Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garamvölgyi Tibor

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amit napok jeleztek az Operatív Törzs központi tájékoztatóin, tudniillik mindenfelé vannak most már fertőzöttek, sajnos Érden is bekövetkezett. A polgármester nemrég tette közzé, hogy 2 pozitív esetről értesítették, egyelőre nincs róluk több információ. Nagyon kérünk ezek után mindenkit, hogy…..
Garamvölgyi Tibor 2020.03.24 13:55:18
A hazai unalmas, semmitmondó balesetmegelőzési-kampányfilmek közül kiemelkedik a Zala MRFK által készíttetett videó, ami nem szájbarágósan mondja el, hogy mit kell, vagy mit tilos csinálni, sokkal inkább arra világít rá, mi az igazán fontos. A rendőrségi kisfilmben a zsaruk végre mernek egy kicsit…..
Garamvölgyi Tibor 2019.05.01 11:00:52
Bombera Krisztinával beszélgettünk a divatról, a stílusról, az önértékelés, a lájkvadászat és az öltözködés kapcsolatáról.  ..
Mottó: „A hazugsághoz két ember kell: egy, aki mondja, és egy, aki elhiszi.” A hatalom arroganciája már odáig fajult, hogy Érden a lakossági befizetésekből is baráti cégek megbízásait finanszírozták. mindehhez a kormány és az igazságszolgáltatás is asszisztál. Ilyen eset a csatornázás Érden is,…..
Ezt üzeni nekünk Szél Bernadett, az LMP "friss" miniszterelnök-jelöltje, amikor úgy nyilatkozik, hogy náluk bizony nem lesznek "újracsomagolt politikusok". Tudjuk, a politika világa tele van kisebb-nagyobb lódításokkal, csúsztatásokkal. De hogy ennyire hülyének nézzék a nagyérdeműt, az azért ritka,…..