Regisztráció Blogot indítok
Adatok
theshattered

13842 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Des Rocs egy meglehetősen üdítő jelenség: az Elvis-frizurás zenész már 13 évesen New York-i klubokban játszott, így született meg alteregója, maga Des Rocs is, zenéje pedig az intim pillanatok és a nagyszabású víziók között egyensúlyozik, egy új korszak önjelölt rock’n’ roll hőse. Des Rocs tavaly…..
Leszerződött a Big Machine Records-zal a Mötley Crüe, célegyenesbe került az új nagylemez. Na, nyilván erről még nem sokat mondtak el, viszont pénteken érkezik az első nóta, a Dogs Of War, amihez a lenti promó képből sejthetően egy zombis klip társul majd...
Ha nem tettétek volna még meg, lassan ideje lesz megvenni a jegyeket a Palaye Royale budapesti koncertjére. A Los Angeles-i brigád május 30-án rohanja majd le a Barba Negrát, ahol a legutóbb kiadott Songs for Sadness EP és a tavalyi Sextape EP dalai mellett jó eséllyel a Fever Dream nagylemez nótái…..
Vonósnégyes, zongora és ének. Ez a felállás fogja díszíteni Anneke Van Giersbergen új turnéját, ami a Heavy Stings nevet kapta. Az énekesnő a kanyaron olyan rockzenei klasszikusokat ad majd elő, mint az Iron Maiden, a Black Sabbath és a Scorpions egyes dalai, amik ilyen hangszeres kísérettel és…..
Tíz zenekarra szűkült a mezőny, akik közül majd kikerül az az egy, akik hazánkat fogják képviselni az idei Wackenen. A zsűrinek ötvenkét indulóból kellett leszűkítenie a mezőnyt, a végső megmérettetés május 26-án lesz a Barba Negrában...
Lehozta a sokszor és sokak által vitatott névsorral támadó Rock And Roll Hall Of Fame, hogy kiket iktatnak be majd október 19-én a halhatatlanok közé. Az idei névsorban a metalosok szemszögéből a legnagyobb név kétségtelenül Ozzy Osbourne, de a sorban még ott figyel a Foreigner, illetve a Dave…..
Elveszítette a tüdőrákkal folytatott harcát Eddie Sutton. A Leeway énekese, aki Edward Anthony Pomponio néven látta meg a napvilágot, ötvenkilenc éves volt. Nyugodjon békében!..
Ezúttal nem egy friss lemez bemutatójával jelentkezek, viszont egy olyan albumot ajánlok a figyelmetekbe, amit ha eddig nem hallgattatok volna meg, most mindenképp pótoljatok! Ez pedig nem más, mint a húsz éves ünnepi koncertjére készülő Needless 2022-es albuma, a The Cosmic Cauldron!..
A hét korábbi részében érkezett a rossz hír, hogy elhunyt Ferich Balázs, a Blind Myself korábbi basszusgitárosa és a Supermanagement egyik alapítótagja. Mindössze harminchat éves volt. A rossz hírt a régi harcostárs, Tóth Gergő közölte a nagyvilággal, a bejelentés az alábbiakban olvasható. Nyugodjon…..
A tavalyi brit koncertkörút alatt felvett képanyaggal szórta meg a Barely Alive-ot, a tavaly megjelent lemezének nyitódalát az Obituary. A november 17-én a Sepulturával Budapestre látogató legendák videója az alábbi, a koncert Facebook eseményét ITT találjátok, a jegyeket pedig ITT tudjátok…..
Tegnap megjelent a brit doom metal egyik megtörhetetlen zászlóvivőjének, a My Dying Bride-nak az új nagylemeze, az A Mortal Binding. Az anyaghoz a kiadással együtt egy dalszöveges videó is érkezett, ez a Her Dominion című tételre került fel. Az alábbiakban a videót és a teljes nagylemezt is…..
Egy, a Birthday című nagylemezük előzeteseként kiadott dallal ünnepli a Lemezboltok Napját a Blues Pills. Az album címadó dalával együtt különleges kislemezt kapó nóta egy videóval közösen lett elérhető, ez alább található meg, maga a nagylemez augusztusra várható...
