Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BódogBéla

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bréking! Az első kémfotók az új ferihegyi csodabádogról és konténerbudiról! Egy szép hajnalon, félálomban kifelé baktatva Ferihegyen a bádogba, egészen meglepő felirat ereszkedett a szemem elé. Tudjuk be a sokkhatásnak, hogy kapásból sikerült fénycsővel együtt lefotózni az errefelé még soha nem…..
BódogBéla 2019.11.17 16:30:12
@xfg23: Magamat idézném, engedelmeddel:
"Az "olcsózással" meg ne jöjjön senki, mert írtam jó sok repteret, ahol ugyan ezek a társaságok repülnek és a színvonal ezerszer magasabb, azaz nem árkérdés, hanem az igényességé."
BódogBéla 2019.11.17 13:23:09
@wektor77: Csatlakozom a nagyapád véleményéhez. Azért az utódai között van legalább egy nagyképű, felvágós, modortalan ezekből.

@Androsz: Nem a bádoggal van baj önmagában, hanem azzal, hogy mindenre megfelel, csak utasok fogadására nem. Ha utaztál már ezen keresztül, biztos érzékelted, hogy van amikor egy órát is el kell töltened ácsorogva, nyomorogva, wc és minden átlagos komfort nélkül. Nyáron meleg, télen hideg. Ha a kiskorú gyereked is melletted van, akkor fokozottan érezhető. Még Pozsony is jobb, pedig az tényleg apró reptér. Az "olcsózással" meg ne jöjjön senki, mert írtam jó sok repteret, ahol ugyan ezek a társaságok repülnek és a színvonal ezerszer magasabb, azaz nem árkérdés, hanem az igényességé. Sajnos, szégyenletes, hogy mindez a világ egyik legszebb fővárosában, a saját hazámban található.
BódogBéla 2019.11.17 16:28:15
@Androsz: Értjük egymást, csak te megengedőbb vagy az igény tekintetében. Én sem az 5 csillagos luxust várom, csak az alapvető dolgokat; pl. emberi ellátásra alkalmas legyen a tér. Ez pont alatta van - nálam. Remélem az új bádog(!) fölé kerül.
Orbanisztán Orbanisztán 2018.07.23 09:52:03
Jövőre lesz a 30. évfordulója annak, hogy megváltozott valami a politikai berendezkedésünkben. A változás alatt mindenki mást ért, főleg a politikusok. Direkt nem írom le az elcsépelt kifejezést, tudjuk, unjuk. Nyolc éven keresztül lopták szét a komcsik az országot a gyenge kezű Antall és a rafinált…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
Az egyik legjobb befektetés, mégsem mondható kockázatmentesnek a lakás bérbeadása. Legnagyobb buktatója az, ha a bérlő nem fizet. Ennek majdhogynem szükségszerű velejárója sajnos az, amikor a bérlő még nem is hajlandó onnan kiköltözni. Sajnos – egyébként érthetetlen módon – a magyarországi…..