Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CoachCo

99 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Eljátszottam a gondolattal, milyen jó, milyen hasznos is lenne, ha időnként cserélhetnénk másokkal: lakást, országot, munkát (a feleségig, férjig nem fokoznám a dolgot, az már messze továbbmenne annál, amit szeretnék most üzenni - még ha poénnak jó is lehetne, sőt esetenként párkapcsolati témák…..
Biztos sokaknak megvan Wahorn András rendszerváltás körüli 'klasszikusa', az Emigráns dal, ami így kezdődik: 'Gondoltam elmegyek Amerikába...'..
Coach-Co Bántott valaki? 2019.06.27 18:08:32
Értjük-e mindig, miért vagyunk idegesek, agresszívek, frusztráltak? Miért bántanak minket? Tudatosodik-e bennünk a valódi ok, a háttér?..
Tényleg van olyan, amikor valaki foggal-körömmel ragaszkodik a nyűgeihez, a megoldhatatlan (legalábbis annak vélt) problémáihoz? Én egyre több ilyet látok. Sajnos. Persze ahány ember, annyiféle problémahalmaz, annyiféle megküzdendő harc, megemésztendő kudarc. Belátom én ezt. Magam is megküzdöttem…..
  Ki mire gondol, ha hallja a fenti kérdést: milyen a természetünk? Magunkra is gondolhatunk, emberekre, de a környezetünkre is,..
Ha belegondolunk, a mi pár évtizedes életünkben mennyi új felfedezés született már,..
Mennyire könnyű másokban megtalálni a vétkest, az okozót, lerázva magunkról minden felelősséget!..
Volt egy nagy felismerésem: nagyon hiányzik nekem néhány dolog!..
Annyian kérdeztétek, milyen volt Marokkó,..
Lassan a csapból is az érzelmi intelligencia témája folyik. Nem véletlen!..
Coach-Co Egy év a csúcson 2019.02.15 13:03:32
Aki követi ezt a blogot, tudja, inkább vállalatvezetési, vállalkozási, illetve az életünk szervezéséhez, jobbá tételéhez kapcsolódó témákkal,..
Coach-Co Főnök csak egy van? 2019.01.30 07:32:00
Sok vezető gondolta már azt, hogy nélküle megáll az élet. Való igaz, sokszor tényleg meg is állt…..
Előre mondom, most is az lesz a végkövetkeztetés, hogy mi minden múlik saját magunkon, milyen sokat tehetünk a saját életünk minőségéért, a jóllétünkért. Azért még jó lenne, ha továbbolvasnád!..
Mielőtt elkezdenék ráhangolódni az adventre, a karácsonyi hangulatra, valahogy muszáj néhány feszültséget kiadni magamból, néhány kérdést felvetni. Sok hatás ért a közelmúltban, sok történettel találkoztam, közben még híreket is olvasok (mit tegyek, ha így szocializálódtam?) és előtör belőlem…..
Annyi helyen olvashatunk arról az utóbbi időben, hogy milyen jelentősége van az együttműködéseknek, mennyire fontos, hogy ezen a területen szerezzünk jártasságot,..
Coach-Co Londonban, sej... 2018.11.07 18:48:09
Közgazdászként mindig érdeklődve figyelem a számokat, a trendeket, érdekelnek a statisztikák, a gazdaság és a politika egymásra hatása...
Mindenkinek ajánlom, nézze meg a First Man (magyarul Az első ember) című új filmet a moziban. Moziban!..
Meggyőző vezetés! Már megint egy milyen jó kifejezés! Gondolhatunk a sportra: már akkora az előnye a sportolónak, vagy a csapatnak, hogy szinte megkérdőjelezhetetlen, ki lesz a győztes. De gondolhatunk egy cégre, szervezetre is, ahol arra utal a fenti szóösszetétel, hogy nem egy kinevezett,…..
Coach-Co Szegény gazdagok? 2018.10.03 19:44:03
Azok, akik a 60-70-80-as években nőttünk fel, mind megtapasztaljuk, ha van szemünk, látjuk, hogy milyen nagy mértékben megnőttek a vagyoni különbségek...
Állítólag van egy kínai mondás, miszerint jobb szépnek, fiatalnak és gazdagnak lenni, mint csúnyának, öregnek és szegénynek..
  Tegyük fel, van egy jó alap, amiből ki lehet hozni valami fantasztikus eredményt, illetve el lehet szúrni úgy, hogy használhatatlan lesz, sőt, legszívesebben sírnánk a látványától, a kapott eredménytől...
Coach-Co Miért éppen Mád? 2018.07.23 21:40:22
Olyan nálam ez a Mád téma, mint egy refrén: mindig visszatérek rá. Ha nem is ugyanúgy...
Coach-Co Csatamezők régen és ma 2018.06.09 17:05:07
A minap jártam egyik kedvenc váramban, a Boldogkői várban, és sokadszor is megnéztem a kiállított csaták makettjeit. Emlékszem, amikor a fiaim még kicsik voltak, sokkal tovább tartott ez a program.....
Coach-Co Ki a virágot szereti... 2018.04.25 21:12:25
Ha tényleg ezen múlik, akkor én nagyon jó ember lehetek. Remélem, senki nem tapasztalt mást... bár néha tudok én is kicsit szúrós lenni...
Mondhatni, állati ami itt folyik nálunk mostanában. De azt gondolom, inkább ne sértegessük az élővilág nálunk - legalábbis egyesek szerint - alacsonyabb rangú egyedeit!..