Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóth Lili SN

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt két évben az influencer marketingre egyre nagyobb és nagyobb figyelem terelődik. Sokak szerint ez a marketing következő, igazán nagy dobása. Számtalan külföldi és hazai kutatás-, egyre több cikk- és szakirodalom megjelenése bizonyítja, a marketing területén 21. századi újdonság fontosságát…..
A 2016/17-es évben már egyre erőteljesebb a hirdetői jelenlét a YouTube felületén, nem csak a YouTube által biztosított felületeken - display, overlay, átkattinható hirdetések, stb) de magukban a YouTube videókban tartalmilag megjelenő szponzorált hirdetések is soha nem látott…..
A Pöttyös Túró Rudi a ’70-es évek óta elérhető a magyar piacon, azóta is a fogyasztók nagy kedvence. Szüleink és saját gyermekkorunk egyik fénypontja, az édesség magyar megfelelője. A fogyasztói társadalom csúcspontjához közeledve azonban egyre több és több csokis…..
Egy összehangolt közösségi felületekkel bíró videós tartalomgyártó sikerét több faktor befolyásolja. A kor nem tartozik közéjük. Egészen fiatal srácok és lányok véleményére figyelünk ugyanis többszázezren. Bár az ifjú példaképek szülei el sem tudják képzelni, miért várják gyermeküket 300-an egy…..