Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ballibsi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ebben a témában szufla, csak ez az ország nem lélegzik – de erről később.Az előző postban tárgyalt problémát – vagyis hogy az interneten pedofilok vadásznak kislányokra és kisfiúkra – Amerikában teljesen magától értetődő módszerrel kezelik. Igen,…..
ballibsi 2006.12.03 15:45:51
Tóta! ha így folytatod tényleg pár év múlva miépesként végzed! Az egy dolog, hogy írsz egy témáról, de hogy mindig ilyen rohadt demagóg módon...
Na nem mintha én kedvelném a pedofilokat, de azért különbséget kéne tenni a 9 éves kislányt elraboló, megerőszakoló és megölő elmebeteg (akit a média pedofilnak hív), és a 16 éves (mondhatjuk felnőtt) sráccal, a srác beleegyezésével és hozzájárulásával viszonyt folytatotó 50 éves szenátor között (akit szintén pedofilnak neveznek). Mert pl. az utóbbi nem pedofília, hanem két, gyakorlatilag felnőtt közötti szexuális viszony.
Szóval szerintem azt tényleg üldözni kell, aki gyerekekkel (tényleg gyerekkel, tehát 14 éven alulival) folytat viszonyt vagy megerőszakolja, de egy 14 év felettivel közös beleegyezéssel folytatott szexuális kapcsolat szvsz nem nevezethető pedofíliának. Hogy miért? mert az elmebeteg az elrabolja és bántja a gyereket. de egy érett, gyakorlatilag felnőtt ember azzal szeretkezik, akivel csak akar.(pl egy 16 éves a fenti példában).
És szerintem a pelengérre állítás és brötönbe küldés egy pedofilnál nem megoldás. Ezek az emberek nem azért teszik, amit tesznek, mert ilyen "gonoszak". Egy pedofil ugyan olyan késztetést érez a kiskorúakkal való baszásra mint egy normál ember a felnőtt emberekkel való baszásra, és ez attól sem változik meg, hogy börtönbe küldöd. De szerintem ha nem bánt senkit, csak otthon veri a faszát gyerekekre gondolva, azzal még nincs baj.
Szóval szerintem rohadtul demagóg módon van megközeleítve ez a téma is, mint az összes. A világ nem fekete és fehér, vannak fokozatok. Egy liberális újságírótól nem vártam volna ennyire populista és "nyírjunk ki mindenkit aki bármiben különbözik tőlünk" hozzáállást.