Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az ember lánya

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár fennállása alatt már ígyis túl sokat foglalkozott a Parkolási Maffia Fantombírságaival, úgyhogy azt tudja javasolni az elkeseredett naiv ügyfeleknek, akik nem értik, jogállamban hogyan lehet egy önkormányzattól kiszervezett tevékenység nemlétező bírságait civilben…..
Nadrágszíjparcella a budapesti agglomerációban sem ritka, de ház azért nem túl gyakran épül rá. Ezt 35 nm-es, két szobás diósdi házikót Los Alamuszi ajánlotta a figyelmünkbe a nadrágszíjlakásokról szóló posztunknál. Ugyanis egy 6,5 m széles, 72 méter hosszú telken…..
Szálka Cifrafosat a vajhal 2008.02.16 16:55:00
Záróizomzat legyen a talpán, ami megvédi az embert az ordas nagy befosástól egy jóízűen elfogyasztott vajhalfilé után - állítja a radaronline.com.A csomagoláson ugyan szerepel, hogy a termék elfogyasztása laza székelést okozhat az olestra nevű anyag miatt, de a laza mint fogalom…..
"Szeretném figyelmetekbe ajánlani az egy hónapos deguimat. Heten vannak (mint a gonoszok) de nagyon aranyosak. De erről győződjetek meg ti magatok, itt. Nevük nincs, mert nem tudom megkülönböztetni őket" - írja OBrien. További deguk reményében kattintson ide...
Folytatódik a felnőttmaraton: igazi problémákkal, mély fájdalmakkal szembesülünk. Igazi, nagybetűs szerelem a szomszéd sráccal, közös lakás, eljegyzés, és....nem szpojler, ha azt mondom, szakítanak, hiszen ez egy szakítósblog, mi másért küldte volna el a lány a történetét.…..
Viviath blogján találtuk ezt a videót, amin a főszereplő rozmár Michael Jackson-t megszégyenítő mozgással a Smooth Criminal-ra adja elő műsorát.   A rozmár önmagában természetesen cuki, az esetlen mozdulatai is megmosolyogtatóak, de bennünk is felmerült az örök…..
Legendák keringenek a férfiak körében arról, hogy egy lánynak milyen fontos az első? A levélírónak olyannyira fontos volt a barátnője deflorációja, hogy inkább meghagyta másnak, és gyorsan szakított vele. Ennek örömére nézzük meg együtt a Kutyaszorítóban legendás…..
ESTE KILENCKOR TALÁLKOZUNK A CORVINTETŐNA JELSZÓ: ÉRTÉKELLEK MINT EMBERTA ma délutáni rövid annyira nem rövid, inkább durva. Nekem a "huszas vagy párizsi" is vadonatúj volt, most meg spánielfül? Milyen ilyen szavak vannak még?Éppen egy hosszabb magányos időszakomban…..
András küldte Marcipán csudipofi képeit. Azt üzeni, telefonnal készültek, de szerintem ez minket egyáltalán nem zavar… ;-)Befúrtam a fejem:A vadászkutya:Megakifli:Superman póz:..
Ezt a képet küldték nekünk. Steve Jobsnak üzenjük, nem eladó a szakítós. Ha a srác csak üzenni akart ezzel, akkor ügyesen csinálja. Mert szakítóssal lehet úgy látszik a legjobban csajozni. De vajon mit akart közölni ezzel? A flickr-re feltöltött kép címe: az űj élettársam.…..
Hát addig viccelődtünk azzal, hogy az európai értelemben vett szakítások fóruma akarunk lenni, éppen ezért vállaljuk szakítások lebonyolítását sms-ben, msn-n, irc-n, skype-on, gtalkon, gmailen, e-mailen, vagy igény szerint akár személyesen is, hogy utolért minket a…..