Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoziace

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szakácsmunka egy alapvetően manuális dolog, amely mély lelki kötődést eredményez különféle eszközökhöz. Az egész napos monoton munka során markolászott 2-3 tárgynak kulcsszerepe van, így nem meglepő, hogy érzelmek is életre kelhetnek irányukba. Aki szeretettel főz, annak…..
zoziace 2015.07.12 22:10:53
@Márkaséf:

Hello,

Koszonom a valaszt.

A helyzet az, hogy penteken megvettem :)

Goldotam go for Monolith.

Aztan a felesegem azt mondta, hogy ha mar tenyleg szukseges, akkot csak a BGE. Nem akar fel ev mulva egy Monolithot-t meg a egy BGE-t is nezegetni :)

Szoval BGE large lett. Koszonet a Feher csaladnak a kozremukodesert. :)

Inkabb a kiegeszitokon sporoltam. Majd aprankent, meg helyi megoldasokkal.

A BBQ meg visszavan. (US angus brisket mar itt pihen a hutoben (Metro mostanaban igazan kitesz magaert) :) ) de elotte meg oldalassal kicsit kalibralok :)

Ma NY strip volt a premier. Az eddig benchmark (Robinson Bupdapest) szivonala megutve :)

Ami felelmetes, az a hofok intervallum es hogy mennyire gyorsan reagal a cucc. Tenyleg elkepeszto ugras minden korabbi sutohoz kepest.

Meglatjuk, hogy BBQ-ban mit hoz, ha nem eleg jo akkor marad a jo oreg weber+tunningnal, bar meglepodnek :)

Nagyon koszi megegyszer. Rengeteg inspiraciot es otletet adott az oldal.

Udv mindenkinek,
Zoziace (BGE large)
Több posztunkban és fórumokon is hangsúlyozzuk: jó sütő nélkül nincsen igazi barbecue. A sütőkkel kapcsolatos alapokat rendszereztük BBQ-sütőeszköz posztunkban, és rendszeresen érvelünk amellett, hogy bizonyos összeghatár alatt nem szabad sütőt vásárolni barbecue-típusú sütések céljából. Mindezt…..
zoziace 2014.10.19 17:39:25
@// Gery Greyhound: hello, én faszén brikettet használok. Kevés por marad a zsákban, de lényegesen kevésbé töredezett. Üdv, Zoli
Marhaoldalas kísérleteink záró fejezetéhez érkeztünk. Ezúttal érleletlen bikaborda került a rácsra. A három lépésben végrehajtott tesztsorozat jó néhány alapkérdésre megadta a stabil választ a barbecue-zással kapcsolatban. A barbecue húsokról készült alapposztunkban…..