Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szép Cicerke

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát…..
szép Cicerke 2018.01.18 14:58:16
@látjátok feleim szümtükkel:

Eccer mán vót ilyen.
Zukerbergnél okosabb Lőrinc úr készségesen fizetett.
szép Cicerke 2018.02.06 19:02:56
@Gábris szomszéd:
Nézd meg jobban!
szép Cicerke 2017.11.15 14:53:04
         A Mandiner nagyívű interjút közölt Alain de Benoist francia filozófussal, a francia Új Jobboldal nevű filozófiai irányzat vezetőjével. A húsz év körüli fiatalember szemlátomást kis híján összepisili magát, hogy egy ilyen jelentős gondolkodóval beszélgethet, ami tulajdonképpen rendben is…..
szép Cicerke 2017.11.05 15:17:08
@molnarp11:
"Ha a kisujj eltartása már megy, érdemes a többi ujjunkat is elkezdeni eltartani. Középhaladó szinten akár három vagy több ujjunkat is ..."
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
szép Cicerke 2016.02.17 21:28:34
@incze:

"Most itt ülünk siralomházi lelkek,
És nézzük egymást hosszan, szótalan..."
          Nógrádi György szélhámos. Semmi sem igaz róla, amit állít magáról, nem nagyon ért semmihez, de tudja, hogy mit várnak el tőle a rezsimek. Bármelyik rezsim. Tudja, hogy úgy se érdekel igazán senkit az, hogy ért-e valamihez, dolgozott-e valaha, tényleg ott volt-e…..
szép Cicerke 2015.10.23 12:57:30
@bétaverzió:

Bencze Lóránt a hermeneutika professzoraként egyenesen Leuwenre hivatkozva ))) került egy jól működő Pest megyei pedagógusképző főiskola főigazgatói székébe a római katolikus egyház embereként.
Halvány fogalma sem volt a tanítóképzésről, de sugárzott belőle a küldetéstudat és büszkén feszített a nagyon jelentéses zsinóros ruhácskájában. Eszement változtatási ötletekkel állt elő.A legjobb oktatókat eltávolította, volt, aki önként távozott.
Ahogy az lenni szokott, egzisztenciálisan kiszolgáltatott (pártállami múlt), hirtelen
buzgón vallásossá váló nyaloncokkal vette magát körül. A jó szellemű és jó színvonalú főiskola légkörét kb. két év alatt alaposan megrongálta.

A jogutód főiskola ma Vácott működik, mert az eredeti leégett, mint most a TF. Jelenleg Erdő Péter húga a rektor, akinek viselt tudományos és rektori dolgairól pár pikáns dolog olvasható a neten is.
szép Cicerke 2015.10.23 17:05:29
@Mei Ling:

Be akarta indítani a falutanító szakot.
( Mint 100 évvel korábban, mintha a manapság is a falvak egyetlen írástudója a tanító lenne.)