Regisztráció Blogot indítok
Adatok
www.miertcion.blogspot.com

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Cím! Véletlenül kerültem a blog-os oldalukra, ahogy éppen bárányhimlős cikkek után kutattam.   Megpróbálok rövid lenni. 5 éve egyedül nevelem a két gyerkőcömet (14 és 8 évesek jelenleg). Én bölcsődében dolgozok…..
www.miertcion.blogspot.com 2022.07.06 18:36:02
@: Fater háromműszakozott fegyvergyárban, mutter főkönyvelő volt és egy KTSZ-t vezetett, simán otthon hagytak ilyen gyerekbetegségekkel. Napközibe se jártam, hatévesen haza kellett menni, nem elhagyni a kulcsot és nem a nyolc liter töltött káposztát melegíteni, hanem kivenni belőle. Persze ma más idők járnak. Sokkal veszélyesebb a világ, és harminc évesen az emberek még a nyálukat csorgatják.
www.miertcion.blogspot.com 2022.07.06 18:50:25
@Jumbóka: Semmi köze a munkáltatónak ehhez. Ő majd csak akkor akarjon ilyen tutibiztosra menni, ha a munkavállaló is ezt teheti. Van gyereke, hát van gyereke, majd ha beteg lesz, akkor szopik mint a torkos borz. A munkavállaló is olyan dolgok miatt szopik, amikről nem tehet, amikhez semmi köze. Az ostoba multi makacsság, a barom döntések, a KKV szarrágása stb. Oda-vissza van szopás, nem?
www.miertcion.blogspot.com 2022.07.09 20:48:10
@Szumátriai Patkánymajom: Ott, hogy ezt az igét Bangladesben meg Nigériában kell hintened.
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Év eleje óta munkanélküli vagyok, 57 évesen, külkeres diplomával, három nyelvvizsgával. Interjúra is csak ritkán hívnak be. Két hete volt egy interjúm egy asszisztensi állásra, egy újonnan alakult cégnél, amely mint később kiderült MLM cég. Másnapi kezdéssel, egy…..
www.miertcion.blogspot.com 2022.07.06 18:16:01
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Igen, és azt előre meg kell mondani.
Tisztelt Mt! A legújabb hülye divat Munkáltatói oldalról: referencia kérés.Szerintem szokjatok le róla, a saját érdeketekben! Magyarországon sokszor úgy érzi magát az ember, mintha már meg is érkezett volna a Hülyék paradicsomába (már aki látta ezt a jó kis filmet / aki még nem, annak javaslom,…..
Amikor annak idején elhagytam az országot, olyannyira komolyan gondoltam az egészet, hogy azóta sem lépem át az osztrák-magyar határt. Az idei év decembere kivételes alkalom lesz, mert a tetoválást jobban megéri magyar szalonban csináltatni, meg nemrég rendeltem néhány klassz könyvet magyar nyelven,…..
Múlt csütörtökön a szombat.org-n megjelent egy érdekes cikk, melyhez kapcsolódóan megosztom gondolataimat. A cikk (vitriolos) mondanivalója röviden akként foglalható össze, hogy mialatt mindkét hitközség, Emih és Mazsihisz, intézményei gyarapodnak addig ezek nem valós igényeket szolgálnak ki, mivel…..
לה’’ו Tisztelt Elnök urak, tisztelt Vezetőség!   Mint az Önök számára is bizonyára ismeretes, levéllel fordultam hitközségük Rabbitestületéhez Fináli Gábor kollégájuk a Facebookon (és bizonyára más fórumokon is) kifejtett tevékenységével kapcsolatban. Bár a Rabbitestülethez intézett nyílt…..
www.miertcion.blogspot.com 2019.02.28 14:21:04
"Az ellenségem ellensége a barátom." Normális esetben ez igaz, különösen a politikában, és még inkább a külpolitikában. Az országok közötti barátság-szövetség nagyon sokszor a közös ellenség hatására jön létre. Például a kisantant volt egyértelműen olyan alakulat,…..
www.miertcion.blogspot.com 2015.10.18 20:47:06
@Molnárgörény: Magyarán nem tudsz arra példát mondani, hogy Izrael a saját állampolgáraival szemben cionizmust tart fenn. Egyszerűen csak ennyit kellett volna írnod.
Kerékagy Pofátlanul hazudik a BKV 2009.03.31 12:41:00
Múlt héten beszámoltunk róla, hogy egy buszvezető több száz méteren át életveszélyesen előzött egy kocsisort, kis híján elütötte a szabályosan haladó újságírónkat, e sorok szerzőjét, majd mikor az újságíró, azaz én egy közeli megállóban lefotóztam a buszt és a…..
Tartozásom van - több is. Az egyik, hogy bejelentettem: az Ablonczy-Novák-féle 12 pontos politikai deklaráció helyett egy tosztességesebbet fogok írni, bemutatandó, hogy ezt hogyan kellett volna megcsinálni ahhoz, hogy ne szítsa, hanem csökkentse az ellentéteket.Amikor megbíráltam ezt…..
www.miertcion.blogspot.com 2009.03.11 10:31:53
@Arma Gedeonka: Szerintem meg nektek kéne befejezni a degenerált trianonozást. Ha egy ország kellőképp segg egy világháború kirobbantásához,és utána még el is veszti,mégis mit vár, cvikipuszit?
www.miertcion.blogspot.com 2009.03.11 13:24:11
Jó lenne, ha te fognád be. Az antiszemitáknak nincs szükségük érvekre. Az appeasement politikája megbukott. Nem most, hanem már évtizedekkel ezelőtt.

