Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolee69

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És már megint a nők...most éppen Kínában kerülnek be egyre nagyobb számban a testőrök soraiba nők is. Akiknek persze ugyanolyan kemény helyzetekben is helyt kell állniuk, mint férfitársaiknak, ugyanakkor az etikett részleteivel is tisztában kell lenniük, mondjuk egy…..
Ádám és Éva soha nem találkoztak! Legalábbis az a két személy, akiket a paleogenetikusok Ádámnak és Évának neveztek el, biztosan nem. Az viszont biztosnak tűnik, hogy valamikor élt egy férfi, aki az összes többi ember ősapja és egy nő, aki az összes ember ősanyja. Csak Ádám…..
 Nem tudom, rajtam kívül van-e itt még valaki, akinek anno az iskolában kötelezően néznie kellett a közvetítést Brezsnyev elvtárs temetéséről.  Legyünk őszinték, annak ellenére, hogy a nemhivatalos tetszési index 99.9%-volt, inkább néztük volna a Csillagok háborúját.…..
Zolee69 2014.11.24 20:19:08
@teddybear01:
Akkor:
Sieg Heil!
Viccet félretéve:
Tetszik az oldal és a mondanivalója is, rendszeres olvasótok vagyok.

Biztos paranoiássá váltam. Arra gondoltam, ha a szóközök nem mennek, akkor a többihez is ennyire lazán álltok... :)
Amihez értek, vagy inkább, amiről van némi fogalmam, abban eddig nem találtam hibát. (Nem olyan nagy kérés, csak olvassátok át megjelenés előtt plíz!)
Ne igyunk kólát mert egészségtelen, igyunk csapvizet, az egészséges. De ne igyunk hideg csapvizet, mert szívrohamot vagy rákot kapunk. De még jobb ha nem is csapvizet iszunk, hanem ásványvizet - az sokkal egészségesebb. Ajjaj, ásványvíz!!! Hát abban egy csomó méreg van. Ja nem is,…..
Zolee69 2014.10.17 05:56:45
@Teréz Nagy: Kérlek fejtsd ki, mik azok a fontos vitaminok!
Napok óta nem tudok aludni miatta....

Nem vagyok én sem csapvízpárti a - jelenlegi lakhelyemen - borzalmas íze miatt, de volt 5 jó évem, mikor olyan helyen éltem, ahol evian-ízű volt a csapvíz.