Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kinizsi01

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az izraeli miniszterelnök beszéde közben közel egyperces szünetet tartott, miközben farkasszemet nézett hallgatóságával. Az alábbiakban Netanjahu teljes beszédét közöljük, magyar felirattal. A drámai jelenet a felvételen 14.45-től kezdődik, a miniszterelnök innen kezdve 45…..
Retrofília Commodore 64 2015.02.10 12:41:11
Merem állítani, nincs olyan ember széles e világon, akinek a Commodore 64 név nem mondana semmit. 1982-ben Jack Tramiel úr létrehozta a legendás Commodore Business Machines elektronikai céget és piacra dobták minden idők legjobb személyi számítógépét. Csúcs szuper hang és grafika…..
Kinizsi01 2015.02.11 10:58:58
Alighanem sokan vannak úgy, mint mai szerzőnk, aki komolyan fontolgatja a határátkelést, pedig Magyarországon is elég jól megél. József kételyei elsősorban nem a politikának szólnak, hanem a saját és a gyerekei jövőjével kapcsolatosak. Nem nagyon szoktam ilyet írni, de most…..
Kinizsi01 2014.10.08 16:03:59
"Sőt némi megtakarításunk is van, amiből éppen lakást szeretnénk venni, "

Ha aggódsz a jövő miatt akkor biztosítsd magadnak és a családodnak a jólétet a jövőben is!

Vegyél lakást, de ne magatoknak! Vegyél garzonokat, tele a net ingatlan hirdetésekkel, árverésekkel. Amikor véget ér a moratórium több ezer ingatlant fognak árverezni, kényszer értékesíteni nevetséges árakon. (kb fél-1 év múlva)

Vegyél ingatlanokat és add ki őket bérbe! Ha nem akarsz személyesen foglalkozni a kiadással, bízd cégekre. Stabil egyre emelkedő bevételed lesz belőle hosszú távon is. 4-5 garzonodból pár év múlva több passzív bevételed lesz mint most a munkádból!

Emiatt nem kell félned a nyugdíjtól, mert nem leszel rászorulva és biztosított lesz a családod jövője is. Annyit mindig ki fognak fizetni az emberek, amennyibe az albérlet kerül, a kereslet albérletre mindig magas, pláne ha jó helyen van, vagy szépen fel van újítva.

Mivel ez passzív bevétel, nem korlátoz a külföldi terveidben, ha akarsz, emellett szabadon kiköltözhettek és annyi jön belőle, hogyha nem sikerül a dolog akkor haza tudtok jönni. Én mondjuk meggondolnám, hogy kimenjek-e egy idegen kultúrába, (ahol csak egy leszel a bevándorlók tömegéből), nem a saját szakmámban dolgozni. Úgy garantáltan sokkal stresszesebb leszel, mint itthon. Idegen szokások, idegen környezet, idegen nyelv, teljesen ismeretlen közigazgatási, egészségügyi rendszer.

Itthon van van pénzed, akkor meg tudod fizetni a normális magán egészségügyi szolgáltatásokat, meg tudod fizetni a nyelvtanárokat, vagy járathatod a fiad elit iskolákba.... úgy is tökéletesen meg lehet tanulni nyelveket és még a rokonait is láthatja. A te helyzetedben szerintem nincs értelme a kiköltözésnek. A politikai rendszernek meg nem sok befolyása van arra, hogy hány helyről kapod a bérleti díjakat hónapról hónapra.