Molnárgörény:

"@
www.miertcion.blogspot.com: na, így néz ki az évezred vicce, vízfejű barátom:
www.hatikva.hu/node/93"

El vagy maradva egy brosúrával, rég lemondott. Persze amikor egy szalmát keresztbe nem tevő alibiszervezetecske élén tetszelgett, akkor se volt ő cionista.
OurFashion Extrém szépség 2009.03.09 13:58:00
Milánóban nyílt meg az Extreme Beauty in Vogue kiállítás a múlt héten. Az anyag a Vogue szépségrovatának legkülönlegesebb fotóit, és a modellek számára legkínzóbb beállításokat tartalmazza. Egyszerűen lenyűgöző ez a válogatás, csodásak a képek, és gyönyürűek a…..
w Rocket ’n’ Roll 2009.01.28 05:30:00
1944 szeptemberében London lakói arra lettek figyelmesek, hogy bizonyos épületek minden előjel nélkül felrobbantak. Se német bombázót nem láttak, se a régi, megszokott V-1 lövedékek zúgását nem hallották, csak a robbanást. Churchill kormánya előbb gázrobbanásokról beszélt,…..
www.miertcion.blogspot.com 2009.01.28 15:23:11
Tök jó hír fogadott minket reggel. A lepénycsöcsű féktelen tivornyázós életmódja szemet szúrt másnak is, és jó állampolgár módjára megkérték szépen az adóhivatalt, hogy ugyan nézze már meg miből futja Szilvikének a fényűzésre. Ugye másfél éve még nem volt gond,…..
Bámulják a csillagszórókat. Csillognak a szikrák fényében, mélyükben ott a felhőtlen boldogság, a beteljesült vágyak öröme, a szeretet, melyet adnak és kapnak.A nagyobb már pontosan tudja, hogy az ajándékokat nem a Jézuska hozza - de nem mondja meg a kisebbnek, holott minden más…..
www.miertcion.blogspot.com 2008.12.25 21:12:13
A jó képkivágás titka!A netes társkeresés állandóan visszatérő átka, megvetendő szitokszava és gyűlölt közellensége a BMW-s, aranyláncos, extrémsportos, felsővezető srácok, akik elhappolják a jó és becsületes és tisztességes szándékú és udvarias és feleséget kereső…..
Műszaki szempontból ma már minden adott a mobilról elérhető online zeneboltok beindulásához. A zenehallgatásra optimalizált készülékekben fejlettebb audiochip és 3,5 milliméteres hangkimenet van, amelybe akár csúcskategóriás fülhallgatók is bedughatók. A letöltés sem okozhat…..