Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ledgeri

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Citibank rájöhetett, hogy az esetek nagy többségében az ügyfél maga az, aki eltűnteti a pénzt a számlájáról, így aztán fondorlatos cselt eszelt ki a kártékony belépések ellehetetlenítésére. Kedves Homár! Ma sikerült a magyar internetbankok egy gyöngyszemébe…..
ledgeri 2015.02.18 16:44:36
@atpijkamo: hmm akkor ez a színvonal, ok..
A közösségi oldalak legnagyobb problémája az információ szűrésének teljes hiánya. Elég szívmelengető amikor a "Nem adok jogot az adataim felhasználásához" és az egyéb érdektelen poszt között feltűnt a következő. Az egyik ismerősöm kedvelte, majd miután közelebbről…..
Oké, nem mai anyag, de okkal került be a Minden idők legdurvább versenybalesetei válogatásba Diumar Bueno 2012-es balesete. Tudjátok, a Fórmula Truck az a brazil versenysorozat, ahol az 1200-1300 lóerős gépek sebessége nincs 160 km/órára korlátozva, mint Európában (illetve csak a…..
Az a jó a Ken Block-féle vírusvideókban, hogy egy jó akciófilm látványvilágát kapjuk gagyi történet, gáz beszólások, és egyéb sallangok nélkül. Sokan bohócnak tartják, de szerintem csak irigységből, hiszen melyik autóbuzi csinálna mást, ha ekkora vagyonon ülne?  Azóta…..
Múlt heti szerdai posztom utóélete során merült fel egy csodás program erre az esős hétre Sopronban. A tuning Robikapa se rossz, de azért egy veterán láncfűrész kiállítás (hivatalos nevén Erdő-Mező Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozó) mindent visz. Többek…..
ledgeri 2014.09.10 17:49:51
@Kand Úr: Talán "frekvenciaátfedés", mint a "hátrafelé forgó" felni, az előrehaladó autókon.