Igaz, még két hónap, mire megjelenik az Alcest új nagylemeze a Les Chants De L'Aurore, viszont az előzetesek alapján abszolút megéri várni rá. A franciák a lemezről most a Flamme Jumelle-t emelték ki, a nótához természetesen videó is jár. Ha pedig még ez sem lenne elég, akkor november 20-án irány a…..
Tizennégy dallal tért vissza a deszkákra a Creed. A nemrégiben újraéledt zenekar a Summer of '99 nevű fesztiválhajó-járaton nyomatta végig a műsort, aminek a dallistája és két rajongói videója lentebb csekkolható le...
Május 31-én érkezik majd a Bad Omens új nagylemeze, a Concrete Jungle (The OST). A huszonhat dalos, a The Death Of Peace Of Mind című album nótáit újraértelmező lemezen minden lesz, ami szem-szájnak ingere, többek között a The Drain átirata, amiben a Health és a Swarm tagjai dobják be a tudásukat a…..
Kiadta a megjelenés előtti utolsó lemezelőzetes dalát a Bad Nerves. A klasszikus punkot mai ízekkel keverő, pimaszul fogós zenét játszó britek május 31-én szállítják le a második albumukat, a Still Nervous-t, amiről most a You Should Know By Now mutatkozott meg, egyelőre videós körítés nélkül...
Tavaly egy kétszámos EP-vel jelentkezett a Blood Incantation, aminek két oldalán két eltérő karakterű nóta figyelt. A hagyományos felfogásban, death metalos vonalon készült Obliquity Of The Ecliptic még a megjelenéskor megkapta a maga videóját, de most már végre teljes a kép: az ambient elemekre…..
Egy hónap és itt van a Gatecreeper új nagylemeze, a Dark Superstition. A nevezett anyagról az urak most egy igencsak finom, szaftos számot osztottak meg a nagyközönséggel, ez pedig a Masterpiece of Chaos. A horrorhangulatot idéző, de nyilván a death vonalon maradó szerzemény az alábbi, a csalódás…..
Már mindenki szabadon csekkolhatja a szegedi Incite Burst nagylemezét, az Invisible Blaze-t. Az anyagot, ha nem hallottátok volna még, lentebb megtaláljátok, mellé pedig a tagokkal készített rövid interjú-videókat ajánljuk körítésnek. Figyelem, felkérdezzük!..
RockStation Balhés borítók 17. 2024.04.17 10:00:00
Bizony már a tizenhetedik részénél jár a Balhés borítók sorozat, bátran mondhatjuk, hogy volt már mit nézni. És büszkén mondom, lesz is még, nem is kevés! A sok jobb, rosszabb kép között még mindig akad nagyobb és persze több kisebb név is és lesz nem egy olyan, amit ti ajánlottatok nekem. Ezeket…..
Friss dal és videó jött a stílusokat zseni módon vegyítő Oceans Of Slumber kezei közül. A friss nagylemezre készülő amerikai (jobb híján hívjuk őket progresszívnek) zenekar a Where Gods Fear To Speak című számot mutatta meg, amihez egy jóféle sztorizós klip is társul...
A napokban debütált az idén kerek évfordulót ünneplő Nevergreen új dala, a Hideg Fém. A négyes a lendületes nóta mellé dalszöveges videót is készített, ez az alábbiakban látható. A dal a zenekar még idén megjelenő 30 éves jubileumi albumán fog megjelenni...
Több, mint egy évtizedes közös munka után kilépett a Dance Gavin Dance-ből a zenekar énekese, Tilian Pearson. A szétválás állítólag kreatív különbségek miatt történt (milyen szép általános indok), de ne felejtsük: Pearsont tavalyelőtt szexuális bántalmazással vádolták, ekkor ki is került a DGD-ből,…..
Új nótát adott ki a május 10-én érkező albumáról, a Killing For Revenge-ről a Six Feet Under. A dögszagú death metalt nyomató legendás zenekar a nem kevésbé szaftos Ascension mellé egy dalszöveges videót is mellékelt, az eredmény pedig az alábbi...
2011-ben adta ki a legutóbbi korongját a Thursday, azóta pedig kétszer feloszlottak, majd újra összeálltak. Nos, a zenekar végre lassan tervezi a következő nagylemezét, kiadtak egy új dalt, ami az Application For Release From The Dream címet kapta. A jövőben várható a folytatás is, de hogy mikor,…..