Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rizling, Sorvégia fejedelme

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Google által közölt adatok szerint a felejtés joga néven ismertté vált európai uniós törvény értelmében beérkezett kérelmek – melyek a felhasználók a nevükhöz kapcsolható bizonyos keresési találatok eltávolítására vonatkoznak – 18-18 százaléka Franciaországból és…..
no emisszió A siófoki böszme 2014.10.13 09:03:01
Siófok választópolgárai nem böszmék. Ezt a fontos és egyértelmű tanulságot bizonyosan le lehet vonni a vasárnapi önkormányzati választások végeredményéből. Annak ellenére ugyanis, hogy Balázs Árpád (Fidesz-KDNP) a szebb napokat látott, jelenleg a bűnügyi szempontból messze…..
Gyurcsány Ferenc napjainkban a politikai élet egyik legmegosztóbb szereplője. Lehet szeretni, lehet utálni, de ritka az az ember, aki közömbös a személye iránt. Mi most ezen a blogon mégis közömbösek leszünk, és - a tematikánkhoz illeszkedve - aktuálpolitikától mentesen…..
Rizling, Sorvégia fejedelme 2014.10.03 19:37:13
@Fejesrob: Inkább tanítson?! :D
Rizling, Sorvégia fejedelme 2014.10.04 09:29:55
@maxval a bircaman: Alapvetően egy műveletlen sutyerák. És ebből fakadóan szar eszmét vall.
Révész Sándor korszakalkotónak nevezi a filozófus Kis Jánosnak, az SZDSZ első, korán leköszönt elnökének írását a pártról. A "korszakalkotó" elég erős jelző, és újra elolvasva az írást váltig nem látom, miért lenne az. Viszont leírom, mit látok. Kis dicséretesen…..
Rizling, Sorvégia fejedelme 2014.10.03 13:34:15
@nu pagagyí: Nem, ez csak ténymegállapítás volt. De látom annyira belesajdult a mimóza lelked, hogy rögtön meg is mondod, ki érdemel szabadságot, és ki nem. Ejnye, te kis judeonáci!