Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ememil

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kisrigók ... 2015.01.28 08:58:36
lányom: - mama, tényleg létezik a szeretet?              - ezt könnyű elhinni: szeretsz valakit?              - igen! téged! akkor csak régebben nem létezett.....
Alighanem sokan vannak úgy, mint mai szerzőnk, aki komolyan fontolgatja a határátkelést, pedig Magyarországon is elég jól megél. József kételyei elsősorban nem a politikának szólnak, hanem a saját és a gyerekei jövőjével kapcsolatosak. Nem nagyon szoktam ilyet írni, de most…..
ememil 2014.10.07 10:22:24
Nagyon tetszett, amit irtal, mert mi is hasonlo cipoben jartunk, azzal kiegeszitve, hogy a ferjem kutatasban dolgozik, es otthon egyszeruen nincs olyan egyetem, ami annyi penzt kinalna, hogy abbol normalisan megelhessunk. Megis mielott kijottunk, kettonk keresete tobb volt, mint a tietek (mas teruleten dolgozott). Mi meg csak januar ota elunk kulfoldon, a tapasztalataimat igy vedd figyelembe :)
USA-ba nem mennek semmikeppen, messze van (ket havonta hazajarni keptelenseg onnan, evi egy a realis), es nem fogadnak szivesen, mint bevandorlot. Nalam az elsodleges szempont az, hogy ne erezzem magam - mar amennyire lehet - kivulallonak es nem szivesen latottnak, tehat marad az EU :)
Ha angol nyelvteruletet szeretnetek, ajanlanam Angliat, onnan meg a ket havi hazajaras is realis, ugyanis nagyon sok gep megy, es olcson!

Ami nagyon hianyzik - az minden! Csalad, baratok, megszokott helyek, es amikor azt irom, hogy nagyon, akkor azt komolyan gondolom
Sokszor gondolkozom rajta, hogy megerte-e jonni, hiszen nem volt otthon sem rossz dolgom. De az otthoni helyzettol kiraz a hideg, egy darabig meg szeretnek maradni!
Szerintem sem vegleges egy ilyen dontes, egy koltozes nem feltetlenul egy eletre szol, de azert szerintem erdemes kituzni egy celt, hogy mennyit maradtok minimum, mert a honvagy eleg kinzo tud lenni :)

Szoval fel a fejjel, es ha meg szeretnetek probalni, akkor nem erdemes sokaig halogatni a dontest, mert szerintem minel kesobb probalod meg, annal nehezebb lesz - ahogy irod, lakasvasarlas elott vagytok, ha pl. otthon lesz egy szep hazatok, azutan eleg nehez bekoltozni barhova, a gyerek kotodeseirol nem is beszelve