Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K0v1ka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cannesban a váltásunk mégis képes volt egy rendkívüli eseményt produkálni: a század semmirekellő bangladesi kantinosa úgy berúgott, hogy ingyen kezdte osztogatni az árut, még arra is ráerőltette, aki fizetni akart. Kiürítette a teljes készletet, ment is utána a sittre. A…..
A kiképzés hátralévő négy hete a műszaki ismeretekről szólt lövészettel és robbantással fűszerezve, sok érdekesség nem volt. Az egyik vizsgán a kínait puskázáson kaptam, a tenyerére írta fel a lehetséges válaszokat. Addig kúsztattam és fekvőztettem, amíg le nem kopott róla, majd egész éjszaka írta a…..
K0v1ka 2015.07.24 10:03:52
@Zsolt Balog: Én január elején szedem a sátorfámat és megyek ki :)
Az itthoni dolgaimat elintéztem, ami kellett azt megcsináltam. Május óta készülök rá, mert én úgy akarok kimenni h nagy legyen az esélye h felvegyenek. Fizikai teszten az elsők között szeretnék végezni, a többi meg elválik. Esetleg tud valaki valamilyen infot arról, hogy azt én is hallottam h bővítik a francia hadsereget 11000 emberrel, ebben az évben 700 emberre többet vesznek fel mint szoktak. Ez mennyire igaz?
K0v1ka 2015.07.24 12:21:29
@Zsolt Balog: Akkor én is ilyen november vége- december elejére tervezem a kimenetelt akkor, ha idén szeretnék a létszámot pótolni. Az a pár hét már nem számít. Igyekszem akkor én is úgy készülni :)
A maradék három hét is ugyanilyen eseménytelenül telt el a járőrözésből. Egyszer volt egy lövöldözés Marseille egyik északi elővárosában, a rendőrség meg is szállta a területet, de aztán kiderült, hogy csak a szokásos bandaharc. Toulonban viszont volt egy valódi támadás a slaborok ellen, megszúrtak…..
A felvételi alatt az élet meglehetősen unalmas volt. Itt már katonás rend uralkodott, reggel 6-kor volt az ébresztő, utána tisztálkodás és borotválkozás, majd reggeli, utána meg sorakozó. Itt választották ki a különböző munkákra az önkénteseket. Általában nyugdíj előtt álló caporal-chefek irányítása…..
K0v1ka 2015.05.06 11:13:01
@Balazs_: Köszönöm a válaszod, de akkor ezek szerint az is lehetséges h teljes mértékben megfelelek a kritériumoknak, a teszteket nagyon jól teljesítem és nem vesznek fel? Vagy ha már a fizikai teszteken nagyon jót alakítasz akkor biztos felvesznek, ha nincs orvosi problémád?
K0v1ka 2015.05.06 12:12:10
@f renc: igaz, én is úgy gondolom h a felső 15ben kell lenni a fizikai teszteken és akkor szinte biztos a bejutás, szóval én így készülök :)
Csak azért kérdeztem ennyit, mert Balázs blogjában sokat ír olyanokról, akik semmire se jók, így felvetődik bennem a kérdés, hogy azok mi alapján kerültek be a légióba. :)