Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Freddie The Eagle

73 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Grächen Az idilli sífalu, Grächen "elszakadt" a Svájci Nemzeti Banktól és kikiáltották a saját euró-svájci frank árfolyamukat. 1.35-ben állapították meg a síidény alatt érvényes árfolyamot, hogy ne veszítsék el a külföldi turistákat. Ez a diszkontárfolyam időszakos. A…..
Alaposan beGoPro-kamerázva. ..
Hurrá! Végre emberesen esik, ráadásul szinte összalpok-szinten. Franciaországban, Svájcban és Ausztriában is 48 órán át havazott a legtöbb sírégióban. A hószegény pályákon sincs már gond.  Sajnos most már lassan a hóból is megárt a sok. Nemrég hatan vesztek oda a…..
Hütte Deszkás idill 2015.01.29 19:15:47
..
Hütte Felvonózárás után 2015.01.26 21:30:44
..
Hat tapasztalt, idősebb síelőt ölt meg egy lavina szombaton Délkelet-Franciaországban. Négy férfit és két nőt. Az áldozatok 50-70 év közöttiek. A tragikus baleset Hautes-Alpes (Magas-Alpok)  régióban történt, Queyrasban, Ceillac városa közelében. Az első három holttestet…..
Hütte Max respect Miklós Editnek 2015.01.25 23:06:59
a lesiklás bronzhoz! ..
Hütte Pár freestyle trükk 2015.01.23 19:45:07
haladóknak ajánljuk. ..
Szinte végig egy misén zajlik ez a remek snowboard reklám. 2003-ban szintén Kreischbergben rendezték meg a snowboard világbajnokságot, éspedig az elsőt. Most pedig a freestyle sízőkkel együtt rendeznek vébét, ugyanott. Az első érmeket már ki is osztották.  De nem szaporítom…..
Freeride Junior Tour by Dakine 2015 Teaser a Ski video by freerideworldtour ..
Tiger Woodsról, a kínai-holland-thai származású golfozóról a legtöbben azt tudjuk, hogy ő minden idők egyik legjobb, és egyben legjobban kereső golfjátékosa, no meg, hogy a mintaférjről kitudódot: akkora nőcsábász, hogy évekig volt tele szexbotrányaival a sajtó. Tigert…..
Az euróhoz kötött svájci franknak köszönhetően eddig meglehetősen sok brit szigetlakó engedhette meg magának a svájci síelést. Svájc természetesen eddig sem tartozott az olcsóbb sícélpontok közé, ám a páratlan szervezettség, a kiváló pályák és infrastruktúra (most…..
A Kreischbergen most zajló freestyle sí és snowboard világbajnokság hivatalos dalának klipjében. Minden van benne, mint a búcsúban: raszta deszkások, leopárdfelsős cicababák, jódliszerűség stb. Attól tartok, ha meghallaná, akkor még a jeti is füldugóval rohanna ki a világból…..
Hütte Csak egy ugrás 2015.01.15 12:35:52
..
Amerikában, Pennsylvania állam Liberty síközpontjában pottyant volna ki a kisfiú, ha a mellett ülő férfi nem kapta volna el villámgyorsan a dzsekijét. A több, mint hat méter magasan lógó fiút azonban csupán 45 másodpercig bírta tartani. A levegőben rúgkapáló fiú az egyik…..
A svájci balesetmegelőzési tanács készített felmérést az ország sípályáin síelők és deszkázók sisakviselési szokásairól. A svájciak 91%-a visel sisakot. Öt évvel ezelőtt az arány még csak 82%-os volt. Talán Michael Schumacher síbalesete is hozzájárult, hogy egyre…..
  Amikor David éppen nem egy új fociklubbot alapít és Posh nem a divatbirodalma körül tesz-vesz, és még csak nem is valamilyen urbánus környezetben rázzák a rongyot, akkor a francia Les Trois Vallées hatalmas sírégiónak a  legpuccosabbikán, a Courchevel 1850-ben síelnek. A…..
hogy ugyanazon a felvonón az egyik zárt kabin, míg a másik nyitott,  ..
Két fiatal amerikai síelő, a 20 éves Ronnie Berlack és a 19 éves Bryce Astle, az Egyesült Államok válogatott keretének a tagjai ma az Osztrák Alpokban egy lavinában vesztek oda. Söldennél, a Rettenbach gleccseren edzettek. Egy hattagú csoporttal letértek a sípályáról és a…..
A mindig elegáns Őfelsége kedvenc titkos ügynöke, amikor éppen nem a világot menti, vagy néhány női mellékszereplőt fektet meg, gyakran síel. A Telegraph Roger Moore-tól (sőt, még az őt megelőző George Lazenby-től) még  napjainkig összeszedett egy retrospektív fotósorozatot…..
Hütte BÚÉK 2015 2014.12.31 11:43:05
Minden kedves olvasónknak boldog új évet és remélem jó sokan a sípályákon ünnepeltek! ..
Hütte Milyen gyorsak a síelők? 2014.12.30 17:46:23
Persze nem mindegy, hogy egy hobbi sízőről, vagy egy profiról van szó, és, hogy éppen milyen stílusban, milyen pályán és milyen felszereléssel síel, de durván kb. így alakul: Egy átlagos képességű szabadidős síző kilométer per órában megadva 15-35-el siklik lefelé…..
Hütte A világ legjobb sícipője 2014.12.29 22:53:18
Legalábbis a gyártók szerényen ezt állítják a termékükről. Való igaz, hogy 1959 óta, amikor is Bob Lange elkészítette az első műanyag sícipőt, nem igen történt semmi forradalmian új síbakancs-fronton. A múlt század hatvanas éveinek legendái, Jean Claude Killy és Karl…..
Szent Péter szopórollere most szerencsétlen, lúzer brit sízőket viccelte meg. Tegnap éjjel tizenötezer, zömében angol síturista keveredett dugóba a Francia Alpokban a heves havazásban, számol be a Telegraph. Az egy hütte teraszán felejtett, kihűlt teányival szerencsésebbek…..