mondani, hogy "ezek a tüntetők ugyanúgy el fognak tűnni, ahogy eltűntek az alaptörvénnyel, a nevelési törvénnyel vagy a rezsicsökkentéssel kapcsolatban". Ugye kedves Szilárd, ön miatt sem kell aggódnunk? Ugye ön is el fog tűnni a…..
Kíváncsi vagyok, hogy csak az egyik csapat emberei lesznek a listán? Vagy a másik csapaté is? Esetleg vegyesen? Ha csak a Simlicske őrs fegyverhordozói kerültek tiltólistára, akkor a Lézer csapat súgott. Ha Jancsiék vannak többen a listán, akkor Lajcsiék adtak tippet. Ha nagyjából…..