Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szikenszöcske

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz minőségi cserét hajtott végre a magyarországi lakosságot illetően. A horthysta, korlátolt nemzeti-keresztény kurzussal NEM egyetértők, akik nem látták biztosítottnak az európaias, liberális (vagyis szabad) és jogállami jövőt Magyarországon azok, amennyire lehetett, kimentek nyugatra! A…..
szikenszöcske 2019.12.04 14:25:31
@Európai téridő: ""Európa" is hibás, hogy a két térség közti viszonyok nem lettek annyival kedvezőbbek a rendszerváltás után, mint reméltük volt 30 éve, az elvtársvilág bukása után. "

Amíg az azóta idekerült napi 2Mrd Ft-ból alsó hangon másfelet az mszp/figec-holdudvar vág(ott) zsebre, szerintem ez felelősség-hárítás. Vagyis szimpla sárdobálás.
Az október 23-i megemlékezések alkalmával ismét több irányból hallani, hogy most aztán tényleg elegük van az embereknek. Nem lebecsülve az egyéni percepciók fontosságát, vélhetően azonban mégsincs itt az a ”forradalom”, amit sokan ellenzéki oldalról látni vélnek...
Fotó: Tóth Zoltán, Hypnotic.hu Honnan tudod, hogy a Hangyász van kész, nem a tulaj? Az autós projekt nem olyan triviálisan egyszerű ám, mint megmászni a Himaláját. Ott egyszerre csak elfogy fölfelé a hegy, és amikor a semmibe lendíted a csákányt, tudod, hogy megjöttél. Nem így a motorsportban. Ha…..
A Mészáros Lőrinc által felvásárolt Mediaworks összes megyei lapja megszavaztatta az olvasóit arról, hogy a Sargentini-jelentés szerintük, esetleg, talán, nem lehet-e, hogy Soros, Gyurcsány, a Sátán és a hazánkra irigykedve fenekedő többi gazemberek együttes műve. De sajnos akárhogy is igyekeztek,…..
szikenszöcske 2018.09.21 07:34:04
@Ironfist:
ezek a valóságtól függetlenek csak.
„Na, neee!”, gondolom, „Huszonöt perccel előbb érkeztem és még ez is!” Barátommal megbeszéltük, hogy beülünk valahova beszélgetni egy kicsit, és az imént hívott, hogy negyven percet késik. Egy kávézóban ülök, zsúfolásig tele van, az asztalkák pedig túl közel vannak…..
szikenszöcske 2018.09.13 14:17:32
@Ma Baker:
888.hu mint igazmondó hiteles forrás? na tipli.
szikenszöcske 2018.09.13 14:19:59
@Kivlov: dehogynem. hogy a fidesz-tálibok ezt is beszopták.
Leleményes fajként régóta megoldjuk a sörünk hűtését, de azt hiszem, a kezdeti jégvermek, középkori pincék és kutak már neked sem hiányoznak! A jégtömböket lovaskocsiról árusító kereskedők kiabálása is sokáig visszhangzott az utcákon, de ez maradjon is történelem (és nem a lovaskocsik miatt)...
szikenszöcske 2018.09.01 20:57:29
@tlantos: Kint van a spájzban, mert ott 10 fokkal kevesebb ellen kell dolgoznia. teljesen mindegy milyen színű. :)

lakótérbe pedig nem tennék hűtőt ha színarany lenne sem.
Nem áll jól Orbán európai játszmája...
szikenszöcske 2018.09.01 13:22:32
@Ménár Atya: nekem nem kell bebizonyítanod mit érsz, azt már megtetted, csak arra vagyok kíváncs, saját kútfőből, vagy fizetésért.
szikenszöcske 2018.09.01 16:45:32
@Ménár Atya: azért gyengeelméjű barátom, mert mint mindennek, ennek is szabályai vannak (normális országban a bíróságoknak, rendőrségnek, pláne ügyészségnek semmi köze az aktuálpolitikához).
Amennyiben elégedetlen vagy a hazai bírósági ítéleteddel mehetsz tovább.
