Regisztráció Blogot indítok
Adatok
theshattered

5514 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lám, lám, Corey Taylornak igaza volt a Volt Fesztiválon, tényleg visszatérnek hozzánk! A jövő évre beütemezett Slipknot Európa-turné Budapestet is érinteni fogja, melynek a pontos helyszíne vélhetően a Papp László Sportaréna lesz. Az estén természetesen az augusztus 9-én megjelenő We Are Not Your…..
Nem olyan régen a SiriusXM-nél vendégeskedett a Sum 41. Ez a kaland nyilván egy kis muzsikálást von maga után, ahol a punkok fogták és röffentettek pár aktuális slágert az új albumról egy Metallica-medleyt! Mondjuk Derek Whibleyéktől eleve nem áll távol a Metallica-dalok átdolgozása, lévén annak…..
Teljesen offolta a Filterben való újraegyesülést és friss lemezt Richard Patrick és Brian Liesegang, miután a PledgeMusic, ahová a rajongók által az új albumra küldött zsé halmozódott, csődöt jelentett és lehúzta a redőnyt - fizetség nélkül természetesen. A pletykák szerint reBus-ra keresztelt anyag…..
Nem tudunk betelni a Brass Againsttel! A tavaly Budapesten is megfordult csapat, mint ismeretes, klasszikussá érett (nagyrészt modern) metal dalokat gyúr át úgy, hogy a kíséret nagy részét a fúvós szekció adja ki, ráadásul mindezt nem is kispályás módon. A többféle (RATM, Deftones, Beastie Boys,…..
Egy újabb, ezúttal már dalrészlettel megtoldott előzetest mutatott be az új, november 29-én megjelenő új nagylemezéhez, a Death Atlashoz a Cattle Decapitation. Az ötös ezzel a lendülettel a korong - természetesen nem túl vidám, de annál remekebb - borítóját is közszemlére tette, a teljes dal…..
Még mielőtt Magyarországra is eljönne a tesós Beneath The Remainses, Ariseos turnéval, még egy másik csapat anyagával fog előállni Igor Cavalera. A Big Lades Wayne Adamsszel közös, Petbrick névre keresztelt projekt első dala, a Horse már meg is hallgatható, a teljes nagylemez, a fantáziadús című I…..
Szeptember 6-án új nagylemezzel jelentkezik a jövő hét szerdán Budapesten is fellépő Iggy Pop. Az öreg a Free összefoglaló név alatt adja majd ki a dalcsokrot, melyről a címadó, egyben lemezindító tételt már be is mutatták...
Klipet készített a Korn a nem is olyan régen bemutatott dalára, a You'll Never Find Me-re (melyre már amúgy is volt egy vizuál készítve - ennek mi értelme...?). A dal természetesen a csapat legújabb nagylemezén, a The Nothingon fog megjelenni, mely szeptember 13-tól lesz elérhető mind fizikai, mind…..
Új dal, ráadásul klipes tétel érkezett a Volbeat augusztus 2-án megjelenő nagylemezéhez, a Rewind, Replay, Reboundhoz. A Cheapside Sloggers videójában a zenekar mondjuk pont nem nagyon jelenik meg, de négy lelkes apróság annál inkább igyekszik elnyerni a nézők figyelmét. Érdekes tény, hogy a szólót…..
Október 11-én újra kiadja az eredeti felállásból már csak Ian Anderson által képviselt Jethro Tull az idén negyven éves nagylemezét, a Stormwatchot. Az eredetileg 1979 szeptemberében a boltokba került alkotás, mestermű egy eléggé megpakolt, megbónuszolt verzióban lesz majd elérhető, mely a Steven…..
Az 1996-os Roots-emlékturné után egy újabb visszatekintős turnéval indul útnak Max és Igor Cavalera. A tesók az 1989-es Beneath The Remains és a két évvel későbbi Arise album nótáival fognak kanyarogni szerte-széjjel, melynek útja Budapestet is érinteni fogja, egész pontosan november 24-én a Dürer…..
A rock fiatalon tart, mi? Háááááát... Tudjátok, van ez a Facebook-mánia, ezt a mindent és mindenkit megöregítő alkalmazás, melyet természetesen nem tudtak kihagyni, ellene fordítottak néhány ismertebb rock- és metalarcnak. Ezekből a verziókból mi is összehalmoztunk párat, hogy lássátok: a legelső…..