Ha eljárás sem indul, illetve olajospinyő bizonyíték hiányában lezárja eredmény nélkül, vagy legvégső esetben poltpot nem emel vádat, nincs ítéleted, amivel mehetsz tovább.
A futás remek mozgásforma! Mindenki számára egy könnyen kivitelezhető sportolási lehetőség. Nem szükséges hozzá sem tornaterem, sem drága felszerelés, még sporttárs sem, elég egy jó cipő és az elhatározás, és lehet is kezdeni. Ugyanakkor az egyszerűségben csapda is rejlik: sok kezdő futó elkövet…..
szikenszöcske 2018.08.30 16:49:42
@tmm: pontos diagnózis!
szerintem meg akkor kell emelni a távot, ha már fulladásos lihegés nélkül megvolt az előző legalább 3 egymást követő alkalommal. nyilván hegyvidéken kevesebbel, lapos területen meg esetleg többel.
aztán mikor az is megvan, tovább.
szeretem ezt a kőbe vésett edzéstervet követőket, nem lehet mindent megcsinálni minden áron.
van olyan, hogy az ember fejben nem tud ott lenni, és a 10 Km aznap csak 2 lesz.
és akkor mi van? semmi. majd másnap, vagy egy hét múlva visszaáll. amikor majd megint kész lesz rá.
éppen úgy előfordulhat az is, hogy az ember elbambul, elbámészkodik (na jó, ez nem betonon futóknál), és a 10 helyett 11 lesz, vagy 15 és mégcsak fel sem tűnik. ami nem jelenti azt, hogy másnaptól az legyen az adag.
minden lehetséges.

már ha az ember nem profi. , és csak állóképességért fejleszt.
Micsoda rémséges hírek röppentek fel az elmúlt napokban. Volt egy szaros pelenka, aztán jött a kőbányai fantom. Talán nem is a kiszámíthatatlan élet produkálta egyik borzadványt a másik után? Múlt héten, amikor még augusztus 20-i ünnepségek és a nyár végi szabadságok mámorában úszott az ország (a…..
szikenszöcske 2018.08.30 16:04:22
@AdmiralRobert: ja, meg ami azóta van.
az emútnyócév előtti emútnyócévhez képest a legutóbbi emútnyócév a butaság és politikusmaffia konjunktúrája.
szikenszöcske 2018.08.30 16:05:39
@torró: az emberek hülyék.
a sajátláb mwg valami országimázy-felelős.
mondjuk jól hozta az ismeretterjesztést.
Hírünk a világban. ..
szikenszöcske 2018.08.30 15:58:53
@GIeccsertetű:
világszerte (nyugati világ szerte) felkavarodott az alja.
részben a pénzügyi világválság miatt. most elqrnak egy halom dolgot, jön a következő válság, és visszabújnak a pocsolya aljára. nem kell betojni.
Ma reggel fölhívtak titkos számon rejtélyeskedő közvéleménykutatók. Már kétszer volt részem hasonlóban, és meg kell mondjam, örültem, mert eddig mindig irigykedve néztem a felméréseket, hogy én bizony sosem kerülök bele a merítésbe, akiket megkérdeznek, hogy vélekedik a világról, és végre…..
szikenszöcske 2018.08.25 15:18:05
@maxval balcán bircaman: ez olyan, mint az egykulcsos adó.
jól hangzik az egyvágányú elméknek, de valójában teljesen rossz.
vagyis inkább ostobaság.
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
Ezeket motoros szólásokat, mondásokat már biztosan hallottad, sőt lefogadom, hogy jópárat már te magad is használtál. Vannak köztük oltári nagy baromságok és hatalmas igazságok is. Ki így, ki úgy értelmezi. Lássuk hát az én szubjektív értelmezésemben mit jelentenek ezek az…..
szikenszöcske 2018.07.26 14:31:45
@Krisi: Na a másik az anyázás. Számtalanszor van olyan, hogy rosszul mérik fel a tempót és kihajtanak az ember elé (autóval is). Vagy éppen előzök, de az út széli parkolóból kihajt elém, mert csak balta nézett, aztán kapkod.