A Shapeshift után egy újabb dalt dobott be a Faith No More-os Roddy Bottumot, valamint Chris Kachulist a soraiban tudó Nastie Band. A rajtuk kívül még Merchandise, Pollution, Villains és Cream Abdul Babar-tagokat is felvonultató zenekar új, eléggé sötét alkotása, a Circle Of Knives az alábbiak…..
Október 25-én jelenik meg a Norma Jean legújabb nagylemeze, az All Hail, melyhez egy rövidebb előzetes is készült már. A 2016-os Polar Similar utódján még hallható lesz Jeff Hickey játéka, aki májusban alkoholproblémák miatt lépett ki a zenekarból. A további infók várhatóan a közeljövőben fognak…..
Klipet készített az augusztus 23-ra várható új nagylemezéhez, az Awakeninghez a Sacred Reich. Az immár a volt Machine Heades Dave McClainnel felálló kvartett a Manifest Realityt filmesítette meg, ez lentebb látható. Tessék rendesen magatokba szívni a riffeket, mert november 15-én Budapesten is…..
Tíz hét után befejeződik az Alice In Chains tavaly megjelent nagylemezének, a Rainier Fognak a dalain alapuló Black Antenna című film adagolása. Az eddigi szeletekről mi is szorgosan beszámoltunk, már annyira részévé vált a heti cikkeknek, hogy rendesen hiányozni fognak. Akárhogy is, itt a maradék…..
Twisted Shadows címen egy szólódalt adott ki a Haken gitárosa, Richard Henshall. A gitáros a nótába nem kisebb nevet akasztott le egy kis vendégszereplésre, mint a Dream Theater billentyűsét, Jordan Rudesst, a háttérben pedig Conner Green (Haken, basszus) és Matthey Lynch (Cynic, dob) szolgáltatják…..
Megfilmesítette a napokban kiadott új dalát, a What You Do For Love-t a Skunk Anansie. A július 31-én Budapestre, a Barba Negra Trackbe érkező csapat egy koncertklipet kanyarintott az egyelőre csak különálló dalként kiadott tételhez (albumról egyelőre nincs hír), melyet természetesen nálunk is elő…..
Legutóbb a Slayer előtt csapatta meg a hallójáratokat az Anthrax, de van egy nem túl merész tippünk, hogy hamarosan újra láthatjuk majd a thrashereket. Akárhogy is, addig mintegy időkitöltőként meg tudjuk mutatni az ötös Hellfestes koncertjét, melyben egy ötven percnyi színtiszta Anthrax-esszenciát…..
Az év végén, egész pontosan november 8-án adja ki a Quiet Riot a legújabb nagylemezét, a Hollywood Cowboyst. A Kevin DuBrow halála óta már több énekessel is kiállt zenekar ahogy az előző lemezt, a Road Rage-et, ezt is James Durbinnel vette fel, a Grossi-Wright-Banali hangszeres szakasz a 2010-es…..
A Power Trip az utóbbi idők egyik legígéretesebb csapata, olyan feszességgel nyomják a thrash metalt, hogy talán még a nagy öregeknek is elkezd csillogni a szemük az örömtől. Ha esetleg valamiért nem ismernétek a csapat zenéjét (ha igen, akkor meg pláne), akkor lentebb megtaláljátok a teljes Full…..
Live From The Artists Den címen, július 26-án fog megjelenni a Soundgarden új koncertalbuma, melyet még 2013 február 17-én rögzítettek Los Angelesben (Chris Cornell tavalyelőtti halála után természetesen a csapat pihenőpályára kerül). A huszonkilenc dalos, majd' két és fél órás, a listában rengeteg…..
Szeptember 20-án fog megjelenni a tavaly a köztudatba szó szerint visszarobbanó As I Lay Dying új nagylemeze, a Shaped By Fire. A visszatérés óta már két dalt, a My Own Gravet és a Redefinedot kiadott csapat október 7-én Budapesten is be fogja mutatni a friss dalgyűjteményt, ahol a Chelsea Grin, az…..
Október 4-én, Heart Like A Stone címen fog megjelenni az death metalos Insomnium következő nagylemeze, melyet a The Black Dahlia Murder társaságában november 26-án Budapesten is be fog mutatni. A csapat a borítót és a dallistát már közkézre is bocsátotta, valamint az album koncepcióját is…..
Folytatja a pénteken megjelent albumának, a Hospodinak eddig kiadott dalai által alkotott videósorozatát a Batushka. Mármint az énekes-féle, Metal Blade által támogatott verzió. A Pierwyj Czas című nótára forgatott klip az alábbiakban nézhető meg, ha így folytatja a csapat, valószínűleg előbb-utóbb…..