Legtöbbször elég egy lassítás, és mindenki mehet dolgára, de nem, külön energiát feccölnek bele, hogy kürtöljön, villogjon, hőbörögjön.
Egyetlen egyszer szakadt el a cérna, egy kis "másfél sávos" mellékúton a szembejövőt igyekeztem elengedni, ilyenkor mindketten húzódunk, lassítunk vagy megáll valamelyikünk, a padka nagyon rossz, de legtöbbször nem is kell lehajtani az útról, elférünk.
Húzódtam, a barom meg elseper mellettem kb. 60-nal, minden látható akarat nélkül, kopp, a két külső tükör összeért.
Hátraballagtam, kivettem a keresztkulcsot, megyek a sofőr felé, egy szó nélkül.
Kezdte volna, de láthatott valamit, kitöltöttük a betétlapot és mindenki ment dolgára kb. két mondattal.
"én rontottam el/magam is úgy gondolom, aláírás, kampó"
szikenszöcske 2018.07.26 21:42:17
@Etniez: futamon úgy tudom akkor van nagy baj, ha nem "csak" csúszik a pilóta, hanem forogva-bucskázva bukik. na ez országúton szinte garantált, még ha nincs forgalom akkor is esélyes.
szikenszöcske 2018.07.26 21:43:46
@Labasmaz: ha az autó mellett jár, ott van a tükörben, ha mögötte és indexelek, akkor pedig ugye nem mehet el mellette.
Szerző: Németh Ákos Szombat délután három körül verőfényes napsütésben a búcsúi határon, Ausztriától 20 méterre megbüntet a Magyar rendőrség két marcona képviselője, mivel nem világított a lámpám! Természetesen jogos volt a büntetés, sajnos tényleg elfelejtettem felkapcsolni. Elismertem,…..
A héten történt állítólag, hogy egy gyerekes anyukát kiraktak az egyik belvárosi étteremből. Az anyuka először a Pesten Hallottam csoportban krákogott egy picit, de posztja alatti véres komment háborúból ő jött ki vesztesen. A tiszavirágéletű sírás, alig egy órát volt ott míg valaki nem törölte. Az…..
Fizetem minden hónapban a TB-t, es áprilisban "csak" 100 ezer forintomba került az, hogy magánklinikán megcsinálták azt, amit a háziorvosnak kellett volna. Üdvözlök mindenkit! Szeretném leírni az én tapasztalatomat a magyar egészségüggyel kapcsolatban.  Én egy 28 éves lány…..
szikenszöcske 2018.06.05 09:57:43
@Hortenz: nem attól jó, mert magán-, hanem a magánintézmények között sok a jó.
Másikat kell keresni.
Az államiba iszonyatos lepattantság, életuntság, apátia, esetenként kosz és dilettantizmus tud lenni (persze nem mindenhol), de a másfél-két éves várólista már vicc.
szikenszöcske 2018.06.05 09:58:27
       Béndek kolléga találta ezt a csodát, ez itt csak reklám a posztjának.      A kormánylapban jelent meg ez a szöveg, igen, a magyar kormány lapjában a huszonegyedik században, az Európai Unióban. A címe: Botrányos előadás az Erkel Színházban. A Völkischer Beobachter "közírója" bizonyos N.…..
szikenszöcske 2018.06.02 12:48:21
@ManDownton:
igen, de a hülyeség például láthatóan öröklődik.
Joker, Vasember, Superman, Thor... Négyből kettőnek szuperereje sincs, nagyon eltérő személyiségek és képességek, mégis a legnépszerűbb képregényuniverzumos karakterrekké nőtték ki magukat. A képregényírók bővelkednek a kreatívabbnál kreatívabb szuperhős, antihős és…..
szikenszöcske 2018.05.08 15:45:37
@szikenszöcske: szóval a cukroshoz akartam, de mindegy is.